ANAKART:ASUS P8B75- V İŞLEMCİ:İ5 2320 3.0 GHZ HDD:SEAGETE 2 TB 7200 RPM BARRACUDA RAM:KINGSTON 4X2 GB 1600MHZ HYPERX GÜÇKAYNAĞI: TUNÇMATİK TSK895 LİTE 850 VA(KAÇ W OLDUĞUNU 80+ OLUP OLMUDAĞINI BİLMİOM ADINIDI YENİ DUYDUM) EKRAN KARTI:HD7870 SAPPHİRE KASA:COOLER MASTER RC- 690 ELİTE KASA DVD:SAMSUNG 24X DVD
1. SİSTEMİ BEN TOPLADIM PC CİYE GÖSTERDİM BANA 2. SİSTEMİ TAVSİYE ETTİ SİZCE HANGİ SİSTEMİ ALMALIYIM SEBEPLERİYLE BİRLİKTE YORUM VE TAVSİYELERİNİZİ ACİL BEKLİYORUM (FİYAT PERFORMANS BAKIMINDAN DEĞERLENDİRİNİZ!)
-HERKESİN KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN-
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Sen o pc'cinin yanından bile geçme bence artık . Çok bilgisizce bi yönlendirme olmuş . 1.pc daha iyidir çünkü işlemci 2.dekine göre daha iyi ve oc potansiyeli yüksektir . Bütçede uygunsa 1.pc en uygunu
Bütçeni söylersen biz yardım edebiliriz
quote:
Orijinalden alıntı: acan97
Sen o pc'cinin yanından bile geçme bence artık . Çok bilgisizce bi yönlendirme olmuş . 1.pc daha iyidir çünkü işlemci 2.dekine göre daha iyi ve oc potansiyeli yüksektir . Bütçede uygunsa 1.pc en uygunu
şimdi 1. de gidebildiğin yere kadar oc yaparsın 2. de anakart izin vermez 1. daha hızlı 2.den rander shop gibi programlarda 1. nin ramler daha iyi 2.de 1.65 v luk kingston var oc için kötü 1. de güzel psu var 2. de tunçmatik hiç duymadım ekran kartı aynı zaten 1. deki kasa 2. dekinden iyi + asus daha kaliteli dvd-rw ler üretiyor
elektrik kesildiğinde pc hemen kapanırsa zarar görüyor parçalar genelde çok elektrik kesilen yerlerde kullanılıyor kasaya 3-5 dakika yeticek elektrik veriyor ki işlemleri kapatıp pc yi kapatabilesin
quote:
Orijinalden alıntı: criesofcredo
elektrik kesildiğinde pc hemen kapanırsa zarar görüyor parçalar genelde çok elektrik kesilen yerlerde kullanılıyor kasaya 3-5 dakika yeticek elektrik veriyor ki işlemleri kapatıp pc yi kapatabilesin