Şimdi Ara

Kural dışı konu. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir an evvel satmak gerek bu kartlari her an 1.1.2 unlock cikabilir. Benden soylemesi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xman958

Hemen yazayim yorumumu.
    Fazla pahali degilmis. Eger iyi calisiyorsa, pili cabuk bitirmiyorsa, sinyal problemi yasamiyorsa 50$ iyi fiyat derim.

o zaman bende dıorum kartlarım garantılı tarafımdan denenmıstır ve dedıgın sorunları hıc yasamadım ne yaptıklarımda ne sattıklarımda vede 8klıktır
    saygılar...
  • iphone bulusması
  • beyler saatlerimizi ayarlayıp yarın sirkeci de konyalı han ın kapısında buluşuyoruz derim....
  • gsmhacker arkadaşım istanbul dışına göndermeniz mümkünmü?
  • Bu sabah gidip 2 adet kart aldim. Markasi TurboSim degil, ama olmasi onemli de degil, cunku ekseriyeti zaten Cin'de yapiliyor. Kartlar sorunsuz calisiyor. 2 telefona da taktik, ikisinde de herhangi bir problem yok.

Bu arada, iPhone 1.1.2'yi JailBreak ettikten sonra, iWorld adli yamayi da kurmayi unutmayin, benim gibi defalarca ugrasirsiniz yoksa, sifirdan :)

iWorld'un faydasi da, ABD harici sim kartlari kullanabilmeyi sagliyor. Aksi halde, SMS uygulamasi ve Telefon uygulamasi kapaniyor kendi kendine.
  • Pekala oyleyse,
    Yarin ogln gibi sizi rahatsiz edelim, Telefonumuzla gelip bir deneyelim, oluyorsa da alalim.
  • arkadaşlar ben ciddiyim güldüğüme bakmayın. 5 kişi olabilirsek arkadaştan gidip alalım, hem onun da işi gücü vardır, o saatte orada oldumu hemen elindeki stoku azaltır....Saat 13.00 te Han kapısında diyorum...Kabul edenler?
  • Ya ben de uzun uzun hepsini okudum. Çok sevinmiştim.
    Ama ben sonuna kadar hep Turbosim+iPhone 500 adet sanıyorum.
    Sevinmiştim. Meğer sadece Turbosim'miş ! :)

Yok mu 500 adet iPhone getiren ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: desire1999

arkadaşlar ben ciddiyim güldüğüme bakmayın. 5 kişi olabilirsek arkadaştan gidip alalım, hem onun da işi gücü vardır, o saatte orada oldumu hemen elindeki stoku azaltır....Saat 13.00 te Han kapısında diyorum...Kabul edenler?

kardes bende alıca 2 adet lazı bana ama ne zaman gecebilirim kestiremiyorum....

olmadı bekleriz kapıda elbet bi kaç kişi gelir...

• quote:

Orjinalden alıntı: yimmasabi

Ya ben de uzun uzun hepsini okudum. Çok sevinmiştim.
    Ama ben sonuna kadar hep Turbosim+iPhone 500 adet sanıyorum.
    Sevinmiştim. Meğer sadece Turbosim'miş ! :)

Yok mu 500 adet iPhone getiren ?

abi naptın sen
  • iki tane de ben istiyorum
    yarın buluşup allsak ne diyorsunuz

quote:

Orjinalden alıntı: mangey

quote:

arkadaşlar ben ciddiyim güldüğüme bakmayın. 5 kişi olabilirsek arkadaştan gidip alalım, hem onun da işi gücü vardır, o saatte orada oldumu hemen elindeki stoku azaltır....Saat 13.00 te Han kapısında diyorum...Kabul edenler?

kardes bende alıca 2 adet lazı bana ama ne zaman gecebilirim kestiremiyorum....

olmadı bekleriz kapıda elbet bi kaç kişi gelir...

• şimdiden 5 kişi olduk....o zaman yarın ben 13.00 te diyorum ama size saat kaç uyarsa sirkeci de buluşup 5 adet alalım....Olmazmı gsmhacker????
  • 500 tane iphoen getiren köşe olur diyorum o kadarda olsada 100 tane için caba sarf edicez olur inşallah ...

turbo sim için arkadası aradım dükkanı kapatıyordu yarın gidicem bende alıcam 1.1.2 çalışıtırım pazartesi yurtdışına gidicem zaten mecbur almam lazım...
  • Bu forumda gördüğüm en seviyesiz konu ve yazışmalar olmuş. Bu topik silinsin. Ben forumda satışada karşı değilim ama keşke başta resim ve fiyat ile birlikte olsaydı, eminim daha çok ilgi uyandırırdı. Neyse hayırlı satışlar.
  • quote:

şimdiden 5 kişi olduk....o zaman yarın ben 13.00 te diyorum ama size saat kaç uyarsa sirkeci de buluşup 5 adet alalım....Olmazmı gsmhacker????

evet almak isteyen herkes saat 13:00 te adreste olsunlar... ve yakalarına kırmızı gül taksınlar... yada siyah metal uçlu şemsiye alsınlar yanlarına ... şemsiyeler kapalı halde kolda asılı olsun... ordan anlarız kimin donanım haberci olduğunu bence güzel fikir..böyele organize işlerde gizlilik esastır arkadaşlar...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.