Şimdi Ara

Kuran Kurslarından Bir Kere Bile Yarar Görmedim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yani oraya gidip. Totoyu bırakanlarda var. Arkanızdan bi kereden bişi olmaz derdik.
    Bişi öğrenememek bu şartlarda çok iyi bi senaryo.

Neyse tanrı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jubeii kullanıcısına yanıt

Okullardaki sapıklar, Kur'an kursundaki sapıklardan karşılaştırılamayacak derecede daha çoktur. Farkedersen ordaki sapık haberleri sürekli gündemdedir. Daha yeni sapık kadın bir öğretmen 14 yaşındaki öğrencisini ayartmış da ceza aldı haberi yayınlandı..

Şimdi sendeki bu mantığın aynısının okullar için de işleYip, senin bu mantığına göre okula gitmemek, cahil kalmak bu şartlarda çok iyi bir senaryo manasına geliyor, tabi bu senin mantığına göre, bunu ben demiyorum. Yani senin mantığına göre çocukları ilkokula anaokuluna da göndermeyelim, cahil kalsınlar, evde ana babaları onların öğretmeni olsun..

Ama tüm bunlara rağmen sen okula gittin ve hatta okula gönderdiğin bir çocuğun bile olabilir veya olsa düşünmeden gönderirdin bile...Hiç düşünmeden hislerinle hareket ettiğinde, kendi mantık ve cümlenle işte böyle çeklişkili bir duruma düşüp hiç ummadığın yerden tokatı yersin.

Allahü teala vardır ve birdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 25 Eylül 2024; 12:34:17 >

• dekareme kullanıcısına yanıt

Okulu destekledimi, nerden çıkardın. Bu coğrafyada her kurum gibi okullarda öğretim de çöktü.

Okullar iyidir gereklidir demek için deli olmak lazım. Okula gitmemiş koyun çobanı bu şartlarda daha az zarar veririr hem kendine hem bana. O propagandayı çocuma bocalayana kadar. Milli eğitim dinci nesil yetiştirmekle meşgul, okulları ....ok götürüyor. Suç kazanı haline geldi. 30 k temizlikçi ihalesine çıktılar. Gelenler sadece sığınmacıların okullarına tahsis edilecek. Çünkü parasını AB verio. Tuzu kokuttular tuzu.

İstatistiğe göre son 12 yılda kriminal çocuk vaka sayısı 14 kat artmış. 8 yılda çocuk istismarı ikiye katlanmış. Adım kadar eminim çok daha fazla bu rakamlar. Gazteci kalmadığından, hiç birşey şeffaf olmadından dünyadan haberi yok toplumun. Nüfus o kadar artmadı. Zamanla, suç sebebiyle ölüm oranları artıcak bu kaçınılmaz bi durum. Neyse vır vır vır buraya uzatmıyım.

Diğer iddian için ne söylenebilir. İstismar camide tarikatta değil sadece bu doğru. Daha yeni küçücük bi kızı koca köy hep birlikte öldürdü. Yüksek ihtimal eşcinsel , ensest yada yasak ilişki yüzünden.

Camiye çocumu göndermek zorunda deilim, şimdilik.

Ama milli eğitime mecburum. Sistem seçenek sunmuyor. Bin yerden direnç görürsünüz. Rejimi(artık rejim var çünkü) savunabilirsiniz taki balyozuyla size veya çocunuza bir gün vurana kadar. Bu piyango ne zman ne şekilde gelir bilinmez. O zamanda ben bu çarkın gelmişini geçmişini die başlıcaksınız.

Din müslümleri adam etseydi, bu ülkeyi ...ok götürmezdi. 25 senedir camiler, okullar paralar bunların köpeği oldu. Bi 25 sene daha kullanırlarsa milletin tapusunu tüy dikcekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 25 Eylül 2024; 19:32:41 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.