< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE02EECCB -- 23 Eylül 2024; 17:47:25 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kuran Kurslarından Bir Kere Bile Yarar Görmedim
-
-
Tıp öğrencisi Enes Kara, cemaat yurdundaki baskıları anlatıp yaşamına son verdi - Dailymotion VideodailymotionTıp öğrencisi Enes Kara, cemaat yurdundaki baskıları anlatıp yaşamına son verdi - Dailymotion Videohttps://www.dailymotion.com/video/x870jbg
-
Biz kurani bildigimiz halde bizi kuran kursuna yollamislardi. Hoca iste birisi okurken digerlerine surayi calisin diyordu. Biz biliyoruz ya zaten, ne caliscaz. Calismiyoruz diye sopayla dovuyordu bizi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 23 Eylül 2024; 23:50:27 > -
Ben 8 yıla yakın gittim ilk 3 yıl cidden bir şeyler oğreniyordum geri Kalan yıllarda sadece öylesine gittim vakit geçsin diye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
daha kötüsü bizim ev kuran kursuydu. annem de babam da hafız. evde hergün kuran dersi verirdi babam. gençliğim kuran ezberi yapmakla geçti. ateistim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çocukken 3 veya 4 yazımı ben de camide kuran kursunda geçirdim, tek güzel yanı kocaman halılı alanda deli gibi smackdown oynamaktı ha bi de tesbih savaşı yapıyoduk
-
Yatılı kuran kursuna ortaokulda zorla gönderildim en fazla 4 gece kaldım çocukken sürekli ağlardım beni buradan alın diye, iyi ki ağlamışım bu tarikatçilerin, cemaatçilerin eline düşseydik kim bilir neler olurdu Allah korumuş.
Dini eksikliklerimi kendim bir şekilde öğreneceğim imanım var çok şükür dinsiz değilim ama çok dindar da değilim.
Fakat kuran kursları resmen çocuklarla uğraşmak istemeyen ebeveynlerin başlarından atma kampı gibi bir şey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE02EECCB -- 24 Eylül 2024; 10:21:16 > -
Alimden zalim zalimden alim doğar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zalim ben mi oluyorum
Siz iman etmeden ateist olarak ahirete göçerseniz anneniz babanız hafız olsa da size şefaat edemez onlara güvenmeyin aklınıza başınıza devşirin
noolcak biraz ısınırız yaa takma kafaya
Biraz değil ömür boyu. Bunu ben de demiyorum Kur'an'da bildirilmiş
indirim olur
"Kufur en buyuk zulumdur" diye ayet var, ondan kuvvetle muhtemel.
-
Allah şüphesiz, inkarcılara lanet etmiş ve onlara içinde sonsuz olarak temelli kalacakları çılgın alevli cehennemi hazırlamıştır. Onlar bir dost ve yardımcı bulamazlar. Ahzab 64,65
Esentepe'de şirketin önünde incilci reyize denk gelmiştim o geldi aklıma
Din nasıl ve nereden öğrenilir, bunun anlatımı şurda:
Din hangi kitaplardan öğrenilir, bunun adresi de şurda:
dinimizislam.com site olarak, hakikat kitabevi de kitap sitesi olarak senin elinden tutup seni doğru yola eriştirecek 2 vasıtadır. Kitaplar zaten pdf olarak indiriliyor, o kadar kitaplar, sesi muazzam güzel biri tarafından okunarak mp3 şeklinde de dinlenebiliyor, indirilebiliyor. Kitaplar çok sayıda yabancı dile çevrilerek dünyanın her tarafına gönderiliyor veya siteden okunabiliyor.
Tek gaye; Allahü tealanın dinini doğru şekilde tüm dünyadaki insanlara ulaştırmak ve bir insan daha cehennemde yanmasın diye uğraşmak..
Bu site ayrıca kim sevilir kim sevilmez, kim sahtekar şeyhci kim hakiki alim, kim şaklabancı kim şeytanın maskarası, kim doğruyu söylüyor, bu konuda insanlara şablon sunuyor ve okudukça kimlerin sahtekar olduğunu anlamanı sağlıyor.
Zaten kitapların fiyatına bakınca anlarsın ; çok ucuz fiyatları vardır, çünkü kitapların ücretine sadece matbaa ve dağıtım masrafları ekleniyor, dinimiz sadece buna izin veriyor; dini kitaplarda kâr, ticaret olmaz. Din kitaplarından asla para kazanılmaz. Din, ticarete alet edilemez. Bu yüzden bu kitapları basan da hazırlayan da bundan 1 kuruş kâr menfaat sağlamamıştır...
Kitaplar, hakiki Ehli- Sünnet alimlerinin kitaplarından nakledilerek hazırlandığı için insanlara derinden tesir eder, bunların sözlerinde rabbani tesir vardır. Kitapları hazırlayan zat diyor ki, " kardeşim bu kitaplar çok kıymetli, çünkü biz ait hiçbir söz, yazı yoktur bu kitaplarda.. Hepsi Ehli- Sünnet alimlerinin kitaplarından nakledilerek hazırlandı."
Zaten dinde de nakil esastır; yoruma, görüşe yer yoktur. Ne nakledilmişse, odur...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 25 Eylül 2024; 10:28:39 >
-
Anneniz babanızla aranız iyi değil ilgi göstermedi veya vefat etti diye düşünüyorum yoksa ikisi de hafız olup böyle olması çok zor bir ihtimal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- en iyi axe deodorant
- instagram"da harf yazınca çıkan isimler neye göre
- yahudi fenotipi
- erkek cinsel organa krem sürülür mü
- sıcak tutan bot tavsiyesi
- exxen filmleri
- para sayma makinesi bim
- kasım indirimleri ne zaman
- prompt mühendisliği
- türk çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X