Şimdi Ara

KURBAN BAYRAMI 10 GÜN TATİL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet 30 agustos zafer bayramı olması sebebiyle tatil. takiben 31 arefe 1 Eylül Cuma günü kurban bayramı ilk günü oluyor. Geriye kalıyor pazartesi ve salı günü. Hükümet ilk sinyali dün Numan kurtulmuş verdi. Muhtemelen idari izin verilecek ve 10 güne bağlanacak. Ben kamu personeliyim. Bana bu izin veriliyor ise özel sektördeki insanların da tatil yapmasını istiyorum. Kamu ve özel sektör ayrımı yapılmasın herkese tatil ilan edilsin. Milletçe dinlenmeye ve ruhen temizlenmeye ihtiyacımız var. Saygılarımla

• yaza girmeseydik o zaman iyi olurdu

zaten yaz geldi gectı mıllet tatıle doymus,cocuklar denizden bıkmış,daha ne 10 gunu
  • tatillerde dinlene insan görmüyorum açıkçası...adam otobüsle bavul çuval taaa anasının *** memlekete gidip yine çuvallarla binbir işkence altında geri dönüyor...çalışsa o kadar yorulmaz...ben merak ediyorum acaba kıristmıst bayramlarında niyork otogarı dolup taşıyormu kentakiye gidecek yolcularla...
  • aydınayhan kullanıcısına yanıt
    Hocam özel sektörde avmlerde calısan, farklı iş sektörlerinde yoğun tempoda doğru düzgün izin yapamayan bir çok insan var. Ben bu insanları düşünerekten düşüncelerimi dile getirdim
  • tavakspor kullanıcısına yanıt
    Tatil dönüşünü abartıyoruz. Onlarada hak vermek lazım memlekete gidiyor dedesi ninesi veriyor almasan olmuyor. Onlarıda hoşnut etmek lazım :)
  • forever58 kullanıcısına yanıt
    Ayrımcılık olmamalı yapılacak sa kalan 2 güne idari izin değil resmi tatil ilan edilmeli herkes kucaklanmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forever58

Sen tatil yaptın diye denize doydun diye herkesi mi doydu zannediyon bencil herif

boşuna konuşma kimseyi kandıramazsın herkes pazar günü tatil yapıyor,komik cümle kurmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucuker34

Tatil dönüşünü abartıyoruz. Onlarada hak vermek lazım memlekete gidiyor dedesi ninesi veriyor almasan olmuyor. Onlarıda hoşnut etmek lazım :)

şeker bayramında giden gitti daha 3 ay geçmedi,millet zırtpırt tatilemi gidermiş
  • Bizde devlet firmasi olmasina ragmen verilmedi ptesi ve sali, persembe gunu de daha sonra telafi edilmek uzere tatil edildi, sans :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 10 Ağustos 2017; 12:29:40 >
  • 1 tane kullanıcı adıyla yazın.fake üyeliklerle gelmeyin,ip adresiniz görünüyor aynı evden yazılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

quote:

Sen tatil yaptın diye denize doydun diye herkesi mi doydu zannediyon bencil herif

boşuna konuşma kimseyi kandıramazsın herkes pazar günü tatil yapıyor,komik cümle kurmayın

Hayatimda toplasan 10 kere pazar gunu tatil yapmisimdir
  • Lan ne dinlenmesi ne temizlenmesi tatille temizlencek bi yaramı. Memleketin haline bak 1 yıl tatil yapsa bile ruhu dinginleşmeyecek insan dolu adaletsizlik haksızlık hırsızlık diz boyu neden bahsediyon. Bi git la
  • quote:

1 tane kullanıcı adıyla yazın.fake üyeliklerle gelmeyin,ip adresiniz görünüyor aynı evden yazılıyor

ip gözüküyormuş
  • Yaşadı memurlar ne diyelim, iyi tatiller
  • quote:

Orijinalden alıntı: PolisBey

quote:

quote:

Hayatimda toplasan 10 kere pazar gunu tatil yapmisimdir

tabi herkeste inandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

Yaşadı memurlar ne diyelim, iyi tatiller

bizim ülke tatil ülkesi sonrada iş yok diye ağlarlar
  • O zaman dans
  • Sadece adı bayram artık. Eskisi gibi bayramı bayram gibi geçiren sayısı acayip azaldı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kucuker34

şeker bayramında giden gitti daha 3 ay geçmedi,millet zırtpırt tatilemi gidermiş

Tatil verirlerse sen çalışırsın gönüllü olarak bilader :)
  • mrsmrc kullanıcısına yanıt
    Umarım herkese olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.