Her zamanki gibi evin önünde keseriz balkondada ip asarız.
Neden sordunuz
Sokakta
Oto Yıkamada
Kurban kesiceklerin ikkat etmesi gereken hususlar var. Kesileceği yerin,kesecek kişinin ehil olması çok önemli. Kurban ibadeti çok mühim bir konudur senede 1 defa erişebildiğimiz Kurban bayramında Allah'ın rızasını kazanma yoluna herşey yapmalıyız.
Kesiceğimiz Kurbanın Kurban olması için çok dikkat etmeliyiz Çoğu kişi yanlış kesim uyguluyor hem sevabı zedeleniyor hemde insanlara zarar veriyorlar
Çevremize zarar vermeden en uygun koşullarda kesmemiz lazım
Güncel bir konu olduğu için paylaşmak istedim
otoyol kenarında :D
OTO yıkamada muhtemelen
Nerde oturuyorsun semt olarak ?
Belediyenin uygun gördüğü alanlarda kesin, kesecekseniz.
Ormanda keseceğim, pislikleride bi kenarda bırakıp kaçacağım.
Bizim şu bahçenin önünde amcamla anlaşıyoruz amca bi boynuz senin bi boynuz benim her kurban bayramında
Saçmalamak adına herşey yapabilirsin bunun kimseye faydası olmaz
Belediyelerin gösterdiği yerlerde çok sıra olduğundan ve kesen kişilerin ehil olup olmadıklarına bakılmadığından dikkatsizce kesiliyor çoğu yerde tekbir bile getirmiyorlar. Bu bir ibadettir çok dikkatli olunmalıdır.
Artık çoğu semtlerde bu işi profesyonelce ve usulune uygun olarak yapan yerler var. Ve sadece hizmet için bunu yapıyorlar Ben geçen sene böyle biryerde kestirdim dua ile tekbir ile sakince Kurbanın Kurban olduğunu hissederek ibadetimi yaptım
Bilgilenmek isteyen varsa bana PM atabilirler.
walla bizim banyo musait
quote:
Orjinalden alıntı: SimoneKSK
walla bizim banyo musait
buda güzel
eğer bi hisseye katılırsak teyzemlerin bahçede keseriz büyük ihtimal..
belediyenin kesim alanlarında rezillik yaşanıyor..
kriz var kesmicez
Kesenlerinkini Allah kabul etsin Kesemeyenlerede Allah birdahaki sefere nasip etsin inşallah.
Kremlinin önündemi kessem yoksa Puşkin müzesinin önündemi karar veremedim....
quote:
Orjinalden alıntı: yedikıta
Kurban kesiceklerin ikkat etmesi gereken hususlar var. Kesileceği yerin,kesecek kişinin ehil olması çok önemli. Kurban ibadeti çok mühim bir konudur senede 1 defa erişebildiğimiz Kurban bayramında Allah'ın rızasını kazanma yoluna herşey yapmalıyız.
Kesiceğimiz Kurbanın Kurban olması için çok dikkat etmeliyiz Çoğu kişi yanlış kesim uyguluyor hem sevabı zedeleniyor hemde insanlara zarar veriyorlar
Çevremize zarar vermeden en uygun koşullarda kesmemiz lazım