Şimdi Ara

Kurdaki düşüş sonrası bazı markalar fiyat düşürmeye başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
16.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyada araba sorunu çözüldü yalnız ama bizimkiler çok sevdi bunu

• Büyük düşüş maşallah

• Bizim bir arkadaş dobloya sıraya girdi 2 ay önce. Üstüne Citroen C5 aracı vardı 2006 model onuda satmştı. Ne sıra var ne araba. Üzerine araca birde zam geldi.
    Bir olay daha paylaşacağım. Benim Dacia şu an serviste onarımda kiralık araç geldi zeplin den. İ20 otomatik benzinli daha 13 bin km'de.
    Kısaca buradan size şunu özeyliyim..Türkiye'de sıfır aracı ya kiralama yada galeri alıyor. Elindekini de ihale ile gene galericilere satıyor.
    Hani o satış rakamları varya ha işte onlar vatandaşa satış değil. Galeri ve kiralamalara satış.
    Bu ülkede paran varsa istediğini alırsın paran yoksa havanı alırsın.
    Fiyatlar istediği kadar düşsün çoktan gelecek arabaları adamlar aldı bile.

• Opelden araca yazıldım 5 aydır bekliyorum. Paramız var araba alamıyoruz. Galericiye 10-15 bin fazla vermeyelim diye bayiye gittik. Opel bayisi bizi kandırdı. Şimdi olsa galericiye 20 bin fazla verirdim istediğim arabayı alırdım.

• 199.000 TL'den 359.000 TL'ye düşmüş işte daha ne istiyorsunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yoooo yalan haber

• 3 tane alıyorsun zaten hocam. Sadece 1ine binebiliyorsun

• -----------
    Bayaa dusmus hyundai 440 , honda zittrk bktan civic 500 600 seviyesinde . Artik ev yerine alip 2 oda bir bagaj alip oturursunuz

• bastakiler ya bırakmalı ya da erken seçim olmalı, amaçları ülkeyi ekonomiyi yönetmek,halkın refahını düzeltmek değil, günü kurtarıp,oy arttırıp kaldıkları yerden devam etmek, apaçık ortada.

• Seneye bu fiyatları mumla arayacağız muhtemelen.

• daha fazla beklerdim. sanırım fazalası için biraz daha kurun staibl kalması lazım

• indirim bindirim tarafını seç ?

• bu sistem bunların elinde patlayacak..dolar ve enflasyon daha hızlı artacak..boş cliolar biler 500 bin den fiyatlanır ( tabii kim alacaksa)..adamların elin de bir kozu daha var..sistemdeki 280 milyar doları el koyup şu kurdan bozduk diye..başka bir şey kalmadı..tek kurtuluş seçim!!!!!!

• Çok ucuzmuş hemen koşup 3 er adet aldım. 30 bin lira bile etmeyecek araçlara 300 bin ödeyecek noktaya getirdiler bu ülkeyi hala aklı başına gelmedi milletin.

Bence indirim değil bindirim yapsınlar 500 bin tl araçlar için standart fiyat olmalı. En hakkaniyetlisi bu olur milletimiz için. Bu milletin ferasetine güvenmek lazım.

• Reis doları şöyle yaptı böyle yaptı diyenler. Hani fiyatlarda neredeyse hiç birşey yok. Dolar 18 lere çıkmadan yapacaktı. Bu sadece yandaşlara ve dış minnaklara yaradı, yandaşlar 18 den bozdular, dış minnaklarda borsadan çıkarken düşük kur ile ülkeden çıktılar, o savaşta olduğumuz dış minnaklar borsadan 2 ayda %50 den fazla kaldırdı. Eee ortada bir para var, kimin cebinde, ahanda yukarıda saydıklarımın. Peki kimin cebinden çıktı, tabiki halkın.

• araba değil gıda ulaşım fiyatların düşürsünler

• en ucuz egea 244 bin bir kac ay önce 155 binlerdeydi

• 3 tane almak için gittim bir tane alabildim ikisi vergiye gitti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.