Bildirim
Kurdela sistemi
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
kaç sayıda geldiği belli değil. hiç honor point vermeyenle beleş buldum diyip dağıtanların etkisi farklıymış , tam belli bir sayı yok. kimisine 60 da kimisine 100 de geliyor. benim 2 kere sıfırlandı mesela :D -
quote:
Orijinalden alıntı: russell26
kaç sayıda geldiği belli değil. hiç honor point vermeyenle beleş buldum diyip dağıtanların etkisi farklıymış , tam belli bir sayı yok. kimisine 60 da kimisine 100 de geliyor. benim 2 kere sıfırlandı mesela :D
Yani belli bir sayısı yok :D beklemeye kaldı iş :)) teşekkürler iyi akşamlar birde gidiyor mu ?sıfırlandı diyorsunuz ya daha gelmemek üzere gidiyor mu yoksa :D -
quote:
Orijinalden alıntı: yavuzkusak
quote:
kaç sayıda geldiği belli değil. hiç honor point vermeyenle beleş buldum diyip dağıtanların etkisi farklıymış , tam belli bir sayı yok. kimisine 60 da kimisine 100 de geliyor. benim 2 kere sıfırlandı mesela :D
Yani belli bir sayısı yok :D beklemeye kaldı iş :)) teşekkürler iyi akşamlar birde gidiyor mu ?sıfırlandı diyorsunuz ya daha gelmemek üzere gidiyor mu yoksa :D
yok tekrardan topluyorsun :D tribübalden uyarı alınca gidiyor direkt. 2 ya da 3 kere sıfırlandı benim. eski flamerlardanım :D -
Benim 26 da gelmişti.quote:
Orijinalden alıntı: glamdr1ngquote:
quote:
Yani belli bir sayısı yok :D beklemeye kaldı iş :)) teşekkürler iyi akşamlar birde gidiyor mu ?sıfırlandı diyorsunuz ya daha gelmemek üzere gidiyor mu yoksa :D
yok tekrardan topluyorsun :D tribübalden uyarı alınca gidiyor direkt. 2 ya da 3 kere sıfırlandı benim. eski flamerlardanım :D
Alıntıları Göster
-
quote:
quote:
quote:
yok tekrardan topluyorsun :D tribübalden uyarı alınca gidiyor direkt. 2 ya da 3 kere sıfırlandı benim. eski flamerlardanım :D
daha almadım uyarı herhalde gitmez hiç :D bi gelsinde :)
-
[size=4]KURDELAAAquote:
Orijinalden alıntı: Albino Doberman
Benim 26 da gelmişti.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GnyMade -- 11 Ocak 2013; 19:31:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: GnyMade
[size=4]KURDELAAA
sanki nakış yapıyorum birader :D nereden bilecem kurdela kurdale kurdele herşeyi yazmışlar google da baktım hepsi doğru :D -
arkadaşlar kurdeleler kalıcı değil banlanmasanızda gidiyorlar devamlı honor kazanmalısınız gitmemesi için kurdlenin.quote:
Orijinalden alıntı: Ykusakquote:
quote:
quote:
daha almadım uyarı herhalde gitmez hiç :D bi gelsinde :)
Alıntıları Göster
-
Benim de 17 de geldi, ama şuan sıfırlandı.quote:
Orijinalden alıntı: jasc1453
arkadaşlar kurdeleler kalıcı değil banlanmasanızda gidiyorlar devamlı honor kazanmalısınız gitmemesi için kurdlenin.
Alıntıları Göster -
Bende 120 küsur teamwork 70 kusur honor var hâlâ kurdelam yok.quote:
Orijinalden alıntı: khanjui
Benim de 17 de geldi, ama şuan sıfırlandı.
Alıntıları Göster -
Düşük lvl iken alırsan alırsın. Yoksa levelın arttığı zaman kimse sana honor vs vermiyor. En azından kurdela için yeterli olmuyor. Maç sayına göre bir oranı yakalamn lazım sanırım. Tam sayıyı bilmiyorum. -
Ben 2 sefer kazandım 2 sefer cezadan dolayı kaybettim.quote:
Orijinalden alıntı: Jim*
Düşük lvl iken alırsan alırsın. Yoksa levelın arttığı zaman kimse sana honor vs vermiyor. En azından kurdela için yeterli olmuyor. Maç sayına göre bir oranı yakalamn lazım sanırım. Tam sayıyı bilmiyorum.
Ha bide yeşil kurdale gören oldumu hiç aydi bir rastlıyor bana o yeşil kurdaleye sahipler gerçekten iyi oynuyorlar emin olun -
benim 140 falan var hala gelmediquote:
Orijinalden alıntı: JimmyCool1907
Ben 2 sefer kazandım 2 sefer cezadan dolayı kaybettim.
Ha bide yeşil kurdale gören oldumu hiç aydi bir rastlıyor bana o yeşil kurdaleye sahipler gerçekten iyi oynuyorlar emin olun
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: SHLD
benim 140 falan var hala gelmedi
Vöehhhh nasıl gelmedi kardeş -
Benim vardı kırmızı kurdela o gitmiş nedense şimdi fark ettimquote:
Orijinalden alıntı: JimmyCool1907quote:
Orijinalden alıntı: SHLD
benim 140 falan var hala gelmedi
Vöehhhh nasıl gelmedi kardeş
Alıntıları Göster
-
Bende hepsi var ayıptır söylemesi. Ama Great Leader (sarı) kurdale duruyor çerçevede şimdi. Aslında varmıdır istediğimizi seçmenin yolu ? Maviyi kullabmak istiyorum ben ?quote:
Orijinalden alıntı: Simültane
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Mustafa@PC
Bende hepsi var ayıptır söylemesi. Ama Great Leader (sarı) kurdale duruyor çerçevede şimdi. Aslında varmıdır istediğimizi seçmenin yolu ? Maviyi kullabmak istiyorum ben ?
:O Bende sadece kırmızı oldu diğerlerini nasıl aldın kardeş yaa -
Benim 100 olunca sıfırlandı neden ki tribunalden falan uyarı alınca mı gitti ki?quote:
Orijinalden alıntı: JimmyCool1907quote:
Bende hepsi var ayıptır söylemesi. Ama Great Leader (sarı) kurdale duruyor çerçevede şimdi. Aslında varmıdır istediğimizi seçmenin yolu ? Maviyi kullabmak istiyorum ben ?
:O Bende sadece kırmızı oldu diğerlerini nasıl aldın kardeş yaa
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: JimmyCool1907
quote:
:O Bende sadece kırmızı oldu diğerlerini nasıl aldın kardeş yaa
Bilmiyorum zamanla hepsi teker teker geldi. İlk teamwork, sonra honorable, en sonda great leader ile great mentor geldi ama great leader var şuan çerçevede :))
Benzer içerikler
- shaco replikleri
- lol kite ayarları
- hz yasuo sevgilisi ifşa
- valorant pre isimleri
- skype bas konuş
- afk nedir
- lol kaç gb
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X