Şimdi Ara

Kurduğumuz sayfada beğeni arttırma. [Sayfa Önemli]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Facebook'ta sayfa kurmadan önce sayfanın konusu ile ilgili çok fazla çalışma yaptım. Elimden ne geliyorsa yapmaya çalıştım ve bir sayfa kurmanında bu konuda fayda sağlayacağını düşündüm.

Fakat ne yazık ki sayfa beğenisi istediğim gibi artmadı.

Sayfanın konusu Türkçemiz ile alakalı.

Sayfanın adı ise: Değerli Mirasımız Türkçe

Bu beğeniyi nasıl arttırabilirim yardımcı olabilir misiniz?

NOT: Sayfa abuk sabuk bir şey olsa neyse ama önemli bir amaç için kuruldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genç Düşünür -- 9 Temmuz 2012; 13:47:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgili arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Saygılar.

• . . .

• Sayfa hitini yükseltmeye yarayan uygulamalar var diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital27

Sayfa hitini yükseltmeye yarayan uygulamalar var diye biliyorum

Peki nasıl kullanabilirim, ne yapmam lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Genç Düşünür

quote:

http://www.fanslave.com/register.html
    böyle bir site buldum şimdilik ama denemedim hocam bi inceleyin

• quote:

quote:

quote:

http://www.fanslave.com/register.html
    böyle bir site buldum şimdilik ama denemedim hocam bi inceleyin

Tamam sağolun ama şuanda telefondan giriyorum deneme ihtimalim pek yok. Peki bu beğenen kişiler facebook'ta bulunan gerçek kişiler mi? Yani istem dışı beğendirme gibi bir şey mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerçek kişiler diye biliyorum
  • quote:

Gerçek kişiler diye biliyorum

Tamam, teşekkürler.

• Rica ederim,iyi günler
  • quote:

Rica ederim,iyi günler

Size de iyi günler.

• Öyle uygulamaları tavsiye etmem hocam. Beğenen kişinin haberi olmuyo yani sadece beğeni sayısı artıyo sayfanın aktivitesinde bi değişiklik olmuyo yani şöyle açıklayım. sayfayı 20bin kişi beğendi diyelim ama paylaşımlara beğeni ve yorum gelmedikçe bi anlamı yok ve de zamanında öylesine işe yarıyo mu diye bende kullanmıştım gerçekten işe yaradı ama sonuç olarak facemi kapatmak zorunda kaldım çünkü sen o sayfadayken haberin olmadan başka sayfaları beğeniyorsun aynı senin yaptırdığın gibi 1-2 saat online kal sitede 2-3 bin sayfa beğeniyorsun ve ana sayfan berbat oluyo tek tek beğenmekten vazgeçilmeyeceğine göre sonuç olarak kapatmak zorunda kalıyorsun. Ama eğer hala kullanmak istiyosan tavsiyem fake hesap at onu admin yap o hesaptan hallet işlerini orjinal hesabın mahvolmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk5753

Öyle uygulamaları tavsiye etmem hocam. Beğenen kişinin haberi olmuyo yani sadece beğeni sayısı artıyo sayfanın aktivitesinde bi değişiklik olmuyo yani şöyle açıklayım. sayfayı 20bin kişi beğendi diyelim ama paylaşımlara beğeni ve yorum gelmedikçe bi anlamı yok ve de zamanında öylesine işe yarıyo mu diye bende kullanmıştım gerçekten işe yaradı ama sonuç olarak facemi kapatmak zorunda kaldım çünkü sen o sayfadayken haberin olmadan başka sayfaları beğeniyorsun aynı senin yaptırdığın gibi 1-2 saat online kal sitede 2-3 bin sayfa beğeniyorsun ve ana sayfan berbat oluyo tek tek beğenmekten vazgeçilmeyeceğine göre sonuç olarak kapatmak zorunda kalıyorsun. Ama eğer hala kullanmak istiyosan tavsiyem fake hesap at onu admin yap o hesaptan hallet işlerini orjinal hesabın mahvolmasın.

Bilgilendirmeniz için gerçekten çok teşekkür ederim. Bu konuda pek bilgim olmadığından söylemeseydiniz büyük ihtimalle kullanırdım. Teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: faruk5753

Öyle uygulamaları tavsiye etmem hocam. Beğenen kişinin haberi olmuyo yani sadece beğeni sayısı artıyo sayfanın aktivitesinde bi değişiklik olmuyo yani şöyle açıklayım. sayfayı 20bin kişi beğendi diyelim ama paylaşımlara beğeni ve yorum gelmedikçe bi anlamı yok ve de zamanında öylesine işe yarıyo mu diye bende kullanmıştım gerçekten işe yaradı ama sonuç olarak facemi kapatmak zorunda kaldım çünkü sen o sayfadayken haberin olmadan başka sayfaları beğeniyorsun aynı senin yaptırdığın gibi 1-2 saat online kal sitede 2-3 bin sayfa beğeniyorsun ve ana sayfan berbat oluyo tek tek beğenmekten vazgeçilmeyeceğine göre sonuç olarak kapatmak zorunda kalıyorsun. Ama eğer hala kullanmak istiyosan tavsiyem fake hesap at onu admin yap o hesaptan hallet işlerini orjinal hesabın mahvolmasın.

Bilgilendirmeniz için gerçekten çok teşekkür ederim. Bu konuda pek bilgim olmadığından söylemeseydiniz büyük ihtimalle kullanırdım. Teşekkürler.

Önemli değil ne demek :)

• Evet işin birde bu yönü var.Arkadaşın bu bilgiyi vermesi iyi olmuş.Ben atlamışım bu detayı..
  • Evet, iyi oldu.

• AddMeFast'i Deneyin!
    AddMeFast
  • Sahte kişi kastırmalar size bir şey katmayacaktır onlar rakamdan başka birşey değildir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.