Şimdi Ara

kurgu için laptop'u geliştirmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, bilgisayarım sony vaio'nun şu modeli;
    http://www.sony.com.tr/product/vaio-e-serisi/sve1512y1e
    adobe premiere, edius, sony vegas gibi programlarda kurgu yapıyorum. ama ne yaptığımı izleyebiliyorum ne donmadan, programı kitlemeden düzgünce bir şey yapabiliyorum. bilgisayarıma yapılacak bir şey var mı ki hız, kapasite kazandıracak ? masaüstü bilgisayar alamıyorum maalesef, ne param var ne de evde yerim. buna bir şey kazandırabilir miyim dışarıdan ?

• Bu videoları harici kartla izleyebilmek için ayar yaptınız mı sisteminiz basit bir sistem değil i7 işlemci,8gb ram,7650m ekran kartı bu yaptığınız uygulama 3 boyutlu mu?Sizin yapabileceğiniz uygulamaları daha da hızlandırmak için bilgisayarınıza ssd takabilirdiniz ama biraz fiyatlıdır param yok diyorsunuz sistemi restore edebilirsiniz Bu arada sisteminiz güncel mi? İşletim sistemi sürücüler olarak.Sistemi temizleyici programlar kullnın cclaner gibi arka planda ve başlangıçta çalışabilecek uygulamaları kapatmanız gerekir.Sony'nin gereksiz bir sürü programı var onalr kaldırılabilir.İsterseniz uzaktan yardımla size yardımcı olabilirim.Team weawer programını kurun bilgisayarınıza bağlanıp gerekli ayarları yapabiliriz pm bölümünden id ve şifreyi atabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.