Şimdi Ara

kurs klasiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ciddi anlamda ingilizce öğrenmem gerekiyor daha önce kursa gittim fakat ders odaklı olmadı.Kısaca kursların eğitim sistemi ve ticari sistemini biliyorum.Kısaca sorum şuan seviyem elemantry nin sonu diyebilirim fakat şöyle bi sorum var.

sizce preintermedite kadar evde kitap vs kaybnaklar ile kendi imkanlarım ile gelişip kursa mı başlamalayım veya direk elemantry satın alarak kursa mı kayıt olayım ?

• 1-Grammarı youtubedan halledebilirsiniz

2- Kurs yerine yabancı hocadan hatftada 2saat seklinde ayarlayabilirsen çok daha yararlı olur hem speaking - hem grammar gelişitirirsin. ( Suan kurs + hocadan ders alıyorum yabancı hoca olan 2 saat çok bariz kurstan daha yararlı.)

3- kursun kelime bilgisinde ve speakingte çok yararı oluyor .

Seçim sizindir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDifference35 -- 25 Şubat 2018; 8:31:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende şu sıralar ingilizcemi geliştirmeye çalışıyorum, kursa gidipte hiçbişi öğrenmediğim halde tutupta o kurslara para verme taraftarı değilim ben. onun yerine evde kelime ve gramer öğrenip yabancı kişilerle konuşarakda iyicene geliştirmeyi düşünüyorum ben. bence paranı kaptırma o dil kurslarına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rekuku -- 25 Şubat 2018; 17:3:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.