Şimdi Ara

Kurs ve sınav hakkında şüphelerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben stajyer sürücülüğe kalmamak için 10 eylülden önce sürücü kursuna kaydımı yaptırdım, işlemlerim de eylül grubuyla başladı. Hatta kaydolurken de sınavın 10 ekimde olduğu belirtildi. Ben yarınki sınava gireceğimi zannediyordum ama bugün konuştum ve sınavımın bu ayın sonuna doğru olduğunu söylediler ancak bundan sonraki yazılı sınav aralıkta gözüküyor. Sınava elektronik ortamda gireceğim. Acaba onun tarihleri farklı mı yoksa bu sürücü kursu bir iş çevirdi ve stajyere mi kaldım ? Bugün sordum yok kalmadınız dediler ama benim hala aklımda soru işaretleri var.
    Yardımcı olun lütfen yoksa gidip çok fena kavga edeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: thephantomoftheopera

Merhaba arkadaşlar ben stajyer sürücülüğe kalmamak için 10 eylülden önce sürücü kursuna kaydımı yaptırdım, işlemlerim de eylül grubuyla başladı. Hatta kaydolurken de sınavın 10 ekimde olduğu belirtildi. Ben yarınki sınava gireceğimi zannediyordum ama bugün konuştum ve sınavımın bu ayın sonuna doğru olduğunu söylediler ancak bundan sonraki yazılı sınav aralıkta gözüküyor. Sınava elektronik ortamda gireceğim. Acaba onun tarihleri farklı mı yoksa bu sürücü kursu bir iş çevirdi ve stajyere mi kaldım ? Bugün sordum yok kalmadınız dediler ama benim hala aklımda soru işaretleri var.

kalmadın dedilerse kalmamışsındır büyük ihtimalle. ya bu sınav tarihlerini çok takmayın ve kursunuzdan haber bekleyin. çünkü şehirden şehre hatta direksiyon sınavları ilçeden ilçeye bile değişebiliyor tarih bakımından. ilçe milli eğitim değiştirebiliyor tarihi. yazılı sınavı bilmiyorum ama. sınava elektronik ortamda girme ne bu arada? yeni mi çıktı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sergeant7

quote:

Orijinalden alıntı: thephantomoftheopera

Merhaba arkadaşlar ben stajyer sürücülüğe kalmamak için 10 eylülden önce sürücü kursuna kaydımı yaptırdım, işlemlerim de eylül grubuyla başladı. Hatta kaydolurken de sınavın 10 ekimde olduğu belirtildi. Ben yarınki sınava gireceğimi zannediyordum ama bugün konuştum ve sınavımın bu ayın sonuna doğru olduğunu söylediler ancak bundan sonraki yazılı sınav aralıkta gözüküyor. Sınava elektronik ortamda gireceğim. Acaba onun tarihleri farklı mı yoksa bu sürücü kursu bir iş çevirdi ve stajyere mi kaldım ? Bugün sordum yok kalmadınız dediler ama benim hala aklımda soru işaretleri var.

kalmadın dedilerse kalmamışsındır büyük ihtimalle. ya bu sınav tarihlerini çok takmayın ve kursunuzdan haber bekleyin. çünkü şehirden şehre hatta direksiyon sınavları ilçeden ilçeye bile değişebiliyor tarih bakımından. ilçe milli eğitim değiştirebiliyor tarihi. yazılı sınavı bilmiyorum ama. sınava elektronik ortamda girme ne bu arada? yeni mi çıktı?

Hayır ankarada 3 senedir uygulanıyor. Sınava tablet üzerinden giriliyor.

• Up

• elektronik sınavın tarihleri farklı oluyor. stajyere kalmamışsındır merak etme. zaten sonucu da hemen açıklanıyor, en kısa sürede direksiyon sınavına girer alırsın ehliyeti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.