Şimdi Ara

Kursa dosya ne kadar sürede geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 18 Ocak(pazar günü) direksiyon sınavından geçtim. 18-19 Gün oldu ama kurstan hala ses seda yok. Ortalama ne kadar sürede geliyor bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.

• çoktan gelmiştir bir haftada falan geliyor sanırım onlar niye arasın senin gidip alman lazımdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: heisenbergww22

çoktan gelmiştir bir haftada falan geliyor sanırım onlar niye arasın senin gidip alman lazımdı

Çünkü sonucu öğrenmek icin gittiğimde biz sizi arayacağız dediler ve arkadaş geçen gidip sordugunda hala gelmedi biz sizi arayacağız demişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramiske

quote:

Orijinalden alıntı: heisenbergww22

çoktan gelmiştir bir haftada falan geliyor sanırım onlar niye arasın senin gidip alman lazımdı

Çünkü sonucu öğrenmek icin gittiğimde biz sizi arayacağız dediler ve arkadaş geçen gidip sordugunda hala gelmedi biz sizi arayacağız demişler.

o zaman bilemem bizde bi haftada gelmişti
  • quote:

18 Ocak(pazar günü) direksiyon sınavından geçtim. 18-19 Gün oldu ama kurstan hala ses seda yok. Ortalama ne kadar sürede geliyor bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.

İlçeniz milli eğitime bağlı sürücü kursu fazla değilse 1 haftada cıkar. 20-30 civarı kursa varsa biraz daha gecikir çünkü evraklar tek tek imzalanıyor. bir diğer gecikme sebebide sınav sonuç evraklarınızı milli eğitime yollamadıysa sürücü kursunuz gecikmesi normal.
  • sonuc ne oldu hocam aynı durum arkadaşımın başında 1ay oldu sınava girip geçeli sertifikalardan ses neden bukadar oyalar bi sürücü kursu anlamş değilim
  • sanalldeli S kullanıcısına yanıt
    1,5 ay oldu ama hala gelmedi dosyalar. Kursu aradım bi kac kere biz sizi gelince ararız dediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

1,5 ay oldu ama hala gelmedi dosyalar. Kursu aradım bi kac kere biz sizi gelince ararız dediler.

bakalım nolucak sonuç bugün kız arkadaşımla aradık tekrardan kursu yarın kendileri gidip mebe bakacaklarını soylediler peşine düşmek lazım sanırım telefonla aramakla olmuyor galiba gidip kursa bağırıp çağırıcam sonunda o olucak 1.5 ay nedir benim dosyam 3günde geldiğini hatırlıyorum
  • benimde 2 hafta oldu, bu pazartesi dosyaları dağıtacaklarını söylediler. Şehir: Trabzon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.