Şimdi Ara

Kursa kayıt ve sınav ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşim için ehliyet alacağız, şubat 11 1999 doğumlu ve 11 şubatta sınav var haliyle ona giremiyor.
    Bir daha ki sınav tarihi mayıs 20 de 3 ay gibi bir süre var arada, internetten araştırdığıma göre e-sınavlar teorik derslerin bittiği gün içinde başvuru alıyor ve aylarca beklemeye gerek yok deniliyor. Pilot illerde uygulanıyor. (ankara,izmir,istanbul)
    Biz kendi ilimizde bir kursa başvuru yapsak teorik dersler bittiği zaman pilot illerde ki e sınavlar için randevu alabilir miyiz ? illa ki pilot illerde ki kurslara mı kayıt yapmak gerekiyor ?
    Teşekkürler

• Merhaba hocam hangi kursa kayıt yaptırırsanız o ilde girmeniz gerekiyor, çünkü bütün program buna göre yapılıyor, yani mesela atıyorum kayseride ki kursa kaydolup ankarada direksiyona giremezsiniz.
    Ya mayıs sınavını bekleyeceksiniz ya da pilot illerden birine gidip kayıt olup 15 günde bir yapılan e-sınavlara sokacaksınız...
    Acelesi yoksa mayısı bekleyin derim, araba sürmesini de öğretin kardeşinize o arada :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmani69 -- 8 Ocak 2017; 12:5:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmani69

Merhaba hocam hangi kursa kayıt yaptırırsanız o ilde girmeniz gerekiyor, çünkü bütün program buna göre yapılıyor, yani mesela atıyorum kayseride ki kursa kaydolup ankarada direksiyona giremezsiniz.
    Ya mayıs sınavını bekleyeceksiniz ya da pilot illerden birine gidip kayıt olup 15 günde bir yapılan e-sınavlara sokacaksınız...
    Acelesi yoksa mayısı bekleyin derim, araba sürmesini de öğretin kardeşinize o arada :D

Acelesi var ehliyetin ne kadar erken alırsa o kadar iyi şuanda, araba sürmesini benden daha iyi biliyor. aynı zamanda kuralları; geçiş önceliği, ilk yardım vs. harfi harfine biliyor.
    Direksiyon sınavından ziyade elektronik sınavı kastetmiştim ben direksiyon sınavına kendi ilinde girebilir o sorun değil, e sınava merkezlerin olduğu illere randevu alabilirsek kendi ilinde ki kurslara yazdıracağım alamazsak pilot illerde ki kurslara yazdıracağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.