Şimdi Ara

Kurstan yamuk yaptılar napmam lazım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim adım Umut. Bana adın Umut olduğu için sınav alfabetik sıraya göre gittiği için 3-4 ekimdeki sınava yani en son seferdeki sınava girersin o yüzden şimdiden direksiyon dersi almana gerek yok dediler. 19 Eylüldeki sınavdan sonra rahat rahat alırsın dediler bende peki dedim. Bugün kursu aradım ve bana 19 eylülde sınavınız var derslerde bugün bitti dediler. Ben daha 6 ders almıştım yani alacağım 6 ders daha varken. Telefonda baya bi kavga ettikten sonra bugüne 2 ders daha aldım.(zorda kalınca nasıl da veriyorlar). Şimdi ben 4 ders eksikle sınava gireceğim. Sizce kursa sınavdan kalırsam sizin hatanız yüzünden ders alamadim para vermek istemiyorum diyebilir miyim? Hani kalınca tekrar para veriyoruz ya o parayi vermesem olur mu? Sizce böyle bi hak talep edebilir miyim, ve ya başka ne yapabilirim yardımcı olursaniz sevinirim.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• Kusura bakma da 8 dersle de sınavı geçemiyorsan sen ehliyet alma. Hiç bilmeyen birisi bile en fazla 4 derste öğreniyor, sanki araba üretiyorsunuz alt tarafı sinyal verip arabayı kaldırıyorsunuz, geri gidiyorsunuz, yokuşta kaldırıyorsunuz ve park ediyorsunuz.

Yapamamak için geri zekalı olmak lazım.

• Sınavdan kalırsan 2.sınava girmek için mecbur para vereceksin(2 ders direksiyon dersi ücreti + sınav ücreti) . Ya da kurs değişirsin herşeye sıfırdan başlarsın bu da tekrar kurs parası demek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.