Bildirim
Kurşun geçirmeyen horoz!
Crocs Crocband Stucco/Melon TerlikUnisex Yetişkin : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B01J1LQ188
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Iskalamış beceriksiz muskadan sanıyorlar -
ilginç. ben de bi kaç ay önce bi video izlemiştim youtube'da urfa'da bir tarikat (ismini unuttum) üyeleri karınlarından şiş sokup derinin diğer tarafından çıkarıyorlardı. ama kan çıkmıyordu. hatta 7-8 yaşlarında iki çocuk şişi yanağının bir tarafından sokup diğer tarafından çıkarttı onlardan da kan çıkmadı.
video bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barristan the Bold -- 30 Ağustos 2013; 14:53:38 >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Barristan the Bold
ilginç. ben de bi kaç ay önce bi video izlemiştim youtube'da urfa'da bir tarikat (ismini unuttum) üyeleri karınlarından şiş sokup derinin diğer tarafından çıkarıyorlardı. ama kan çıkmıyordu. hatta 7-8 yaşlarında iki çocuk şişi yanağının bir tarafından sokup diğer tarafından çıkarttı onlardan da kan çıkmadı.
bende biliyorum hocam o olayı hatta yanaklarından geçirdiklerinde şeyhlerimi ne parmağını bastığında yara kapanıyordu aşırı dindar biri sayılmam ama çok garip geldi -
Mağra + Adam sağa sola sıkıyo +
ALLAHU AQBAR
ALLAHU AQBAR
ALLAHU AQBAR
ALLAHU AQBAR
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler 1.40 ve 1.43 Arasındaki Deliren Adama Bakın Arka Planda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.H -- 30 Ağustos 2013; 14:58:12 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu
Beyler 1.40 ve 1.43 Arasındaki Deliren Adama Bakın Arka Planda
oda hönkürttü beni arada adamın biri benide vurun gibi bağırıyor bide sonunda ağlamaları hem güldürdü hem düşündürdü
-
o zaman filistinlilerin israillilerden korkmasına gerek yok diyebilirmiyiz -
quote:
Orijinalden alıntı: AccUssEdGR
Iskalamış beceriksiz muskadan sanıyorlar
Saçmada ıskalamak mümkün mü? -
quote:
Orijinalden alıntı: Rétribution
o zaman filistinlilerin israillilerden korkmasına gerek yok diyebilirmiyiz
bu işlerden anlayan bi abime danışmıştım bu muskayı etkisiz hale getiren dualar falanda varmış galiba ve böyle şeylerde en uzman olan taraf yahudilermiş saçma gelsede bi "acaba?" dedirtmiyor değil aslında banada -
horozun tüyleri falan dokulmus + horozda sacma izleri var lae ilginç geldi,
biri allah süper lan gifini koysun. -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Horoza çelik yelek giydirmiş olabilirler. -
Horoza yaptıklarına bak hepsi yobaz pislikler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X