Şimdi Ara

Kurt Auto Heal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    size yararı olcaktır diye düşünüyorum oyundaki bir arkadaşımdan aldım

kodlar burada:
    --------------------------------------

WinActivate("SRO_Client")
    sleep (1000)
    Global $Paused
    HotKeySet("\", "Pause")
    Func Pause()
    $Paused = NOT $Paused
    While $Paused
    Sleep (400)
    WEnd
    EndFunc
    While 1=1
    if PixelGetColor(168,87) <> 0xFF3131 then
    Send("x")
    Sleep(1500)
    EndIf
    Wend

;Send("x") x mausun orta tuşunda köpek pill oldugundan dolayı x yapıyor isterseniz şöle yapabilirsiniz
    ;Send("0") gibi kolay gelsin

-------------------------------------

• ya cok saol arkadasımda bu iş lvl 30 üstü kurtlar için bence işe yaramaz...valah benimki 32 salıyorum yeowaların arasına...hgpye de ihtiyacım yok bitene kadar lvl atlıyor zaten...hp olayını bir kurt earth ghost u tamamen tek basına kesebildikten sonra hp basma işini unutun...gerek kalmaz yani...ama bu auto login işini bilemedim yapamadım...:D ama artık troy serverı rahat gündüzleri rahat rahat giriliyor bu alps serverı geldi işler yerine koyuldu...

cok saoll arkadasım...işine yarayanlar cıkar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xlargest

ya cok saol arkadasımda bu iş lvl 30 üstü kurtlar için bence işe yaramaz...valah benimki 32 salıyorum yeowaların arasına...hgpye de ihtiyacım yok bitene kadar lvl atlıyor zaten...hp olayını bir kurt earth ghost u tamamen tek basına kesebildikten sonra hp basma işini unutun...gerek kalmaz yani...ama bu auto login işini bilemedim yapamadım...:D ama artık troy serverı rahat gündüzleri rahat rahat giriliyor bu alps serverı geldi işler yerine koyuldu...

cok saoll arkadasım...işine yarayanlar cıkar...
    önmli deil :) 30 üstü için yarar wallla ne gibimi , örnegin lvl 40dan sonra gidip nerde kasccak adam lvl 30 kurt u olsun diyelim adam lvl 43 30 kurtu war adam onamı pot basıcak yaratıgamı dalıcak ama her lvlda işe yarar diyorum lvl1 de cok zor olur cunku healt ayarınla oynamamız gerekir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kiMkeDimi7

önmli deil :) 30 üstü için yarar wallla ne gibimi , örnegin lvl 40dan sonra gidip nerde kasccak adam lvl 30 kurt u olsun diyelim adam lvl 43 30 kurtu war adam onamı pot basıcak yaratıgamı dalıcak ama her lvlda işe yarar diyorum lvl1 de cok zor olur cunku healt ayarınla oynamamız gerekir :)

Alıntıları Göster
    bence olay 40 da biter...ben bugune kadar 4-5 kere kurdum ölmüştür...valah bi gün gidipte pot ve hgp almadım...kurt zaten başa bela hem para hem exp hemde telaş...acaba ölücekmi lan burda kalıyım ne olur ne olmaz ölür gider başıma bela diye bagrınıp kaldıgımız da olmuştur yani...

• quote:

bence olay 40 da biter...ben bugune kadar 4-5 kere kurdum ölmüştür...valah bi gün gidipte pot ve hgp almadım...kurt zaten başa bela hem para hem exp hemde telaş...acaba ölücekmi lan burda kalıyım ne olur ne olmaz ölür gider başıma bela diye bagrınıp kaldıgımız da olmuştur yani...

Alıntıları Göster
    bu kurtu cave de kasanlar sızce nasıl alcak eger bu sıstem yarıosa cave de kasanlar ıcın cok ıı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesimit23

bu kurtu cave de kasanlar sızce nasıl alcak eger bu sıstem yarıosa cave de kasanlar ıcın cok ıı olur

Alıntıları Göster
    tamamda bu kodlar hengi dilde.nasıl çalıştırcaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Die4KaruS

tamamda bu kodlar hengi dilde.nasıl çalıştırcaz.

Alıntıları Göster
    bende level 21 oldu daha bi kere bile ölmedi :) Mouse 3 de pill var. Gül gibi gidiyoruz hadi hayırlısı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknowar

bende level 21 oldu daha bi kere bile ölmedi :) Mouse 3 de pill var. Gül gibi gidiyoruz hadi hayırlısı :)

Alıntıları Göster
    bu dilller autoıt dilinde google de ara bulursn
  • quote:

bu dilller autoıt dilinde google de ara bulursn

Alıntıları Göster
    ya bişe sorucam bunları nereye yapıştırıoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: alwex

ya bişe sorucam bunları nereye yapıştırıoruz

Alıntıları Göster
    arkadaslar ben yeni adam açtığım zaman denk geldi bu kurt olayı o zaman yeni adamla kastım şimdi beraber gidiyo lvlleri bence lvl 25 ten sonra kurt için fazla endişelenmeyin benim kurt bi kere öldü (savaştayken hata vermiştide o yüzden) lvl 25de bile 3330 canı var kurdun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pretender

arkadaslar ben yeni adam açtığım zaman denk geldi bu kurt olayı o zaman yeni adamla kastım şimdi beraber gidiyo lvlleri bence lvl 25 ten sonra kurt için fazla endişelenmeyin benim kurt bi kere öldü (savaştayken hata vermiştide o yüzden) lvl 25de bile 3330 canı var kurdun

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Tormentor03

Ya kurt ÖLMEZ die bişi yoq her lwl de ölüo....benim kurtum lwl 46 ben ise 48 im ne kadar dikkat etsem de yinede hergün 2 kere yatıo :(

Edit: 8700 de hp si war :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@TRIX_78 -- 6 Temmuz 2006; 18:27:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: M@TRIX_78

quote:

Ya kurt ÖLMEZ die bişi yoq her lwl de ölüo....benim kurtum lwl 46 ben ise 48 im ne kadar dikkat etsem de yinede hergün 2 kere yatıo :(

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: M@TRIX_78

quote:

kardeşim ne yapıyon ne ediyon nası öldürüyon yaw hayvancağızı. 35 lwl kurtumla 56 mob ları kesiyorum. Orda champion bile dalsa 4 vuruşta anca ölüyo. O zmna kdr ben moba dalmış, kurtada can basmış oluyorum ztn. Ama sen 46 kurt u 48 mob una nasıl öldürtüyon anlamadım ???

• quote:

Orijinalden alıntı: Magna_Carta

quote:

Orjinalden alıntı: M@TRIX_78

quote:

kardeşim ne yapıyon ne ediyon nası öldürüyon yaw hayvancağızı. 35 lwl kurtumla 56 mob ları kesiyorum. Orda champion bile dalsa 4 vuruşta anca ölüyo. O zmna kdr ben moba dalmış, kurtada can basmış oluyorum ztn. Ama sen 46 kurt u 48 mob una nasıl öldürtüyon anlamadım ???

Alıntıları Göster
    benim NSA ( National Securty Agent ) adına yakışır biridir... lvl 33 oldu ben 42 olacam o 40 olacak... (:

• quote:

benim NSA ( National Securty Agent ) adına yakışır biridir... lvl 33 oldu ben 42 olacam o 40 olacak... (:

Alıntıları Göster
    lv42 kurt ile caveye gir görürsün kaç kere yatıyor lv30luk kurt nasıl yatar anla
    eğer sen kurdunu eziyorsan lvde kurtta yatar
    ama
    it senden sonra lv kasmaya başlayıp sana yetiştiyse senden zor ölür o ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnIy4yOu

lv42 kurt ile caveye gir görürsün kaç kere yatıyor lv30luk kurt nasıl yatar anla
    eğer sen kurdunu eziyorsan lvde kurtta yatar
    ama
    it senden sonra lv kasmaya başlayıp sana yetiştiyse senden zor ölür o ayrı

Alıntıları Göster
    up up
  • quote:

up up

Alıntıları Göster
    bu code ları nerden actif ediyoruz biraz daha acık anlatırsanız benim gibi yazılım uzamanı olmayan arkadaslarımda faydalanabilir diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyapman

bu code ları nerden actif ediyoruz biraz daha acık anlatırsanız benim gibi yazılım uzamanı olmayan arkadaslarımda faydalanabilir diye düşünüyorum

Alıntıları Göster
    oki ozman forumda autoit ile iligl bi iki arama yapabilirsin..

autoit dersi vermek uzun sürebilir çünkü dostum..

( autoit programın ismi otomatikköpek anlamında kullanımadı yani lol ) yada A3 ve autoit edit diye araştırma yaprsan google. gerekli olan dökümanalra ulaşabilirsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: home_sweet_chaos

oki ozman forumda autoit ile iligl bi iki arama yapabilirsin..

autoit dersi vermek uzun sürebilir çünkü dostum..

( autoit programın ismi otomatikköpek anlamında kullanımadı yani lol ) yada A3 ve autoit edit diye araştırma yaprsan google. gerekli olan dökümanalra ulaşabilirsin...

Alıntıları Göster
    yanniz bu arktık kullanilabilir halde değil, yeni patch geldiğinden dolayi ZoomMultiHack52 (crackli sro_client) i$e yaramiyor.. yeni 1 zoomhack versiyonu çıktıysa eğer haber verilirse iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: sdsng

yanniz bu arktık kullanilabilir halde değil, yeni patch geldiğinden dolayi ZoomMultiHack52 (crackli sro_client) i$e yaramiyor.. yeni 1 zoomhack versiyonu çıktıysa eğer haber verilirse iyi olur.

Alıntıları Göster
    cok yardımcı oldun cok saol sen olmasan ne yapardım google dan arama fikri hic gelmezdi aklıma
    bende diyorum bu konuyu neden acmıslar buraya tabi ya google dan autoit arsınlar diye bu başlık atılmıs
    cok saol cok hora gecti

bence bu işi bilen biri msj yazarsa cok sevinirim ben code tabanlı halettemek istiyorum hazır exe nin icinde keyloger vs olmadıgı nerden bilicem

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyapman

cok yardımcı oldun cok saol sen olmasan ne yapardım google dan arama fikri hic gelmezdi aklıma
    bende diyorum bu konuyu neden acmıslar buraya tabi ya google dan autoit arsınlar diye bu başlık atılmıs
    cok saol cok hora gecti

bence bu işi bilen biri msj yazarsa cok sevinirim ben code tabanlı halettemek istiyorum hazır exe nin icinde keyloger vs olmadıgı nerden bilicem

Alıntıları Göster
    ben daha kurt alcak parayı bulamıyom elalem autoit programları arıyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.