Şimdi Ara

Kurt Meslesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kurt aldım. Ben bi kaç şey biliyom ama yeterli değil. Gittim at satan abiye ordan 1 m werip bi kurt aldım sonra canlandırdım işte adını falan koydum yanımda amele ameledolaşıodu. Sonra ilk kez dışarı çıktım. Bi earth gosta saldırttırtdımm bi wuruşta öldü kurtcuk. Ben zannettim gitti 1m. Sonra atcı amcada böle çiçek gibi bişi aldım(50K). Onu kullanınca gene kalktı. İşte şimdi yanımda dolaşıo lvl 11 kurd. Ama en fazla 10-12 falan wuruo ben 1M'i sırf bunun için mi aldım. Bi de mana gibi sarı bişi war anlamadım ben onu.
     Kurt Meslesi...

Sizde bildiğiniz kadarıyla bişiler anlatırmısınız?

Sorular:
    +Kurt skill falan kullancak mı?
    +Kurt ne zamana kadar yawru halde kalcak?
    +Kurt ne zaman adam gibi bana yardımcı olabilcek şekilde wurcak?

Tavsiye:
    +Kurdunuzu alır almaz bol bol pot alın ve 1 kaç tane canlandırma iksiri alın
    +Kurdunuzu kasmak istiyosanız pasif yaratıkların yanına gidin ve kolay kesebilceğiniz. Çünkü kurd ilk başlarda 1 kaç vuruşta Öbür Dünyayı boyluyo.
    +Kurdunuzu her zaman kontrol edin.
    +Kurdunuzun ölmemesi sizin cebiniz için çok ii olur. Çünkü her canlandırma iksiri 50k yani bu da eşittir. 1 kere Jangan-Donwhang arası 1 yıldız Arabican Camelle tradeye denk gelio.
    +Kesinlikle 1.5 M'iniz yoksa Kurt işine bulaşmayın....

• benim kurdum lv15 te ama ben onunlan traerlık yaparken yattı ki gayette doğal 1.6k enerjisi var ama benim lvlimdeki tifften lv44 400-500 arası yedi buda ileride iyice güçlü olacağını gösterir benim lvlimde olsa kendisi baya iyi dalar vede daha şimdiden 1.6k enerjisi var o zaman çok zor ölür
    aydrıca o sarı şey açlık seviyesi o bitincede kuırt ölür çok yormayın yani onunda ilacı satılıyor atçıda ama gerek yok çok zor biter
    ayrıca ümidini yitirme senin benim lvlime gelince o kurt mahveder
  • saol kardeş. İçim ferahladı. Hawaya uçtu sanıyodum 1.5 m...
  • benım resımde gordugum kadarıyla sen 32 lvl sın kurt da 11 mıs sımdı mantıklı dusun sen 11 lvl kan 32 yaratıgna 1 2k wurabılıomudun kurt wursun sen 30 50 wuruosundur oda sımdı 10 20 wuruo ee napsın elınde sılah yokkı :D

sana tavsıye kurt u gucsuz gıbı gormektense lvl 10 luk yaratıklarla savastır bak bakalım kurt mu guclu yaratıkmı
  • eet lvl 32im. Bi gidiim o zmn kurt lvl kasıım. Chakji keserim. İlerde belki benden ii wurur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.