Şimdi Ara

Kurt yaşlandı artık.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu an Nokia 6 kullanıyorum geldiği gibi almıştım. 500manata. Şimdi artık iyice bozulmaya eskimeye başladı 3 senesine doğru gidiyor. Şu an elimde 140manat var. Üzerini düzeltip gerisinde annemler falan koysa, 700 800 biraz zorlarsam 1000manat olur bütçe. Sizce ne almalıyım. Bir kaç site linki vereceğim. Onlardan bana mantıklı seçeneklerden bazılarını söylersiniz lütfen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam bu paraya en mantıklı seçim Xiaomi mi9 olur. Eğer çok para vermeye gerek yok derseniz Resmi Note 8 Pro gayet iyi hem paranızda cebinizde kalır

• LacWer kullanıcısına yanıt
    Hocam. Mi 9 çok dandik duruyor niyeyse. Yani elime aldığımda çok hafif ve kalitesiz hissi veriyor. Note 8 pro ise mediatek olduğu için tercih etmem. Yerine mi 9 lite alırım daha stabil olur en azından. 2 sınıf arkadaşım almış pro, gerçekten 40dk oyun oynadıktan sonra ciddi anlamda ısınma başlıyor. Bu yüzden tercih listemden çıkardım onu. Yoksa bende beğeniyorum o telefonu

• Togrul99 kullanıcısına yanıt
    Valla ben şuan Mi9T kullanıyorum hocam aşırı memnunum. Gerçekten premium bi cihaz. Ayrıca 8nm işlemci var ve daha aldığım günden beridir ısınma denen şey yok. Sd730 her türlü işinizi görür

• SAR yüzünden Çin markalarından uzak dururum. Biraz daha zorlayıp, iPhone alınabilir. O da olmazsa; ben olsam mutlaka Sony alırdım. Kamerası, malzeme kalitesi, batarya ömrü her türlü gider.

https://kontakt.az/sony-xperia-xz2-green/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LacWer kullanıcısına yanıt
    Mi9T gerçekten iyi cihaz. Valla fiyatı düşse pro modelinj belki alırım. Belki diyorum çünkü tamamen çerçevesiz. buda oyunlarda kaptırırken aniden basilma olabiliyor. Buda oyun zevkinin içine ediyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • El Fuego kullanıcısına yanıt
    Sony ben alırım da annem almaz be hocam. Kadının o firmaya garezi var sanki.. iPhone benlik değil ben androdciyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.