Şimdi Ara

Kürtaj olayı çok mu zor olur? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
2
Favori
9.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazık günah, doğmamış bir canlıyı öldürüyorsunuz ve bazıları bunu inek kesmek gibi görüyor nereye gidiyor insanlık. Zevki sefanın sonucu hiç doğmamış bir canlı kendi kanından canından bir canlı, öldürebilmeyi kabul edebiliyorsanız içiniz rahatsa hiç sorgulamayın direk öldürün ve sonra zevkinize kaldığınız yerden devam edin. Acayip şeyler yazmayın demişsiniz ama öyle acaip şeyler yazılmış ve acayip bir soru olmuş ki lğtfen acayipliğimi mazur görün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazamsar -- 13 Eylül 2010; 10:27:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormcaller

quote:

Orijinalden alıntı: Bursaspor™

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih S.A

Kürtajın zorluğunu falan bir yana bırak da, olan o canlıya; masum bebeğe oluyo..

Masum bebek ?
    Tamam da, o bebeğin bir beyni var mı, düşünebiliyor mu ?
    Cansızdan farkı yok ki. Sonuçta ne düşünebiliyor ne bir şey, bir makineden farkı yok.

Bir can alıyorsun,nasıl cansızdan farksız olabilir ? İlla beyni mi olması lazım yada konuşması mı lazım ? Bir CAN'a sahip olması yeterli olmuyor mu ?

Benim anlamadığım ise nasıl bir dünyada yaşadığımız,kürtaja nasıl izin veriyor devletler çok ilginç.Ne olursa olsun kaç aylık,günlük,haftalık farketmez sen bir can alıyorsun ve bence ha gidip bir adam öldürmüşsün ha karnındaki canı almışsın.

Ne tedbir al ne bir şey ondan sonra nanayı yiyince hoop kürtaja !

Kürtaj olayının savunulacak bir tarafı yoktur,savunan kişilere de bir şey demek bana düşmez.

Can alıyorsun sayılmaz ki.
    Bu inek kesmekten farksız bir olay,
    o canını aldığın insanın bir beyni vs. yok dolasıyıyla canlı da sayılmaz. sadece bir şeyler yiyen bir makine.

Böyle düşünen insanların anaları kürtaj yapsaydı şimdi kürtajı inek kesmekten farksız gören canlılar olmazdı

Bilmem farkı şimdi anladınızmı?!
  • Cıvıtmışsınız konuyu. Herkes bi anda dinci kesilmiş ne bu böyle.
  • kürtaj çok kolay bir işlem bir kaç saat sürüyor.ve sonunda
    kurtuluyorsun istemedeğin bir şeyden.
    çok güzel bir yöntem sonuçta yaşamıyor gibi birşey.yaşamasını istemiyorsam yaşamaz .
    çok güzel bir yöntem kesin başvur

dememizi mi bekliyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.respect

quote:

quote:

quote:

quote:

Kürtajın zorluğunu falan bir yana bırak da, olan o canlıya; masum bebeğe oluyo..

Masum bebek ?
    Cansızdan farkı yok ki. Sonuçta ne düşünebiliyor ne bir şey, bir makineden farkı yok.

Bir can alıyorsun,nasıl cansızdan farksız olabilir ? İlla beyni mi olması lazım yada konuşması mı lazım ? Bir CAN'a sahip olması yeterli olmuyor mu ?

Benim anlamadığım ise nasıl bir dünyada yaşadığımız,kürtaja nasıl izin veriyor devletler çok ilginç.Ne olursa olsun kaç aylık,günlük,haftalık farketmez sen bir can alıyorsun ve bence ha gidip bir adam öldürmüşsün ha karnındaki canı almışsın.

Kürtaj olayının savunulacak bir tarafı yoktur,savunan kişilere de bir şey demek bana düşmez.

Can alıyorsun sayılmaz ki.
    Bu inek kesmekten farksız bir olay,
    o canını aldığın insanın bir beyni vs. yok dolasıyıyla canlı da sayılmaz. sadece bir şeyler yiyen bir makine.

Böyle düşünen insanların anaları kürtaj yapsaydı şimdi kürtajı inek kesmekten farksız gören canlılar olmazdı

Bilmem farkı şimdi anladınızmı?!

Baban pre. taksaydı sen olmazdın.
    ///flashback

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

quote:

quote:

yeni doğan 1 haftalık bebek düşünebiliyor mu ? (göz açıp kapamayı söylemeyin o refleks) o zaman onuda öldürelim "vakum makinesiyle" dünyadan 1 nüfus azalır

bebek parçalanırken doktordan başka kimse görmediği için , içiniz bu kadar rahat sanırım. ölen bir kediyi vs. gördüğünüzde hemen şirinliğe bürünürsünüz "ayy canım , yazık olmuş vs" açın bir kürtaj videosu izleyin (ben şahsen izlemem böyle bir şeyi ama yaptıracak kişiye izletmek lazım nasıl bir şey olduğunu)

neyse uzatmayayım fazla hayat sizin hayatınız , bir hata yapmışsınız hap almayıp , korunmayıp. cezasınıda bu işi yapan bayan çekecek.

yaşı 18 den küçükse doktorlar kabul etmez (hamile kalanın ailesi izin vermedikçe !!) . kabul edenlerde kürtaj olacak kişiyi büyük bir ihtimal kısır edecektir. yaşı 18 den büyükse rahmi zarar görebilir. kısır olma ihtimalide var .

O zaman pre. da kullanılmasın, milyonlarca hayat alıyorsun bu mantıkla, kaç sperm ölüyor, hiç değilse 1 çocuk öldürdün rahat.

ona karşı olduğumu kim söyledi

Onu diyorum işte, korunmaktan bahsediyorsun ama korununca muhtemel masum bir spermin hayatını alıyorsun.
  • kimisi yıllarca bu olay için yırtınıyor,bekliyor.bazısınada gökten istemeden geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gekren

kimisi yıllarca bu olay için yırtınıyor,bekliyor.bazısınada gökten istemeden geliyor.

+1
  • quote:

quote:

quote:

Masum bebek ?

Hem haklısın hem haksız. Can almak olarak düşünürsek haklısın ama arkadaşın dediği gibi düşünemiyor, makine gibi daha. Hadi bunları bir kenara bırakalım, belki de alınması bebek için en iyisi. Çünkü kürtaj yapılmak isteniyorsa bir sebebi olabilir.
  • quote:

quote:

hemen kazı çevir yanmasın hesabı. spermle , anne karnında gelişmeye başlamış canlının arasındaki farkı kavrayamıyor musun ?

alaka?
    Fark var mı ?
    Sperm düşebilir mi ? Hayır.
    Embriyo düşünebilir mi ? Hayır.

Spermin bebeğe dönüşme potansiyeli var mı ? evet.
    Embriyonun bebeğe dönüşme potansiyeli var mı ? evet.

Aklıma şu geldi.

Kürtaj olayı çok mu zor olur?

İkisinde de geniş ekran var mı? Yok.
    İkisinde de USB var mı? Yok.
    İkisinde de webcam var mı? Yok.

gibi
  • quote:

kimisi yıllarca bu olay için yırtınıyor,bekliyor.bazısınada gökten istemeden geliyor.

kimisi erkek yada kadın kısır olduğu için çocuk sahibi olamıyor , kimiside zamanında içini temizlettiği için çocuk sahibi olmaya çırpınsada sonra tüp bebekler taşıyıcı anneler havada uçuşuyor. eden bulur hesabı cezalarını çekiyorlar. niye kırsal kesimde çocuk sahibi olamayanlar azda , şehirli insanlarda daha çok oluyor bir düşünün ...

----
    spermin embiryoya dönüşme ihtimali 100 milyonlarla ifade edilirken , embiryonun çocuğa dönüşme ihtimali kaza , düşme vs. olmadıkça doğumla sonuçlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 13 Eylül 2010; 13:08:43 >
  • ben de kürtajın kısırlığa yol açabileceğini bir yerde okumuştum onun için sakıncalı olabilr
  • quote:

quote:

kimisi erkek yada kadın kısır olduğu için çocuk sahibi olamıyor , kimiside zamanında içini temizlettiği için çocuk sahibi olmaya çırpınsada sonra tüp bebekler taşıyıcı anneler havada uçuşuyor. eden bulur hesabı cezalarını çekiyorlar. niye kırsal kesimde çocuk sahibi olamayanlar azda , şehirli insanlarda daha çok oluyor bir düşünün ...

----
    spermin embiryoya dönüşme ihtimali 100 milyonlarla ifade edilirken , embiryonun çocuğa dönüşme ihtimali kaza , düşme vs. olmadıkça doğumla sonuçlanır.

1 spermin embriyoya dönüme ihtimali milyonlarla ifade edilir.
    Ancak birçok sperm var, yani muhtemelen 1 tanesi embriyo haline gelecek.
  • yok böyle mantık. güldüğüme bakmayın sinirden gülüyorum. seni de aldırsalarmış keşke! nasılsa o zaman düşünemiyordun beynin yoktu. gerçi şimdi de bi farkın yok ya neyse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: knsrky

yok böyle mantık. güldüğüme bakmayın sinirden gülüyorum. seni de aldırsalarmış keşke! nasılsa o zaman düşünemiyordun beynin yoktu. gerçi şimdi de bi farkın yok ya neyse...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: knsrky

yok böyle mantık. güldüğüme bakmayın sinirden gülüyorum. seni de aldırsalarmış keşke! nasılsa o zaman düşünemiyordun beynin yoktu. gerçi şimdi de bi farkın yok ya neyse...

Kesinlikle bende öyle düşünüyorum çok saçma konuşmuş arkadaş.
    Konuya gelirsek kürtajı 18 yaşından büyük ise partnerin başında durman yeterli ancak devlet hastanesinde falan zahmetli özel jinekologlar özel hastanelerde daha rahat diye biliyorum.Yaptıysanız bir hata sonuçlarınada katlanıcaksınız.Her zaman demişimdir Arabayla duvara vur ama sakın yayaya vurma olayı var burdada.
  • Amma boş adam var forumda yahu adam size sanki kürtaj yaptırmak dinen caizmidir diye sormuş

Kürtaj konusunda yardım istemiş belliki başına bir iş gelmiş varsa bilginiz arkadaşımızla paylaşın diğer bilgilerinizi grubunuzdaki sohbetlerde paylaşırsınız kalkmışlar sperme kadar gitmişler ya.

MSCK :

Korkulcak bişi yok dostum eğerki gebelik süresi 1 ay civarındaysa bazı ilaçlarla düşük yapılabiliyor.

yok eğer düşmez ise 1-2 saatlik bir operasyonla kürtaj gerçekleşiyor. aynı gün taburcu oluyor .

Kişisel Not : Benimde başıma 12 sene önce gelmişti . Ben yalvarmıştım kız arkadaşıma aldırmayalım evlenelim bir şekilde geçiniriz diye. Fakat o okulu tercih etti . Çok yıkıcı ve üzücü bir durumdu benim için . O yüzden tüm genç kardeşlerimiz bu psikolojiye girmemek için muhakkak korunun . Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonball -- 13 Eylül 2010; 15:03:15 >
  • İlla bebeği oluşmuş olarak neden düşünüyorsunuz ben anlamadım. İlk birkaç hafta içerisinde müdehale edilirse zaten daha ufak bir kan birikintisinden başka bir şey değil. Bu zaman içerisinde alınırsa kimseye zararın geldiği falan yok.
  • Yurtdışında özellikle buna karşılar, gördüğünüz gibi 16 17 18 yaşındaki kızların 2 3 tane çocukları var.

Herşey sadece ufak bir hatadan kaynaklanıyor oda korunmamaktan, alınan alkolün etkisiyle vb. aniden olup biten şeyler geri dönüşümünü saglamak icin sadece 2 yol kalıyor Aldırmak & Aldırmamak. Bunu bir programda izlemiştim orda tartışılıyordu benzer bir konu.
  • Adam korunmuştur ama prezervatif de sorun çıkmış çocuk olmuştur. Kadının karnı geç sişmeye başladığında anlamıştır ve doğurmaması gerekiyordur bebeği. Ne yapacak o zaman. Aldirmayacak mı? Sizce bakamayacağı çocuğu doğurup camiye bıraksa sefil etse çocuğu daha mı iyi. Çok beyinsiz var çok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

Adam korunmuştur ama prezervatif de sorun çıkmış çocuk olmuştur. Kadının karnı geç sişmeye başladığında anlamıştır ve doğurmaması gerekiyordur bebeği. Ne yapacak o zaman. Aldirmayacak mı? Sizce bakamayacağı çocuğu doğurup camiye bıraksa sefil etse çocuğu daha mı iyi. Çok beyinsiz var çok...

çocuğu istemiyorsa ona göre davranıcak, önlemini alıcak

doğucak olan çocuğu öldürmek mi akıllılık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.