Şimdi Ara

kurtarılabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2017 ortasın kanal tedavisi yapılan dişin dün kocaman dolgusu düştü
    bu sabah kanal tedavisinin yapıldığı devlet hastanesine gittim röntgen çekti ve bu dişe özel bir madde ile dolgu lazım o da biz de yok ancak fakültede yaparlar
    senin bu dişin arkasındaki dişte çürümeye başlamış fakülteye gidersrn ona da bir kanal yaptır deyip gönderdi

fakülte hastanesinde ise yer yok
    bana sıra gelene kadar diş kalmayacak

özel dişçiye gitsem bu dişi fazla mesarif etmeden adam edebilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vakt-i zamanında aynen senin gibi hareket etmiştim, fakülte bana 2 ay sonrasına randevu vermişti ve içersi ana baba günü gibiydi.. Aramayacaklarını bildiğim halde bu tedaviyi geciktirdim. Enflasyon indirimi zımbırtısı ve yeni açılış kampanyası ile röntgen ve muayene bedava ve tedavi de indirimli olunca ünlü bir diş hastanesine gittim ve 2.5 sene sonra geciktirdiğim tedavi nedeniyle çürüyen birkaç dişimi elime vererek beni eve yolladılar.. Köpekler gibi pişman oldum geç kaldığım için ve artık düzenli ziyaret ederek geri kalan dişleri de elime vermemeleri için şimdiden haziran 2019 a randevumu verdim bile..

Mesarifi çok olur diye özel dişçiye gitmedim, şimdi başıma daha büyük masraflar aştı geç kalmam..Anladım ki sağlık söz konusu olunca sıcak fırsat varsa kullan, yoksa gene kullan, paraya bakmamak lazım
  • 1500₺ + 3 seans

kurtarılabilir mi

• Ulan aşşa inerken korktum değişik bi görsel çıkcak diye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O dişi ve simetrisin deki dişe b arkaya dörtane iplant yaptırın daha sonra yaşlanıp ağıznızda heç diş kalmadığında yaptırdığınız damak _ı bu dört ımlatın üzerine oturursunuz. İleride isteseniz de implant yapılmaz kemik erimesi şeker tansiyon başlar. Dört implat bir damağın basıncını kaldırmaz diye düşüne bilirsiniz. Zaten bir yaştan sonra kuzu kemirecek haliniz kalmaz diyet yemekleri yersiniz yediğiniz en sert şey patates haşlaması olur. Tabi 55 60 yaşını göre bilirseniz.

• Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    kurtarılabilir mi

implant adet 700-1500₺

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

implant adet 700-1500₺
    Hocam biraz mantıklı düşünün bütün dişleri implat yaptırmak iği bir şey değil vucud okadar doğal olmayan şeyi kabul etmeye bilir. Sadece dört tane ileride yaptıracapınız damagı bu imaları üstüne vidalatırsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 700 tl olanın markası ve 1500 tl olanın markası ne?
  • ilk seans tek diş dolgu 30 dakika 569₺

• kurtarılabilir mi

4 seans ve tek azı dişi 670₺(muayene + tedavi)

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

4 seans ve tek azı dişi 670₺(muayene + tedavi)
    oo hayırlı olsun konuyu yeni gördüm, implant mı bu şimdi eskisini nasıl çektiler tutacak yeri yok ki
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    adam röntgeni foruma attı yaw.

hocam umarım dalgana bişey olmaz onun da fotosunu çekip atarsın falan uuu gece uyuyamayız sonra

• Dişe Kuşa kafanı fazla takma güzel kardeşim.

Yaşamaktan zevk almaya bak.

nefes alabiliyorsan yeterli olmalı sana.

herşeye rağmen yaşamak çok güzel.

Allaha emanet ol.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.