Şimdi Ara

kurtarma dvdsindeki vistayı başka pcye kurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde toshiba laptop ile gelen bi vista home premium kurtarma dvd si var ben laptopda vistayı kullanmıyorum masaüstü bilgisayarımı kurmak istiyorum ama kurtarma dvdsinden olmuyor şöyle yapabilirmiyim bi yerden veya internetten home premium bulup masaüstü bilgisayarıma yüklesem lisans anahtarı olarakda laptopun arkasındaki vista etiketindekini kullansam kurduktan sonrada etkinleştirsem orjinal olarak kullanabilirmiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 26 Aralık 2008; 18:29:14 >

• Onu kullanamamanın nedeni laptopunda ayrıca recover dosyalarının bulunması . Sanırsam yapabilirsin öyle birşeyi aynı sürüm olursa sorun olmaz ancak ben başka yollardan da hallediyorum sorunsuzca
  • oem lisansın baska bilgisayarda kullanımlası yasal olmadıgı gibi sorun da cıkartır ürün anahtarı girerken
  • Aynı anda 2 tane serial ın kullandıgını windows bir şekilde anlarsa ikinizin bilgisayarlarıda gidebilir bilemiyorum o indirdigin yerde serial verir zaten onu kullan masaustu için.
  • ben laptop ım ile gelen home premium şifremi hem masaüstüne hemde arkadaşımın laptop ına girdim ve bu 8. ay sanırım hiç birinde ne update sorunu nede başka bir sorun oluştu ve gayet stabil çalışıyorlar
  • amaç burda stabil calısması mıdır? yoksa gerçekten lisanslı kullanıcı olmak mıdır? gidip kaçak kullanmakla böyle kullanmak arasında hiçbi fark yok
  • sonunda recover dvd den masaüstüme kurdum ama laptop donanımlarının sürücüleride yüklendiği için sanırım çok kararsız çalışıyordu oyunlarda falan sürekli takılıyordu başlangıçda anlamsız bi hata mesajı falan çıkıyordu etkinleştirme işlemini microsoftun 0800 lü hattından yaptım güncellemeler falan sorunsuz indi ama hatalar yüzünden tekrar xp yükledim daha sonra başka bir yerden vista starter dvdsi buldum onda serial isteyen yere bişey yazmadan ileri dedim Home Premiumu seçtim açılıncada orjinal seriali girdim sorunsuz etkinleşti takılma yada hatada yok artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 5 Ocak 2009; 1:18:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.