Ya arkadaşlar bu en başta bir dizi kalitesini konuşacak olursak kimse aksini iddea edemez adamlar para harcıyo deli gibi buda kaliteye yansıyo kıytırık dekorlarla dizi cekmiyorlar...
Bazı arkadaşlar dioki hatta konu açmışlar ülkeye zararmış gençliğe zararmış 17 yaşında çocuklar uyuşturucu kullanıyormuş. Bikere dizide gördüklerini hayatına yansıtan bi insan varsa yaşamasın zaten hep söyleniyo ama ben okadar gerzeğiyle hiç karsılaşmadım çok şükür dizide uyuşturucu kullanılıyomuş okulda çocuklarda kullanıyomuş yokya zaten okullarda kullanım olduğu için aileleri bilinçlendirmek amaçlı dizide gösteriliyo olmasın...
Kurtlar vadisi bir mafya dizisi değildir devlet mafya ilişkilerini aktaran bi dizidir ayrıca topluma zararlı değil yararlı olduğu kanısındayım. Bu dizi başlamadan öncede kendini mafya sanan ( bu tabire hala anlam katabilmiş bile değilim bu arada mafya ne burası italya mı ) bisürü adam vardı bundan sonrada olacak her takım elbise giyinip 32 dişini göstermeden ciddi durabilen bi adam gördüğünüzdede mafya sanmayın bu mafyalığın değil normal bi şekilde insanlığın getirisidir e türk üz birazda delikanlılık hepimizin kanında var ama unutmayın delikanlı adam yanlış iş yapmaz .....
HAKSIZMIYIM ARKADAŞLAR KURTLAR VADİSİNİN BİTMESİNE GEREK VARMIDIR...
kurtlar vadisi gibi diziye anca yaşı ufak yada özenti gencler istemez.icersinde verdigi mesajlar süper öteki.. aryıca soner yalcın gibi birisinin konsept danışmanı olması bu filme ayrı bi tad katıyor..
ne demil atalarımız kervan yürü
quote:
Orijinalden alıntı: hugoo
kurtlar vadisi gibi diziye anca yaşı ufak yada özenti gencler istemez.icersinde verdigi mesajlar süper öteki.. aryıca soner yalcın gibi birisinin konsept danışmanı olması bu filme ayrı bi tad katıyor..
E tabiki üç beş kişi dizi bitsin dedi diye bitecek hali yok zaten ben sırf karsı konuya bi cevap olsun diye açtım
quote:
Orijinalden alıntı: Onder_PC
E tabiki üç beş kişi dizi bitsin dedi diye bitecek hali yok zaten ben sırf karsı konuya bi cevap olsun diye açtım
Alıntıları Göster
ben geçen gün eski vadiye baştan başladım.
hele o merzifonlu kör abuzer yokmu gülmekten yıkıyor adamı.
quote:
Orijinalden alıntı: hugoo
quote:
Orjinalden alıntı: hugoo
Soner Yalçının konsept danısmanlıgını bırakalı yıllar oldu benim bildiğim.
Zaten o gittikten sonra dizinin tadı kaçtı
quote:
Orijinalden alıntı: Robb Stark
quote:
Orjinalden alıntı: hugoo
Soner Yalçının konsept danısmanlıgını bırakalı yıllar oldu benim bildiğim.
Zaten o gittikten sonra dizinin tadı kaçtı
Alıntıları Göster
Ya sevilmezmi bu dizi. Ramazan bayramı tatilinde eski bölümlerini izledim. Günde 7-8 bölüm falan izledim. Süper bi dizi. Hangi dizide duyduğumuz fıkraları arkadaşlarımıza anlattık? Hangi dizi bizi hem çok hüzünlendirip, hem çok heyecanlandırıp, hem de çok güldürdü? Dizideki karakterler çok sıra dışı. En canisinde bile süper espiri anlayışı var.
quote:
Orijinalden alıntı: devrimkaratas
Ya sevilmezmi bu dizi. Ramazan bayramı tatilinde eski bölümlerini izledim. Günde 7-8 bölüm falan izledim. Süper bi dizi. Hangi dizide duyduğumuz fıkraları arkadaşlarımıza anlattık? Hangi dizi bizi hem çok hüzünlendirip, hem çok heyecanlandırıp, hem de çok güldürdü? Dizideki karakterler çok sıra dışı. En canisinde bile süper espiri anlayışı var.
Alıntıları Göster
Kurtlar vadisi devam etmeli evet soner yalçın bıraktı fakat o yappacağını zaten yaptı dizinin yönünü cizdi aynı istilamette devam ediyor
quote:
Orijinalden alıntı: Onder_PC
Kurtlar vadisi devam etmeli evet soner yalçın bıraktı fakat o yappacağını zaten yaptı dizinin yönünü cizdi aynı istilamette devam ediyor
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Onder_PC
Acaba
quote:
Orijinalden alıntı: Robb Stark
quote:
Orjinalden alıntı: Onder_PC
Acaba
Alıntıları Göster
keşke hafta sonlarıda eski bölümleri gösterseler
quote:
Orijinalden alıntı: Sdrive
keşke hafta sonlarıda eski bölümleri gösterseler
Alıntıları Göster
Kurtlar vadisi aslında güzel mesaj veriyor ama bizim insanlarımız bunun öteki yüzünü alıyor..Adam mesela kendine mematiyi örnek alıyor,onun gibi yürüyüp konuşuyor.Buraya kadar eyvallah ama memati iyi olan insanlara kabadayılık yapmıyor..Kendine mematiyi örnek alanlar ise serserilik yapıyor..Yani millet polatı örnek alacağına polatın düşmanlarını örnek alıyor..Yada polatı örnek alıyor ama herkese kafa tutuyor..Kim ne derse desin kurtlav vadisinin çeteleşmeye,gaspa etkisi büyük bir oranda olmuştur..
quote:
Orijinalden alıntı: ssff_allthing
Kurtlar vadisi aslında güzel mesaj veriyor ama bizim insanlarımız bunun öteki yüzünü alıyor..Adam mesela kendine mematiyi örnek alıyor,onun gibi yürüyüp konuşuyor.Buraya kadar eyvallah ama memati iyi olan insanlara kabadayılık yapmıyor..Kendine mematiyi örnek alanlar ise serserilik yapıyor..Yani millet polatı örnek alacağına polatın düşmanlarını örnek alıyor..Yada polatı örnek alıyor ama herkese kafa tutuyor..Kim ne derse desin kurtlav vadisinin çeteleşmeye,gaspa etkisi büyük bir oranda olmuştur..
Alıntıları Göster
kurtlar vadisini izleyipte serseri,mafya,kaçakçı,uyuşturucu satıcısı olanda olabilir ama aynı diziyi izleyip iyi ahlaka sahip,vatansever,insan sever,adam gibi adam da olan olabilir.Bu tamamen o kişiye bağlı bişey.Keşke bütün Türk erkekleri polat alemdar gibi olsa.
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ssff_allthing
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
quote:
Alıntıları Göster
Dİzi güzel , denk geldiğimde izlerim ama ülkemizde baştaki karakterlerin (polat,memati,abdülheyh) o kadar özentisi varki,diziyi izliyenlerin %15 i katil olma potansiyellerini artırıyor kanımca,ayrıca bilinçsizce küçücük coçuklara da izletiliyor dizi(zorla değil ama çocuk izliyince en basitinden bilinç altında o adamların yaptıgı hareketler[adam vurma,işkence vb] kalıyor) 5 yaşındaki çocuk yakında silahla adam öldürürse hiç şaşırmayın derim.
Bunun haricinde dizi gayet güzel bence, Türkiyedeki en kalitei dizilerden birisi.
quote:
Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!
Dİzi güzel , denk geldiğimde izlerim ama ülkemizde baştaki karakterlerin (polat,memati,abdülheyh) o kadar özentisi varki,diziyi izliyenlerin %15 i katil olma potansiyellerini artırıyor kanımca,ayrıca bilinçsizce küçücük coçuklara da izletiliyor dizi(zorla değil ama çocuk izliyince en basitinden bilinç altında o adamların yaptıgı hareketler[adam vurma,işkence vb] kalıyor) 5 yaşındaki çocuk yakında silahla adam öldürürse hiç şaşırmayın derim.
Bunun haricinde dizi gayet güzel bence, Türkiyedeki en kalitei dizilerden birisi.
Alıntıları Göster
ya beğenmiyosan izlemeyeceksin bu kadar basit.başkaları izler izlemez sanane.
Ya arkadaşlar bu özenme olayı bence abartılıyo ben farklı bi dünyadamı yaşıyorum bi insan neyse odur kurtlar vadisi yokken melektide bu dizi başladı canimi oldu üstelik dizide herhangibi kötü örnek yok tamam dizi olduğu için biraz abartılı olabilir ama sonuçta fevlet adına çalışıkıyo bir terörist öldüren asker e cani olarakmı bakıyoruz....
Ayrıca kendini anlatmak ne kadar hoş bilmiom ama ben kendimi bildim bileli siyah klasik giyinen genelde kirli sakalla dolanan bi adamım şimdi insanlar arkamdan vay adama bak kurtlar vadisindenmi çıkmış diemi bakıyo yani eğer bu böyleyse çok üzücü insanlar diziyi yansıtmaz demek ülkemizde böle insanlar varki dizi insanları yansıtıyo...
Yapmayın Allah aşkına insan diziden adam öldürüp işkence yapmayı öğrenmez mukavvadan ev yapmayı göstermiolarki bu ülkede birsürü asker polis istihbaratcı özel harekatcı vs yetişiyo bu insanlar ne eğitimlerden ne disiplinlerden gecirilip ne emekler sarfedio öle kolay olsa dizileri serettirip özel yetenekli insanlar yetiştirirdik ...
Diziyi kendine örnek alıp davranışlarını değiştirip topluma zarar veren insanlar tanıyorsanız lütfen bir doktora teslim ediniz onun için en büyük iyiliği yaparsınız
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Lord Westside
quote:
Nedir bu kadar komik olan..Ulan kurtlar vadisinin en ince ayrıntısını senden daha iyi bilirim..1'den 97 ekadar tüm bölümlerin orjinal cdsi elimde var..Ama kurtlar vadisinin çeteşlemeye etkisi büyük..Dizide bu tür şeylerin yanlış olduğu anlatılıyor ama biizm milletimiz kolay yoldan para bulmak,villalarda oturmak için kurtlar vadisini izleyip bu dizinin kötü tarafını kendisini örnek alıyor..Bundan 3 yıl önce İlkokul 8. sınıfa giden bir çocuk ben rajon kesmem baş keserim diyerek bi arkadaşının boğazını kesmişti ve çocuğu öldürmüştü..Bizim milletimiz polat alemdarı değil ,polat alemdarın uğraştığı çeteleri,uyuşturucu kaçakçıklarını örnek alıyor..Çünkü bu işlerde çok para var ve silahı alıp adam öldürmenin büyük bi şey olduğunu sanıyor...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Lord Westside
quote:
Nedir bu kadar komik olan..Ulan kurtlar vadisinin en ince ayrıntısını senden daha iyi bilirim..1'den 97 ekadar tüm bölümlerin orjinal cdsi elimde var..Ama kurtlar vadisinin çeteşlemeye etkisi büyük..Dizide bu tür şeylerin yanlış olduğu anlatılıyor ama biizm milletimiz kolay yoldan para bulmak,villalarda oturmak için kurtlar vadisini izleyip bu dizinin kötü tarafını kendisini örnek alıyor..Bundan 3 yıl önce İlkokul 8. sınıfa giden bir çocuk ben rajon kesmem baş keserim diyerek bi arkadaşının boğazını kesmişti ve çocuğu öldürmüştü..Bizim milletimiz polat alemdarı değil ,polat alemdarın uğraştığı çeteleri,uyuşturucu kaçakçıklarını örnek alıyor..Çünkü bu işlerde çok para var ve silahı alıp adam öldürmenin büyük bi şey olduğunu sanıyor...
Alıntıları Göster
Beğenmiyorum,izlemiyorum. Aynı zamanda tasvipte etmiyorum. Çünkü (özellikle gençlerimiz) yeterince şiddete maruz kalıyoruz. Bana kalsa yayınlanmasın derim ama, bana kalmadığını da biliyorum. Zamanında "Deli Yürek" dizisinin yarattığı hasarın benzeri bir hasara sebep oluyor KV.
Ama talep oldukça arzda devam edecektir. Yarın öbür gün KV bittiği zaman yerine başka bir "cesaret hikayesi" başlayacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: Norman Cook
Beğenmiyorum,izlemiyorum. Aynı zamanda tasvipte etmiyorum. Çünkü (özellikle gençlerimiz) yeterince şiddete maruz kalıyoruz. Bana kalsa yayınlanmasın derim ama, bana kalmadığını da biliyorum. Zamanında "Deli Yürek" dizisinin yarattığı hasarın benzeri bir hasara sebep oluyor KV.
Ama talep oldukça arzda devam edecektir. Yarın öbür gün KV bittiği zaman yerine başka bir "cesaret hikayesi" başlayacaktır.
Alıntıları Göster
herkes kendini polat alemdar sanıyor kusura bakmayın.yani diziyi beğenmemenin önemi yok.ama mesajları yanlış.biz racon kesmeyiz kafa keseriz.bu nasıl bi mesaj.....herkes polat alendar sanıyo kendini.uyuz oluyorum.boşşşş dizi ama izleyen izlesin.
quote:
Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli
herkes kendini polat alemdar sanıyor kusura bakmayın.yani diziyi beğenmemenin önemi yok.ama mesajları yanlış.biz racon kesmeyiz kafa keseriz.bu nasıl bi mesaj.....herkes polat alendar sanıyo kendini.uyuz oluyorum.boşşşş dizi ama izleyen izlesin.
Alıntıları Göster
eğer herkez polat ın oynadığı roldeki gibi olsa türkiede 1 tane vatan haini kalmaz millet silahına parasına özeniyo kurtlar vadisini izledikten sonra gaza geliyo millet kendini polat sanıyo
Ama bu film i senaristler bitirmediği sürece kolay kolay bitmez
quote:
Orijinalden alıntı: DataTurkey
eğer herkez polat ın oynadığı roldeki gibi olsa türkiede 1 tane vatan haini kalmaz millet silahına parasına özeniyo kurtlar vadisini izledikten sonra gaza geliyo millet kendini polat sanıyo
Ama bu film i senaristler bitirmediği sürece kolay kolay bitmez
Alıntıları Göster
o kadarda iyi dizi değil bence ama yinede izliyorum