Kurtlar Vadisi (Çakır ölene kadar ki bölümleri) Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi dizisi Kurtlar Vadisi (Çakır öldükten sonraki bölümleri) Türkiye'nin en iyi dizilerinden birisi Kurtlar Vadisi Pusu (İlk sezon) Türkiye'nin izlenmeye değer birkaç dizisinden birisi Kurtlar Vadisi Pusu (2008-2009 sezonu bölümleri) Türkiyenin en kötü dizisi
ilk başlarda sevmiyordum dalga geçiyordum ama izlemeye başlayınca anladım ki adamlar gerçekten emek harcıyorlar,özellikle kıytırık dizileri gördükçe bu dizinin değeri artıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: nickimi değiştirdim
ilk başlarda sevmiyordum dalga geçiyordum ama izlemeye başlayınca anladım ki adamlar gerçekten emek harcıyorlar,özellikle kıytırık dizileri gördükçe bu dizinin değeri artıyor.
Bu dizin kurtlar vadisi versiyonunu izledimde ulan dedim neden zamanında izlemedim bu diziyi dedim....50. Bölümde şöyle söz ediliyordu.....
Memati=>Tombalacı bize çektirir bilemem
Eeeeee tabi bende yerledeyim tabi manyak filmmiş eskiden yaw.....
Türk dizileri arasında en iyi dizilerden biridir ama oda Kurtlar Vadisinin kalitesinden değilde Türk dizilerinin kalitesizliğinden kaynaklanıyor.. Aslında topluma zararı bir yana çok saçma sahneler var (özellikle çatışma sahneleri).. Akla Malkoçoğlunun bir okta 5 adam öldürmesini getiriyor.. Teknik açıdan bir sürü kusuru var dizinin..
Kurtlar vadisi öyle bir diziki insanı kendine bağımlı yağıyor bazıları yasaklansın bazıları bu çok kötü bir dizi bazıları yeter artık diyor ama bunu diyenler dizi baştan izleseler sonuna kadar böyle demiyecekler konusu kurgusu senoryasu oyuncuları ancak bu kadar yakışır diyorum dizi çok şiddet içeriklimiş bizde izledik bu diziyi fakat şiddet yanlarını değil daha çok vatanını milletini seven polatın yanlarını alsalar herkes vatanına daha çok sahip çıkacak bence gelmiş geçmiş en iy dizidir diyorum bunuda herkesle iddaa ederim bu vatanda bu ülkede yaşayan herkesin bu diziyi başından sonuna dek konuları biryere çekmeden izlerse ne demek istediğimi anlayacak .
Memati'ye eroin verildiği bölümleri hatırlarsınız.. Eroin'in ne halt olduğu, gözler önüne serilmişti. Daha neyden bahsederler anlamıyorum...
Kurtlar Vadisi (Çakır ölene kadar ki bölümleri) Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi dizisi Kurtlar Vadisi (Çakır öldükten sonraki bölümleri) Türkiye'nin en iyi dizilerinden birisi Kurtlar Vadisi Pusu (İlk sezon) Türkiye'nin izlenmeye değer birkaç dizisinden birisi Kurtlar Vadisi Pusu (2008-2009 sezonu bölümleri) Türkiyenin en kötü dizisi
+1
Şuanda dizi gayet güzel gidiyor..Genelde birşey çok uzun bir süre başarı elde ederse insanlar illa bir kusur bulma ihtiyacı hissediyor..Sizinde pusuyu beğenmeme sebebiniz budur
birkaç kişi diziyi beğenmeyince diğerleride beğenmeme ihtiyacı hissediyor..koyun sürüsü gibi :)
quote:
Orijinalden alıntı: Ne[M]esis
quote:
Orijinalden alıntı: Haohmaru
+1
Çakır'dan sonrada güzel devam etti olaylar.Bence olay Aslan Bey'in ölmesiyle bitti.
Kurtlar vadisi gerçekten iyi bir dizi bencede kaldırılmasın. Nerde doğru bir iş varsa onu baltalamaya çalışırlar zaten. Karakterler ne kadar sertse bir o kadarda komikler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme