Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52.775
Cevap
90
Favori
1.670.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Polatın babasına bişi olursa. Ne tataroğulları ne karacadağ ne fildişi sahili ne dospirik fuat kalır. Holdinglerin hepsinin ortasına atom atar vallaha.
  • bu reklam arasından sonra kesin polat babasını götürecekler orda da bitirirler zaten diziyi biraz merak katsın diye

ama kaçırırlarsa varya asıl ozaman görelim biz polatı
  • çok güzel çekmişler
  • Polat'ın babasına birşey yapıcak kadar aptal olduğunu sanmıyorum bulut'un
  • çok fena bitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: EredLithui

Polatın babasına bişi olursa. Ne tataroğulları ne karacadağ ne fildişi sahili ne dospirik fuat kalır. Holdinglerin hepsinin ortasına atom atar vallaha.

• quote:

Orjinalden alıntı: EredLithui

Polat'ın babasına birşey yapıcak kadar aptal olduğunu sanmıyorum bulut'un

Patronundan yediği tokadın acısıyla yapacak gibi gözüküyo
  • bu bölümü sevdim

ayrıce Erhana benden de

• Memati : Dayı, gittin geldin anlat bakalım ne var ne yok..

Halo: Azraili anladıkta MEMATİ kim oluyor dediler....

• Bi da benden Erhan'a
  • Süper bir bölüm daha izledik. İzledikçe izleyesim geldi valla. Ömer baba namazı bitirip selam verirken sol tarafta Yalçını görmesiyle işi çakmış gibi duruyordu. Bakalaım ne olacak...
  • bu bölümdeki espiriler ve raconlar 10 numaraydı. fakat yalçın denen bulut, eğer ömer babaya bir şey yaparsa varya, diziye konuk oyuncu olup anlanıdınız siz onu.
  • ...istediğin her şeyi veririm

polat: herşeyi mi?

dendiği kısmında tamam dedim polat niyeti bozdu.artık polatı kimse tutamaz ..

ama cümlenin sonunda çok pis lafı koydu
  • Babasına bişe yaptırmaz senaristler ; sanmıyorm öyle birşey olsa herkesin bildiği malum olaylar yaşanacak (işte Polat ortalığı darmadağan eder vs.vs) e o zaman da dizinin bi mantığı kalmayacak devam etmesi için
  • Bence adam Polatın babasını uyarsa dahi Polat derisini yüzer ..
  • Sanırım öğrenmişlerdr Polat kızınca neler yapabiliyor bence birşey yapamzlar babasına
  • ABİLERİM HANİ KURTLAR VADİSİNDE Bİ ŞARKI DİSİ DİSİ DİSİ DA DİSİ DİSİ DİSİ DA BÖYLE BİR ŞARKI VAR ONU VARSA BİLEN GÖZÜNÜ SEVEYİM KOYSUN FORMA ALLAHA EMANET OLUN
  • aradığın müzik bi önceki sayfada verildi ama pek tutmadı çünkü pek iyi deil
    ama hiç yoktan iyidir
  • polatın babası bizim babamızdır,eger ona yalcın denen bulut bisi yaparsa onu gercek hayatta yakaalar,ustune biber serperim len

ehahahhhha hahhzhahheharhhaehahe
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.