Polatın babasına bişi olursa. Ne tataroğulları ne karacadağ ne fildişi sahili ne dospirik fuat kalır. Holdinglerin hepsinin ortasına atom atar vallaha.
bu reklam arasından sonra kesin polat babasını götürecekler orda da bitirirler zaten diziyi biraz merak katsın diye
ama kaçırırlarsa varya asıl ozaman görelim biz polatı
çok güzel çekmişler
Polat'ın babasına birşey yapıcak kadar aptal olduğunu sanmıyorum bulut'un
çok fena bitti
quote:
Orjinalden alıntı: EredLithui
Polatın babasına bişi olursa. Ne tataroğulları ne karacadağ ne fildişi sahili ne dospirik fuat kalır. Holdinglerin hepsinin ortasına atom atar vallaha.
quote:
Orjinalden alıntı: EredLithui
Polat'ın babasına birşey yapıcak kadar aptal olduğunu sanmıyorum bulut'un
Patronundan yediği tokadın acısıyla yapacak gibi gözüküyo
bu bölümü sevdim
ayrıce Erhana benden de
Memati : Dayı, gittin geldin anlat bakalım ne var ne yok..
Halo: Azraili anladıkta MEMATİ kim oluyor dediler....
Bi da benden Erhan'a
Süper bir bölüm daha izledik. İzledikçe izleyesim geldi valla. Ömer baba namazı bitirip selam verirken sol tarafta Yalçını görmesiyle işi çakmış gibi duruyordu. Bakalaım ne olacak...
bu bölümdeki espiriler ve raconlar 10 numaraydı. fakat yalçın denen bulut, eğer ömer babaya bir şey yaparsa varya, diziye konuk oyuncu olup anlanıdınız siz onu.
...istediğin her şeyi veririm
polat: herşeyi mi?
dendiği kısmında tamam dedim polat niyeti bozdu.artık polatı kimse tutamaz ..
ama cümlenin sonunda çok pis lafı koydu
Babasına bişe yaptırmaz senaristler ; sanmıyorm öyle birşey olsa herkesin bildiği malum olaylar yaşanacak (işte Polat ortalığı darmadağan eder vs.vs) e o zaman da dizinin bi mantığı kalmayacak devam etmesi için
Bence adam Polatın babasını uyarsa dahi Polat derisini yüzer ..
ABİLERİM HANİ KURTLAR VADİSİNDE Bİ ŞARKI DİSİ DİSİ DİSİ DA DİSİ DİSİ DİSİ DA BÖYLE BİR ŞARKI VAR ONU VARSA BİLEN GÖZÜNÜ SEVEYİM KOYSUN FORMA ALLAHA EMANET OLUN
aradığın müzik bi önceki sayfada verildi ama pek tutmadı çünkü pek iyi deil ama hiç yoktan iyidir
polatın babası bizim babamızdır,eger ona yalcın denen bulut bisi yaparsa onu gercek hayatta yakaalar,ustune biber serperim len