Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52.775
Cevap
90
Favori
1.670.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • polatın babsına bulut bir şey yaparsa biz de yandık polat türki yeyi karıştırır valla dağıtır meamti tam manyak hele adamım abdulhey varya çizer
  • süper bir bölümdü. köpeğimin adı bile memati
  • ulen sen ki buluttan olma babaya bisi yap keserim hesabını

memati bi kedim olursa memati koycm
  • Polat artık büyükleri oynuyor.ama erhan gidipte cocuk cocuk hareketler yapıyor.madem ki polat artık büyük bir baba oldu erhana o aptal hareketleri senaryoda yaptırtmamaları lazım.bide bulut polatın babasının yanına geliyor.o caminin bir tane giriş yeri var bulut oraya girerken polatın adamları nerede!!!!!!!!!!!!bu yüzden senaryoya kullanıyoyrum.dizi artık agır ve ciddi bir dizi olduguna göre bunların dikkate alınması lazımmm!!!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: tomedan

Polat artık büyükleri oynuyor.ama erhan gidipte cocuk cocuk hareketler yapıyor.madem ki polat artık büyük bir baba oldu erhana o aptal hareketleri senaryoda yaptırtmamaları lazım.bide bulut polatın babasının yanına geliyor.o caminin bir tane giriş yeri var bulut oraya girerken polatın adamları nerede!!!!!!!!!!!!bu yüzden senaryoya kullanıyoyrum.dizi artık agır ve ciddi bir dizi olduguna göre bunların dikkate alınması lazımmm!!!!!!!!!

Hocam koymuşsun ama( ki burası benim aklıma da takılmıştı ) Polatın babasınıı koruyanlar Bulut'u nereden bilecekler..Camiye cuma namazını kılmaya giden sıradan bi vatandaş sanamazlar mı..
  • Adamlar Bulut u Tanımıyodu.Herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: habader

quote:

Polat artık büyükleri oynuyor.ama erhan gidipte cocuk cocuk hareketler yapıyor.madem ki polat artık büyük bir baba oldu erhana o aptal hareketleri senaryoda yaptırtmamaları lazım.bide bulut polatın babasının yanına geliyor.o caminin bir tane giriş yeri var bulut oraya girerken polatın adamları nerede!!!!!!!!!!!!bu yüzden senaryoya kullanıyoyrum.dizi artık agır ve ciddi bir dizi olduguna göre bunların dikkate alınması lazımmm!!!!!!!!!

Hocam koymuşsun ama( ki burası benim aklıma da takılmıştı ) Polatın babasınıı koruyanlar Bulut'u nereden bilecekler..Camiye cuma namazını kılmaya giden sıradan bi vatandaş sanamazlar mı..

Valla polat heralde babalarını korumaları için aptal adam koymaz.adamlaırıda memati ayarladıgına göre ve yalcın bulutta düşmanı olduklarına göre adamların bulutu kesin tanıması lazım.sonucta tüm polatın tüm adamları dostu düşmanı bilir...sacmalık zaten.bide normal bir camiye kac tane adam takım elbiseli giriyor.en azından ordan dikkat cekmesi lazımmm
  • polatın babası her cuma gittiğim yer demiştiya adamda bunu öğrenmiştir daha önce girmiştir camiye yani en mantıklısı bu
  • kimse 6.cı bölümün resimlerinin koymamış yasak falan mı deilse ben koyayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muskeder

polatın babası her cuma gittiğim yer demiştiya adamda bunu öğrenmiştir daha önce girmiştir camiye yani en mantıklısı bu

babacan polatın babası camiye ilk geldiğinde caminin içinde adam yoktu.zaten camide görülen kadarıyla saklanacak bir yerde yok.adam sonradan girdi içeri.onlara bende dikkat ediyorum ama caminin içini gösterdiğinde adam yoktu zatennnn
  • ben 4-5 bölüm sonra ortada tataroğulları,hazarbeyoğulları falan kimse kalmayacak

polat diğer cinayetleri araştıracak
  • quote:

quote:

polatın babası her cuma gittiğim yer demiştiya adamda bunu öğrenmiştir daha önce girmiştir camiye yani en mantıklısı bu

babacan polatın babası camiye ilk geldiğinde caminin içinde adam yoktu.zaten camide görülen kadarıyla saklanacak bir yerde yok.adam sonradan girdi içeri.onlara bende dikkat ediyorum ama caminin içini gösterdiğinde adam yoktu zatennnn

kardeş istersen gir buraya bak.http://www.youtube.com/watch?v=EuoPULl7cNw 50. saniyeden sonra iyi bakkkk
  • polat etrafı dağıttı bu bölümde tataroğlunu göğsünden vurmuştu karacadağlara unutamayacakları raconu kesti mematide yamuk suratı yamulttu ortada kimse kalmadı tek sorun sorun sayılırsa yalçın bulut oda çok yaşamaz belkide 10 bölümlük anlaşma doğrudur diycem ama demek istemiyom çok erken susturdu milleti haftaya ne olcak bakalım dizinin devamı camide belli olcak
  • Hiçbirşey Olmayabilir
  • zaten adam sonradan giriyo o bellide namaz neredeyse bitiyodu eğer dısardan girdiyse camiye kapıdakilerde bostan korkuluğumu bi şüphelenmesi lazımdı belkide yalçın bulut tek gelmemiştir dışarıdaki adamları kendi adamları halletmiştir ama sanmıyorum o yine içerden bi yerlerden çıktı bide bi camide tek bölüm olmaz nerden baksana 1-2 adet daha oda olur ben daha önce girdi camiye diyorum ama haftaya belli olur artık
  • quote:

zaten adam sonradan giriyo o bellide namaz neredeyse bitiyodu eğer dısardan girdiyse camiye kapıdakilerde bostan korkuluğumu bi şüphelenmesi lazımdı belkide yalçın bulut tek gelmemiştir dışarıdaki adamları kendi adamları halletmiştir ama sanmıyorum o yine içerden bi yerlerden çıktı bide bi camide tek bölüm olmaz nerden baksana 1-2 adet daha oda olur ben daha önce girdi camiye diyorum ama haftaya belli olur artık

videonun 40. saniyesinde kamera arka tarafı gösteriyor.caminin içi ikibölümden olusuyo.tek ihtişmal var caminin o girişindeki bölümde duruyo olabilir.ama sanmam heralde onlar polatın adamlarını halletmişlerdir.sonucta bulut babasını caminin içinde öldüremez.kacırabilir.bulutta adamları halletmıstır....
  • konuyu daha fazla uzatmıyalımda videonun 48.ci saniyesinde arka taraf son kez görünüyo 50.ci saniyede yançın bulut gelip yanına oyuruyo yönetmene 2 saniyede 5-6 metre yürüyo geliyo oturuyo burda bi hata varönceden bu kadar bariz hata olmazdı
  • müthiş bir başlık saolasınız resimler için.
  • ya ben o değide bişe sorucaktım.kurtlar vadisinin ilk 50 bölümden sonraydı heralde.show tv nin telove adlı magazin programı kurtlar vadisinde müthiş hata diye birşey gündeme getirmişti..sürekli aslan amcanın polatı atla kacırırken kılıcın suratına attıgı bıcak darbesini gösteriyodu.o hatayı hatırlayan var mı.daha dogrusu hata neymıs.yok senarıstlerın buyuk hatası dıye gundeme getırmısıtııı
  • 6. bölüm resimleri

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.