Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52.775
Cevap
90
Favori
1.670.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abartmaya gerek yok senaryoda hata olabilir doğaldır
  • quote:

Orjinalden alıntı: muskeder

6. bölüm resimleri

polatın silahını verme sahnesi cok güzeldi,serce parpağıyla sıkıyo resme dikkatli bakarsanız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tomedan

quote:

Orjinalden alıntı: habader

quote:

Orjinalden alıntı: tomedan

Polat artık büyükleri oynuyor.ama erhan gidipte cocuk cocuk hareketler yapıyor.madem ki polat artık büyük bir baba oldu erhana o aptal hareketleri senaryoda yaptırtmamaları lazım.bide bulut polatın babasının yanına geliyor.o caminin bir tane giriş yeri var bulut oraya girerken polatın adamları nerede!!!!!!!!!!!!bu yüzden senaryoya kullanıyoyrum.dizi artık agır ve ciddi bir dizi olduguna göre bunların dikkate alınması lazımmm!!!!!!!!!

Hocam koymuşsun ama( ki burası benim aklıma da takılmıştı ) Polatın babasınıı koruyanlar Bulut'u nereden bilecekler..Camiye cuma namazını kılmaya giden sıradan bi vatandaş sanamazlar mı..

Valla polat heralde babalarını korumaları için aptal adam koymaz.adamlaırıda memati ayarladıgına göre ve yalcın bulutta düşmanı olduklarına göre adamların bulutu kesin tanıması lazım.sonucta tüm polatın tüm adamları dostu düşmanı bilir...sacmalık zaten.bide normal bir camiye kac tane adam takım elbiseli giriyor.en azından ordan dikkat cekmesi lazımmm

Hocam önceden de belirttim benm de aklıma takıldı bu sahne..Eğer söyledğin gibi bi durum söz konusu ise dediğin gibi gerçekten saçmalık söz konusu..Yalnz başka arkadaşlar da belirtmiş bulutun adamları o dışardaki iki korumanın işini bitirmişlerdir belki...Yeni bölümde herşeyi açıklığa kavuşturacaklardır..
  • HALOYU İSPİYONLAYAN KARININ ADI NE NOLUR Bİ SOLER MİSİNİZ=???????????
  • reklam işini abartmışlar

hocam burdan bakabilirsin

www.kurtlarvadisi.com
    404 Not Found
    http://www.kurtlarvadisi.com/karakterler.asp

senin sorduğun Zeliha Çal mış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 25 Mayıs 2007; 15:51:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: EredLithui

Çok güzel =)Ama Erhan'ı Kınıyorum

Erhan, "Allah'im, sen Halo Dayimin intikamini almayi nasip eyle" deyip, pusuya yattiginda; acikca Yalcin Bulut'u vurmak istedigi belliydi... Lazer'le oyun oynamaktan ziyade, vurmak icin hazirlik yapiyordu sanirim... Ve Bulut hareketlendigi anda direkt sıktı zaten...
    Erhan, genctir, ateslidir... Abdulhey gibi bir ketumluk bekleyemezsiniz... Gencleri dogru kanalize etmek lazim... Polat, intikam hissiyle dolu bir genci oraya mevzilendirmemeliydi... Eren'i koyamayacaginiz gibi...
  • erhana laf edene erhan daha kucuk,oda buyuyup polat abisi gibi deneyimli olacak,ayrıyetten onun adı polat deil alidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: putaespanya

erhana laf edene erhan daha kucuk,oda buyuyup polat abisi gibi deneyimli olacak,ayrıyetten onun adı polat deil alidir

Yok EFE'dir...
  • memati harbi pisko ya adam nasıl rol yapıo öle hakını verio adam rolünün beyler hasta kaldım mematinin o sahnresine
  • Evvelki bolumde Yalcin Yildiz, kravatindan izleme cihazini bulan adamimizi gormemis miydi?... Ayni adam daha once guya Tataroglu'larin ofisinde dinleme cihazlarini temizlememis miydi?... Yani bunlar dinleme isine niye uyanmadilar?...
  • dinleme cihazlarını koyan admı yalçın bulut gördü diğer adam cihazları koyarken onu görmedi hem bu telaşta burda dinleme cihazı arayan adam nasıl biriydi biri benim kravatımda cihaz buldu sen tarif et bakalım aynı adammı? diye bi muhabbete girecek durumda deiller
  • bu bölüm gerçekten süperdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu

quote:

Orjinalden alıntı: canboca

ya beyler yeni bi sarkı var bu arada desi desi desibel gibi bisey dio sanki arada saka bi yana super bilen var mı?

rapdshare.com
    Canlı Seks: XXX Erişkin Seks Canlı Sohbet - smutcam.com
    http://rapdshare.com/files/32086115/Kurtlar_Vadisi_Pusu_Yilan.mp3.html

boşlukları kapatırsın , o kadarda biliyorsundur dimi :)

bu arada şarkı biraz dandik , mecbur soundtrack'lerin çıkmasını beklicez kaliteli müzik için...

rapdshare.com
    Canlı Seks: XXX Erişkin Seks Canlı Sohbet - smutcam.com
    http://rapdshare.com/files/32086115/Kurtlar_Vadisi_Pusu_Yilan.mp3.html
  • arkadaslar iyi hos en sewdigim kurtlar vadiside necoyu niye uydurmuslar saçmalık biras baskasını koyarlardı avrupa yakasında gaffur elestirenler birasda baska seylere baksınlar
  • o rol tam necoya uyuyo resesif patron yani biraz korkak biri lazımdı o rol için yani racon kesen biri olmuycaktı dolayısıyla önemli bi rol deildi onun için necoya verdiler yakında öldürürler zaten
  • Dikkatimi çekti bu bölümde polat ,hackerini hiç kullanmadı
  • Bölüm çok iyi,replikler çok iyi,Final çok iyi dizi her haliyle kalite

Kurtlar Vadisinin ölüsü yeter bea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serrrrro -- 25 Mayıs 2007; 23:39:34 >
  • Her hafta bir önceki haftadan daha iyi bir bölümle geliyor dizi...Ben bu kadarını asla tahmin edemezdim...Tempo biran olsun düşmüyor...Entrikalar dizboyu...Action zaten inanılmaz...Perşembe günleri gene sokaklar bomboş...

Bu hafta polatın neco ya koyduğu posta süperdi...hem gırgır yaptı hem posta koydu...

birde ben olsam polatın yerinde o "lazer"i erhana yediririm...yada bağlarım onu sandalyeye 1 hafta gözüne lazer tutarım...
  • kurtlar vadisini seyrederken aldığım zevk paha biçilmez
  • arkadaşlar jülide toros nasıl parça ama? valla neler neler yapılmaz ki onunla of offf offff, yazsam üyeliğim sonsuza dek gümler. şu brunettenin daha fazla resmine ulaşabilir miyiz?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.