Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
52.775
Cevap
90
Favori
1.670.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: recep41

quote:

Orjinalden alıntı: fallen_angel17

Bu dizinin milliyetci duygulari somurdugunu dusunuyorum.

nasıl yani?

Ortaya sallıyor bişe sonra arazi olyorlar.
  • zaten hep böle die die diz yayın dan kaldırıldı bırakın ya izliyelim dimizi mileti veyrana gtirmeyin sana kocaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: maydemir52

dikkat ettinizmi yalçının bakışlarında pişmanlık vardı. (ulan nerden kaçırdım veya öldürdüm ben bu adamı şimdi .oku yedik. )

• Bulut, Ömer Baba’yı yanındaki korumalarına rağmen kaçırır. Artık intikam için Bulut’u engelleyebilecek hiçbir güç kalmamıştır. Üstelik Polat’ın karşı hamle yapmasını engellemek isteyen Tataroğlu Ailesi, İstihbaratlar Başkanı’ndan Polat’ın ekibindeki bazı isimleri ister. Hedef Polat’ı yalnız bırakmaktır. Kare As’ın tüm aileleri Polat’la ilgili seçimlerini yapar. İttifak edecekler veya Polat’ı tamamen bitireceklerdir. Polat ise bir yandan Halo’nun hayata dönmesine yüzü gülmüşken bir yandan da Ömer Baba’nın Bulut tarafından kaçırılmasıyla çileden çıkmıştır...

resmi siteden alıntıdır!!!
  • bunlarda bölümden kareler...

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 29 Mayıs 2007; 17:10:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SendomeN

zaten hep böle die die diz yayın dan kaldırıldı bırakın ya izliyelim dimizi mileti veyrana gtirmeyin sana kocaman

Gercekten uzdun beni. Ama ozellikle imzani gordukten sonra konusmanin bir yarari olmayacagi da gun gibi asikar.
  • eleştiri değil seninki dostum.adam gibi eleştiri yaparsın biz de eyvallah der geçeriz.kara murat filmini geçti diyorsun.o çok beğendiğin amerikalıların fillmlerinde de böyle sahneler bolca mevcut.

birde arkadaşın imzasında galatasaraylı olduğunu belirtmesinden dolayı imzanı gördükten sonra seninle tartışmam diyorsun.bu kelimenle bile kendini belli ettin.ne yazık ki şuan sana birkaç şey yazarak kendimi küçültüyorum.madem beğenmiyorsun diziyi.izlemezsin ki eminim ki izliyorsun bunları bildiğine göre.topiğede girmezsin olur biter.
  • quote:

eleştiri değil seninki dostum.adam gibi eleştiri yaparsın biz de eyvallah der geçeriz.kara murat filmini geçti diyorsun.o çok beğendiğin amerikalıların fillmlerinde de böyle sahneler bolca mevcut.

birde arkadaşın imzasında galatasaraylı olduğunu belirtmesinden dolayı imzanı gördükten sonra seninle tartışmam diyorsun.bu kelimenle bile kendini belli ettin.ne yazık ki şuan sana birkaç şey yazarak kendimi küçültüyorum.madem beğenmiyorsun diziyi.izlemezsin ki eminim ki izliyorsun bunları bildiğine göre.topiğede girmezsin olur biter.

o imza muhabbetine bende takıldım ama bişey demedim...arkadaş fenerli olabilir sanırım...

recep sende peyton cusun bakıyorum...yengen olur ama ayıp oluyo..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

quote:

eleştiri değil seninki dostum.adam gibi eleştiri yaparsın biz de eyvallah der geçeriz.kara murat filmini geçti diyorsun.o çok beğendiğin amerikalıların fillmlerinde de böyle sahneler bolca mevcut.

o imza muhabbetine bende takıldım ama bişey demedim...arkadaş fenerli olabilir sanırım...

peytonım benim onu öle bi özledim ki sorma.az önce preson break dizisinin 2 sezonunu aldım.aldığım yere one tree hilli getirebilirmisin diye sordum satıcı da getiririm dedi.getirsinde özlem gidereyim.

kurtlar vadisinin yeni bölümünü heyecanla bekliyoruz.
  • kurtlar vadisine 22 saat 16 DK kaldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: muskeder

kurtlar vadisine 22 saat 16 DK kaldı

superiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

Takim tutmuyorum ve oraya o sekilde yazmamin sebebi arkadasin gruplasmaya olan merakini (acizane)
    sezmemden dolayidir. Bu futbol fanatikligi mevzuusunu burada tartismayacagim ama eger bu arkadas be-
    nim bazi eski arkadaslarimin tuttuklari futbol takimini sevdikleri gibi Kurtlar Vadisini seviyorlarsa (ki imzasi
    bana bunu dusundurdu) konusmamin bir yarari olmayacagini dusunuyorum.

Ayrica benim Kara Murat filmlerine gondermelerimede "Bayilarak(!) izledigin Amerikan filmlerinde de oluyo
    bunlar" diyen arkadaslara bu kaniya nasil vardiklarini sormak istiyorum.

Kurtlar vadisi hakkindaki goruslerime neden hakaret dediniz anlayamadim acikcasi. Ben Kurtlar Vadisinin
    cizdigi turk ve yabanci karakterlerinin arasindaki bariz fark benim elestirimin temelini olusturuyor.

Ayrica daha oncede belirttigim gibi dizide insan hayati hice sayiliyor su ana kadar dizide kac kisinin oldurul-
    dugunu bilen var mi acaba? Insan hayati kutsaldir suclu insanlar bile idam edilmeden once yargilanirlar.An-
    cak dizinin tamamen farkli bir deger yargisi var. Benim itirazlarimdan bir de bu.

Kurtlar Vadisine camur atmak bana ne kazandirirki de boyle birsey yapayim? TV ve Dizi bolumunde boyle bir
    baslik gorunce girip fikrimi belirtmek istedim. Rahatsiz olmaniz cok ilginc.

Forum adabi vs. bunlarada hicbirsey demiyorum sapkani onune koy ve dusun, benim mesajima ilk once "acar misiniz?"
    diye yazmissin- ki daha sonra foruma girdigimde ilk bu mesajini gordum ve "ne guzel tartisiriz bu kisiyle demistim"-,
    ardindan yazdiklarina uzuldum acikcasi. Boyle bir konuya bir mesaj atip kacmam ne isime yarar ki bu tur ithamlarda
    bulunuyorsunuz?
  • be gece ömer babayı toprağa vereceğiz. abdest almadan diziyi izlemeyin
  • Kurtlar Vadisine 10 saat 11 DK kaldı
  • Kurtlar Vadisine 9 Saat 45 Dakka Kaldı
  • yanlış hesaplıyosun 9 saat 46 DK var
  • hayır tam 9 56 05
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

hayır tam 9 56 05

dizinin tanıtımlarında 21:45 yazıyo bizde ona göre hesaplıyoruz adamı hasta etmeyin
    Kurtlar Vadisi Pusu'nun Başlamasına 9 Saat 38 Dk kalmıştır itinayla duyrulur
  • quote:

Orjinalden alıntı: muskeder

quote:

Orjinalden alıntı: uzil

hayır tam 9 56 05

dizinin tanıtımlarında 21:45 yazıyo bizde ona göre hesaplıyoruz adamı hasta etmeyin
    Kurtlar Vadisi Pusu'nun Başlamasına 9 Saat 38 Dk kalmıştır itinayla duyrulur

yok hocam hemn kızmahttp://www.kurtlarvadisi-pusu.com/
  • siteye girdim exploler hata verdi alala
    oranın saatiyle benim saatim arasında fark var onun için orda ben kendi saatime göre yazıyorum
    hem o saat benimkinden geride ben 10 Dk önce geççem tv ye kaçırmayalım dimi ama
    Kurtlar Vadisi Pusu'nun Başlamasına 9 Saat 12 Dk kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muskeder -- 31 Mayıs 2007; 12:36:01 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.