Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
52.775
Cevap
90
Favori
1.670.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ne ya 50 tane resim koyulmuş neyinize yetmiyordu 3-5 tanesi nasıl kaçırıldığını göstermez insan bari.
  • iyi idyosunuz hoş diyosunuzda gören gördü zaten yanlış en başta yapıldı sitede yayınlanmayacaktı hem kaçırılma resimlerini ilk sen yayınladın @maydemir52 bütün suç sende
  • quote:

Orjinalden alıntı: muskeder

iyi idyosunuz hoş diyosunuzda gören gördü zaten yanlış en başta yapıldı sitede yayınlanmayacaktı hem kaçırılma resimlerini ilk sen yayınladın @maydemir52 bütün suç sende

yaw suç sitenin ben aracıyım. hem ben koymasam uzil tetikte bekliyodu zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maydemir52

quote:

iyi idyosunuz hoş diyosunuzda gören gördü zaten yanlış en başta yapıldı sitede yayınlanmayacaktı hem kaçırılma resimlerini ilk sen yayınladın @maydemir52 bütün suç sende

• quote:

Orjinalden alıntı: maydemir52

quote:

ya o zaman arkadaşlar ya hiç bir bilgi koymayalım fragman resimler yazılar.yada hepsini koyalım.kararınız nedir.yani resim olmas fragman war.fragman olmasa özet war ki özette dah fazlası war.ewet görüşleriniz.bundan sonra koyalım mı koymayalım mı?
  • bence sadece resim koyalım yeter zaten resimlerden herşey anlaşılıyo fragman heryerde var zaten resim yeter
  • ya arkadaşlar sizden bir ricam war dizi nerdeyse başlıyca zaman biri foruma msj atsın yaw.yoksa ben forumun başında wakit nasıl geçiyo anlamıyom geç kalıyom.hoş kurtlar vadisini kaçırmadım ama ne olur ne olamz.
    msn hep açık olduğundan hemn öğrenim geçelim tv nin başına
  • ben zaten başlamadan önce son mesajı atıyorum başlıyor diye
    Kurtlar Vadisi Pusu'nun Başlamasına 3 Saat 42 Dk kaldı
  • quote:

ben zaten başlamadan önce son mesajı atıyorum başlıyor diye
    Kurtlar Vadisi Pusu'nun Başlamasına 3 Saat 42 Dk kaldı

• Memati, Bedri Fincancı'yı Ziyaret Ediyor:

Memati: Bedri Fincancı nerde koçum?

Koruma: Sizi bekliyor efendim. Üst araması da yapalım efendim.

Memati: Terbiyesizliğin lüzumu yok bıraktık silahları. İki laf edip çıkacağız.

Koruma: Bundan sonra sadece Memati Bey.

Memati: Sen bekle Erhan.

Erhan: Tamam abi.

Bedri Fincancı: Açıkçası bu kadar erken beklemiyordum Memati.

Memati: Sen bir not ilettin, ben de bir not iletmeye geldim.

Bedri Fincancı: Buyur dinliyorum.

Memati: Şimdi sen geldin bize haraç kesmeye kalktın ya.

Bedri Fincancı: Eeee.

Memati: Sonra polis bizi içeri aldı ya.

Bedri Fincancı: Eee.

Memati: Eee si ne haraç verecez ne de ettiğinizi yanınıza bırakacağız Bedri Fincancı. Sen de patronların da bundan sonra ayağınızı denk alın.

Bedri Fincancı: Bak Memati! Güzellikle geldim, sizi uyardım. Karacadağlar’la ortak olmak şereftir dedim, anlamadın.

Memati: Bizim şeref eksikliğimiz yok.

Bedri Fincancı: Sözümü kesme. Bizi tehdit etmeye sizin çapınız da yetmez, yaşınız da yetmez. Senin gibi bir serseriyi karşıma aldım konuşuyorum. Ya anlarsın, ya ölürsün. Elimi kana bulama Memati.

Memati: Biz sizin ortağınız değiliz, haraç kesebileceğiniz adamlar da değiliz. Hele hele serseri hiç değiliz. Şu anda tek serseri silahın içindeki mermi Bedri. Bir daha beni gördüğünde ayağa kalk, eline koluna da mukayet ol.

Erhan: Abi ne yaptın?

Memati: Ben bir şey yapmadım, kaşındı kaşıdım.
  • tamam bedo sen elini kana bulama memati ne güne duruyor
  • Orjinalden alıntı: uzil

ya o zaman arkadaşlar ya hiç bir bilgi koymayalım fragman resimler yazılar.yada hepsini koyalım.kararınız nedir.yani resim olmas fragman war.fragman olmasa özet war ki özette dah fazlası war.ewet görüşleriniz.bundan sonra koyalım mı koymayalım mı?

ewet bekliyom herkes dile getirsin ki ona göre bir daha böle şeyler yapmayalım.herkesin fikri önemli.yok eğer olsun diyosanız ben çıktığı gibi yoığarım hepsini topic imize
  • beyler as sonra dizimiz baslayacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: putaespanya

beyler as sonra dizimiz baslayacak

eywallah...warya hala daha forumdayım gelmese senden msj belki de unuturdum...
  • daha 10 Dk var ben sana haber etcektim
  • quote:

daha 10 Dk var ben sana haber etcektim

• daha dizi bitmemiş bee nerden baksan 20-25 Dk var yaneee..

yine sayfa başı olduk iyi mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muskeder -- 31 Mayıs 2007; 21:40:53 >
  • arkadaşlar şu resim işin fazla abartmasak...koyduğunuz resimler süper elinize sağlık fakat dl açıksa eğer bilgisayarlarında, topiğin sayfayı açamıyor insanlar...ya daha düşük çözünürlük kullanalım konulan resimlerde,ya az koyalım yada ek resim halinde koyalım...saygılar...

bu arada son 15 dk...
  • resimlerden bazılarını silebilirim ozaman sorun kalmaz dimi
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.