Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
52.775
Cevap
90
Favori
1.670.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: muskeder

siteye girdim exploler hata verdi alala
    oranın saatiyle benim saatim arasında fark var onun için orda ben kendi saatime göre yazıyorum
    hem o saat benimkinden geride ben 10 Dk önce geççem tv ye kaçırmayalım dimi ama
    Kurtlar Vadisi Pusu'nun Başlamasına 9 Saat 12 Dk kaldı

• 7.bölümün özeti.

Bulut, Ömer Baba yı yanındaki korumalarına rağmen kaçırır. Artık intikam için Bulut u engelleyebilecek hiçbir güç kalmamıştır. Üstelik Polat ın karşı hamle yapmasını engellemek isteyen Tataroğlu Ailesi, İstihbaratlar Başkanı ndan Polat ın ekibindeki bazı isimleri ister. Hedef Polat ı yalnız bırakmaktır. Kare As ın tüm aileleri Polat�la ilgili seçimlerini yapar. İttifak edecekler veya Polat ı tamamen bitireceklerdir. Polat ise bir yandan Halo nun hayata dönmesine yüzü gülmüşken bir yandan da Ömer Baba nın Bulut tarafından kaçırılmasıyla çileden çıkmıştır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maydemir52

7.bölümün özeti.

Bulut, Ömer Baba yı yanındaki korumalarına rağmen kaçırır. Artık intikam için Bulut u engelleyebilecek hiçbir güç kalmamıştır. Üstelik Polat ın karşı hamle yapmasını engellemek isteyen Tataroğlu Ailesi, İstihbaratlar Başkanı ndan Polat ın ekibindeki bazı isimleri ister. Hedef Polat ı yalnız bırakmaktır. Kare As ın tüm aileleri Polat�la ilgili seçimlerini yapar. İttifak edecekler veya Polat ı tamamen bitireceklerdir. Polat ise bir yandan Halo nun hayata dönmesine yüzü gülmüşken bir yandan da Ömer Baba nın Bulut tarafından kaçırılmasıyla çileden çıkmıştır.

ben wermiştim ama olsun yenilemekte fayda war
  • hadiya dikkat etmedim pardon. neyse şunlarıda verim bari veren olmadı galiba.

• valla olat ne yapacak bakalım her keze gider de yaptı dizide merakla bekliom bölümü nasıl olacak acaba polat bize kadar gelir ömer baba ölürse kapaları ii kitleyin her ana memati yada abdulhey gelebilir
  • ben resimleri şimdi ekliyodum 20 küsür beklerseniz hepsinin ekliycem
  • yok hocam bunları ekleyen olmadıda bunları nerden buldun be yaw diszini resmis sitesinde bile yoq
  • var var ordan aldım. ama sana gözükmezler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maydemir52

var var ordan aldım. ama sana gözükmezler.

hocam walla merakla bekliyoruz diğer resimleri
  • way be şimdi baktım sonradan eklemişler ben baktığımda 3 tane wardı bende o ilk 3 ü ekledim.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muskeder -- 31 Mayıs 2007; 21:50:34 >
  • mükemmelsin
  • eyvallah da pazartesi fragmanla beraber 3-4 resim koyuyolar millet merak etsin diye perşemne oldu bak bütün meraklık gitti bende yani koyacaksan daha önce koy resimleri koymayacaksan hiç koyma (resmi sitesine benim bu sitemim) yanlışsam söleyin ama
  • quote:

eyvallah da pazartesi fragmanla beraber 3-4 resim koyuyolar millet merak etsin diye perşemne oldu bak bütün meraklık gitti bende yani koyacaksan daha önce koy resimleri koymayacaksan hiç koyma (resmi sitesine benim bu sitemim) yanlışsam söleyin ama

doğru o merak konusunda haklısın.ama zaten ömer baba ve abdülhey in fotoğrafları hariç diğerleri zaten fragmandan alıntı yapmış site
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

quote:

eyvallah da pazartesi fragmanla beraber 3-4 resim koyuyolar millet merak etsin diye perşemne oldu bak bütün meraklık gitti bende yani koyacaksan daha önce koy resimleri koymayacaksan hiç koyma (resmi sitesine benim bu sitemim) yanlışsam söleyin ama

doğru o merak konusunda haklısın.ama zaten ömer baba ve abdülhey in fotoğrafları hariç diğerleri zaten fragmandan alıntı yapmış site

ama işte ilk verdiği resimler kalcak abi ben onu diyom sonradan resim koyuyolar merak falan kalmıyo mesela ben ömer babyı nasıl kaçırdılar korumalara ne oldu bulut silah elinde kime bakıyo gözleri dolu gibi acaba adamı vurdum ben bunları merak ediyodum şu an dizide ne olacağını anladım dizini ilk 1 saatlik kısmı resimde verilmiş zaten gerk kalmadı ilk 1 saati izlemeye yani izliycem ama merak etmeden izliycem ben böyle olmasını hiç sevmedim ne güzel yönetmeni senaristi övmüştüm hiç tiyo vermiyolar diye ama şimdi tam tersini söylüyorum neden böyle yanlışlıklar yüzünden ne güzel meraklı meraklı izliycektim ne tadı kaldı ne de tuzu şimdi merak ettiğim tek şey var sadece polat babasını kurtarmak için ne yapcak hah al bu kadar işte siteye sonradan resim veren adamlara
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: uzil

quote:

ama işte ilk verdiği resimler kalcak abi ben onu diyom sonradan resim koyuyolar merak falan kalmıyo mesela ben ömer babyı nasıl kaçırdılar korumalara ne oldu bulut silah elinde kime bakıyo gözleri dolu gibi acaba adamı vurdum ben bunları merak ediyodum şu an dizide ne olacağını anladım dizini ilk 1 saatlik kısmı resimde verilmiş zaten gerk kalmadı ilk 1 saati izlemeye yani izliycem ama merak etmeden izliycem ben böyle olmasını hiç sevmedim ne güzel yönetmeni senaristi övmüştüm hiç tiyo vermiyolar diye ama şimdi tam tersini söylüyorum neden böyle yanlışlıklar yüzünden ne güzel meraklı meraklı izliycektim ne tadı kaldı ne de tuzu şimdi merak ettiğim tek şey var sadece polat babasını kurtarmak için ne yapcak hah al bu kadar işte siteye sonradan resim veren adamlara

çok doğrusun sadece o resimler kalsaydı yani fragmanla bağlantılı resimler.ben o forumu incelerken adamlar ömer bab öldü ne yapcaz gib yazılar yazıyodu.her insan dizi başlayana kadar bunu bilmicekti.böylelikle merak en üst sewiyelerde olucaktı.zaten ousu başladı başlayalı dikkat etiim her bölüm yalnızca bit olay üzerine gidito.işte ne bilim fuat tamer kaçırılışı. ihale olayı etc.yanlış anlasılmasın kurtlar vadisi ni kötü eleştirmiyorum.demek istediğim bu bölüm bence ömer baba kaçırıldı herkes düşünüyo falan filan işte aksiyon yok gibime geliyor
  • arkdaşlar belki yeri we zamanı değil ama ben wermek istedim belki bir çoğunuz görmüştür.

• az kaldı
  • muskeder sana sonuna kadar katılıyorum. inan senin gibi bendede heyecan kalmadı. çünkü herkes acaba öldümü kaçırıldımı sendromundayken diziyi izlese kat kat daha fazla zevk alınırdı. hadi kaçırıldığını yazıyosun bari foto ekleme.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.