Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D) (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52.775
Cevap
90
Favori
1.670.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: @uiKSilveR

BU haftadaki bölüm sadece kuru muhabetten ibaret...
    Birde bunun üstüne
    20dk dizi 20 dk reklam gıcık oluyor insan

ya diyorum bari dvd ye kaydedim sonra reklamları çıkarım keyifle izlerim diyom ama düşünsenize orda kurtlar vadisi oynuyo ben o sırada izlemeyip yarına bırakıyom.imkansız merak işte
  • tuncay racon öğrenmiş
  • beyler az önceki konuşma işte yeniden başlıyoz.nasıl yutkundu ama.yalçın yıdız
  • - polat alemdarın kaç parası var ?
    - en fazla 1-2 milyar dolar
    - o kadarcıkmı, pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
  • bir racon bir reklam bu ne yav
  • yaw bu bedri dallamasının sadece agzı yamuk biliyorduk, memati giderken gördükki, adamın her yeri yamuk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sasaell

bir racon bir reklam bu ne yav

ya sahi ne kadarı war bu polatın kaç para kalmıştı karahanlıdan?

walla ya bedri yamuk bedri yamuk
  • şu bedrinin ölümü memati den olacak kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydemir52 -- 31 Mayıs 2007; 23:23:51 >
  • bu bölümde hiç aksiyon olmayacak mı ya ?

80 dakka geçti dizi başlayalı reklamalara birlik te hala aynı yerdeyiz ya kurtlar hız kesmiş gibi gözüküyor
  • yahu şu topic te olmasa nasıl geçicek reklamlar yahu
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

- polat alemdarın kaç parası var ?
    - en fazla 1-2 milyar dolar
    - o kadarcıkmı, pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

koptum
  • quote:

Orjinalden alıntı: cefucsa

bu bölümde hiç aksiyon olmayacak mı ya ?

80 dakka geçti dizi başlayalı reklamalara birlik te hala aynı yerdeyiz ya kurtlar hız kesmiş gibi gözüküyor

yok ya az bende öle düşünüyodum da şu reklamdan önceki konuşmaları duyduktan sonra we fuat tamerin herşey yeni başlıyo demesinden sonra anladım ki senaristler hem hazırlıyo hem meraklandırıyo kopcaz gene
  • hala gülüyom o kadar parayla o kadar kişiyi reziiiiiiil ettiya hal buna gülüyom hala tataroğlunun 1 milyar deyince kahfeyi dökmesi geliyo gözümün önüne
  • ewet halo da gitti.yan eoluyo bu wadide ne planladı bu senaristler
  • sinir oldum tam aksiyon dedik dizi bitti belliydi zaten bu bölümün böle olacağı ama dizinin önümüzdeki bölümleri iyi geçeceğe benziyo ama ne olacağı belli deil görecez.haloyu polat ilk nası kaçırdıysa yine kaçırır o önemli deil şuan amaaa bu senarist diziyi batırırsaaaaa.........
  • gunun laflarından biri de abdulhey'den geldi: "senin resmini yakama takacagım gunu bilirim."
  • sezonu kapatıyorlar belli oldu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

gunun laflarından biri de abdulhey'den geldi: "senin resmini yakama takacagım gunu bilirim."

ewet

warya polatı ilk defa güçlendiğinden beri bir koruma aradı.işte bu polatın ne kadar zor durumda olduğunu gösteriyor...
  • Nabız düşük, tansiyon yüksek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

gunun laflarından biri de abdulhey'den geldi: "senin resmini yakama takacagım gunu bilirim."

ewet

warya polatı ilk defa güçlendiğinden beri bir koruma aradı.işte bu polatın ne kadar zor durumda olduğunu gösteriyor...

doğru diyosun önceden olsa korumanın takma elle gezmesi gerekiyodu
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.