Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D) (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
52.775
Cevap
90
Favori
1.670.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha 3 bölüm daha oynaması lazım..çünkü 10 bölüm için anlaşıldı ilk sezon...bence ilk sezonu çok felaket biryerde bitiricekler...bu adamlar ilk periyotta polatı madara edicekler...donuna kadar alıcaklar...dikkat ederseniz bütün aileler birleşti polata karşı, devlet desteğini çekti...dediğim gibi polatı mahvedecekler....orda ilk sezon biticek...2.sezonda ise polatın yeniden doğuşunu izliycez gibime geliyor...
  • yok yauh hocam neco nun kardeşi dedi ya ben delikanlı adam severim uzlaşalım dedi
  • dün hiç hoşuma gitmedi .aksiyon yok diye herhalde.
  • Polat artık bu devletten bişe olmayaağını anladı.çünkü devletin gücü bu ailelere yetmiyor.gerçektede öyle mesela.tayyip aklınca tüsiadla laf dalaşına giriyor.o adamlar bu ülkenin ekonomisini ve gücünü olusturuyor.bir devletin gücünü askerisi ve nüfüsu belirlemez.o devlettin ekonomik gücü yani şirketleri belirler.bugün japonya veya israil nufusu veyaa askerisi o kadar güçlü değil.he tabiki belirli bir ucakları ve askeri araçları var.ama onları bu dünyada en güçlü kılan sahip oldukları şirketleridir.yalnız bütün aileler birleşmedi polata.bizim neco onlardan yana.yalnızpolatın ailesinden bi kaç kişi ölecek bence elbeette omlardanda
  • Benim de dün hoşuma gitmedi ama Ömer Baba'nın koyduğu laflar bitirdi beni
  • Bize göre duadır sana göre beddua...
    :)
  • bence polat bu yalçını falan vurduktan sonra iş piskopata bağlancak.

tataroğlu falan yurt dışından adamlar getircek. olaylar iyice karışçak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tomedan

Polat artık bu devletten bişe olmayaağını anladı.çünkü devletin gücü bu ailelere yetmiyor.gerçektede öyle mesela.tayyip aklınca tüsiadla laf dalaşına giriyor.o adamlar bu ülkenin ekonomisini ve gücünü olusturuyor.bir devletin gücünü askerisi ve nüfüsu belirlemez.o devlettin ekonomik gücü yani şirketleri belirler.bugün japonya veya israil nufusu veyaa askerisi o kadar güçlü değil.he tabiki belirli bir ucakları ve askeri araçları var.ama onları bu dünyada en güçlü kılan sahip oldukları şirketleridir.yalnız bütün aileler birleşmedi polata.bizim neco onlardan yana.yalnızpolatın ailesinden bi kaç kişi ölecek bence elbeette omlardanda

polatta aile mi kalmışki
    diyordum bu bölüm özlü konuşmalar ve koşuşturmalar la dolcak demiştim güzel oldu

filmin eksiği bir iki psikopot adam
    pala gibi
    sürükleyivi özelliği olcak

polatada aşk kapısı
    değilse romantik delisi insanları kaybedecek
  • neyse artık haftaya olucakları beklicez habide dewamlı soruyom ama şunu tam anlamıyla açıklığa getirelim.dizi ile ilgili herhangi bişey koyalım mı(resim vs.) yoksa dizi yi mi bekleyelim...
  • valla bu bölümün en iyisi deve tuncaydı adam nasıl rest çekio öle polatın yanında deelikanlı olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

neyse artık haftaya olucakları beklicez habide dewamlı soruyom ama şunu tam anlamıyla açıklığa getirelim.dizi ile ilgili herhangi bişey koyalım mı(resim vs.) yoksa dizi yi mi bekleyelim...

yokyok site açalım
  • hakkaten cimbomlu kardeşim ya dün hiç aksiyon yoktu ama sana bir tavsiye vadi nin kötü olduğu hafta kanal d de sağır odayı seyret inan beğenirsin
  • yok ya o kadar deli kanlı değildir eğer sıkarsa polat onun anasından emdiği sütü burnundan getirir
  • quote:

Orjinalden alıntı: keskinli kurt

hakkaten cimbomlu kardeşim ya dün hiç aksiyon yoktu ama sana bir tavsiye vadi nin kötü olduğu hafta kanal d de sağır odayı seyret inan beğenirsin

aynen perşembe akşamları keyf ekranı oluyor
    ben bu aras dağlının senaryosunu daha çarpıcı buluyorum
    şow ve kanaldoğan genelde hep 1-2 saniye ara ile reklam koyarlar anlaşmış gibi.
    ama perşembe akşam vadiden bıkanları ve reklam arasındakileri çekmek için şof dakiş reklamda doğantv de reklam yerne filim oluyr
    öyle denk getirmişler
  • haklı olabilirsin
  • quote:

neyse artık haftaya olucakları beklicez habide dewamlı soruyom ama şunu tam anlamıyla açıklığa getirelim.dizi ile ilgili herhangi bişey koyalım mı(resim vs.) yoksa dizi yi mi bekleyelim...

resiiiiiiim yeterrrrrrrrrrrr @uzilllllllllll sormana gerenk yok resim yeterli olur ama abartmadan
  • ya diziden resimler nasıl oluyor hd gibi dehşet kaliteli mübarek?
  • yahu dün dizide aksiyon falan yoktu birde 15dk da bir reklam batırdılar iyice
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

quote:

Orjinalden alıntı: muskeder

ona kalırsa güllüde sokaktan geçen vatandaşmış

onu bilmiyordum bak senden duydum ilk kez..

hayır arkadaşlar edindiğim bilgiye göre güllü sanırım teyzesinin oğluymuş şaşmaz ailesinin.dizide hep yakınları we tanıdıkları oynuyo.

Raci'nin halasinin torunudur....
  • quote:

zaten 2 resimde dizide hiç restlamadım.mesela ömer baba namz kılarken bukut ona bakıyodu resimde ama bu sahne yoktu

Onceki bolumlerde de vardi... Kameraya gore farklı açılardan çekiliyor fotolar... Provalarda cektikleri varsa, nihai cekimde sahne farklilasabilir...
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.