Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
52.775
Cevap
90
Favori
1.671.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sıkıcı değil ancak sıkıntılı bir bölüm olarak devam ediyor...ömer babanın kaçırılması yüzünde prograssive bir bölüm yapmışlar...polat dvamlı triplerde...kum saatiyle oynaya oynaya diziyi bitirdi.. dizi yalçın bulutla ömer baba arasında atışmalarla geçti..

bence özellikle böyle yapıyor yapımcılar...büyük bir karamsarlık havası yaratıyorlar şimdi...bu fırtına öncesi sessizlik gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

sıkıcı değil ancak sıkıntılı bir bölüm olarak devam ediyor...ömer babanın kaçırılması yüzünde prograssive bir bölüm yapmışlar...polat dvamlı triplerde...kum saatiyle oynaya oynaya diziyi bitirdi.. dizi yalçın bulutla ömer baba arasında atışmalarla geçti..

bence özellikle böyle yapıyor yapımcılar...büyük bir karamsarlık havası yaratıyorlar şimdi...bu fırtına öncesi sessizlik gibi...

aynen dediğim gibi
  • geçen bölüm daha hoştu, bu bölümü sevmedim
  • eee arkadaşlar bu bölümde bitti ot gibi geçti zaten haftaya ne olur eğer sezon bitmezse tabi tahminler varmı ama net tahmin olursa güzel olur bana göre polat biraz annesinin dediklerini dinleyecekti ama adamlar rahat bırakmıyoki bi yandan haloyu alıyolar bi yandan paralar gidiyo çok deişik bi bölüm olcak bakalım ne istiycek bulut babası karşılığında ondan sizcee
  • tam kıl yerde bitirdiler diziyi. 6 bölüm aksiyon ile geçti. 7. bölüm ise biraz durağan oldu. polat bir şeklide ömer babayı alır ( almalı) oradan. yalçını iki artistik hareketle yere sermeli kanımca.
  • dizinin cast managerı deli hikmet , cast asistanı eren eylül müş şimdi geçen yazılarda okudum...zaten abdülheyde bildiğiniz gibi dizide oynamaya başlamadan önce set personeliymiş...

birde yönetmen sadullah şentürk ün yanına zeynep diye bir kadın gelmiş...bu kadın yönetmen yenimi yoksa benmi daha önce görmedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbar -- 1 Haziran 2007; 0:08:52 >
  • ona kalırsa güllüde sokaktan geçen vatandaşmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: muskeder

quote:

Orjinalden alıntı: uzil

quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

gunun laflarından biri de abdulhey'den geldi: "senin resmini yakama takacagım gunu bilirim."

ewet

warya polatı ilk defa güçlendiğinden beri bir koruma aradı.işte bu polatın ne kadar zor durumda olduğunu gösteriyor...

doğru diyosun önceden olsa korumanın takma elle gezmesi gerekiyodu

neye ufak daolsa kurtardı karizmayı.kapıyı korumaya açtırdı
  • quote:

ona kalırsa güllüde sokaktan geçen vatandaşmış

onu bilmiyordum bak senden duydum ilk kez..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

gunun laflarından biri de abdulhey'den geldi: "senin resmini yakama takacagım gunu bilirim."

ewet

warya polatı ilk defa güçlendiğinden beri bir koruma aradı.işte bu polatın ne kadar zor durumda olduğunu gösteriyor...

doğru diyosun önceden olsa korumanın takma elle gezmesi gerekiyodu

neye ufak daolsa kurtardı karizmayı.kapıyı korumaya açtırdı

yok artık onunda kendi açsaydı mafya babalarından kapı koluna
  • masonik bilderberg toplantısına gönderme yaptılar ya bravo.

bu günlerde istanbulda yapılıyor ve çok sayıda akist katılıyor.
  • quote:

quote:

hayır arkadaşlar edindiğim bilgiye göre güllü sanırım teyzesinin oğluymuş şaşmaz ailesinin.dizide hep yakınları we tanıdıkları oynuyo.
  • quote:

quote:

quote:

hayır arkadaşlar edindiğim bilgiye göre güllü sanırım teyzesinin oğluymuş şaşmaz ailesinin.dizide hep yakınları we tanıdıkları oynuyo.

bilmiyorum akrabamı ama bi zamanlar bi programa katılmıştı orda "gel bakıyım sen bu dizide oynarmısın" demişler kendi ağızından duymuştum
  • bide tataroğullarının varisi vardıya onunda sesi bayağı güzelmiş az önce bi programda şarkı sölerken gördüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: spotlightkid

masonik bilderberg toplantısına gönderme yaptılar ya bravo.

bu günlerde istanbulda yapılıyor ve çok sayıda akist katılıyor.

ya o sırada masonlardan bahsetti demi tam orda ewde kargaşa çıktı duyamadım hani nükller bomba falan???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 1 Haziran 2007; 0:20:17 >
  • evt arklar dizinin sonu geldi yani bu donem bitmek uzere sanıyorum
  • Haftaya bol aksiyonlu bi bölüm beklıyorum..
  • Bölüm biraz sakindi ama güzeldi özellikle görüşmeler filn gelecek hafta kopacak olan fırtınanın habercisiydi yani bu bölümü Fırtına öncesi sessizlik diye değerlendirebiliriz..

Bana sorarsanız haftaya bol aksiyon olacak kafada 100 tane soru işareti bırakarak sezon finali yapacaklar..
  • He bide eklemeden geçemeyeceğim ömer baba ile yalçın bultun konuşma sahneleri süperdi ha polatın kime çektiği belli oluyor ömer baba da neymiş öle lafları adamın ağzına bir bir tıktı resmen.
  • simdi yalcın denen bulut polatın ammcasına sıkacak gorursunuz
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.