Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D) (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52.775
Cevap
90
Favori
1.670.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • we bu arada dizi bu hafta sezon finali olduğu resmen açıklanmıştır
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

we bu arada dizi bu hafta sezon finali olduğu resmen açıklanmıştır

evet sezon finali ama buradaki arkadaslar 10 bolumluk anlasma yapmıslardı demıslerdı.ıyı de o zaman eyluldede tek bolum yayınlayarak dızıyı mı bıtıreceklerrr
  • bence sürekli yayınlaycaklar vadiyi
    bitse başka bir bölüm o bitince başka bir bölüm
    insanlara gına gelinceye kadar
    polat abimiz oralarıda dagıtır şakar şaban gibi her gittiği yer dagılır
    sonra başka bir konu çıkar yine o konudada konu büyükleri daha once polat kimmiş bilmezler
    adam 120milyardolarlık şebekeyi çökertti 50 milyardolarlık şebekenin haberi olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: telefonumabak

bence sürekli yayınlaycaklar vadiyi
    bitse başka bir bölüm o bitince başka bir bölüm
    insanlara gına gelinceye kadar
    polat abimiz oralarıda dagıtır şakar şaban gibi her gittiği yer dagılır
    sonra başka bir konu çıkar yine o konudada konu büyükleri daha once polat kimmiş bilmezler
    adam 120milyardolarlık şebekeyi çökertti 50 milyardolarlık şebekenin haberi olmadı

tamamıyle katılıyorum.senaryooyu oncekı sızıyle bırlestırelım derken bahadır bey sagolsun senaryoyu katlettı.
  • ben 50 milayardolarlık çete olsam bende yuksek ve benden düşük tüm rakiplerimin dostunnu düşmanını gıdım gıdım tüm sülalesini öğrenirim. adamların daha polattan haberi yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: tomedan

quote:

evet sezon finali ama buradaki arkadaslar 10 bolumluk anlasma yapmıslardı demıslerdı.ıyı de o zaman eyluldede tek bolum yayınlayarak dızıyı mı bıtıreceklerrr

perşembe sezon finali 9. bölüm bir hafta sonra da sezon finali tekrar yaparlar oldu sana 10 bölüm ;) ondan sonrada perşembe gününe yazlık dizilerden birni yerleştirirler
  • quote:

Orjinalden alıntı: serrrrro

quote:

Orjinalden alıntı: tomedan

quote:

perşembe sezon finali 9. bölüm bir hafta sonra da sezon finali tekrar yaparlar oldu sana 10 bölüm ;) ondan sonrada perşembe gününe yazlık dizilerden birni yerleştirirler

ewet öle oluyo.kanal d ile 14 bölüm anlaştılar 11 çektiler 2 kolaj yaptılar bide son bölüm tekrarı al sana 14.bir daha yok ortada bişey
  • güvercin kanat çırpışından sonraki muziği iyi düşünmüşler
  • Dizi Eylül ayında yeni sezonuyla tekrar başlıycak..Kafaları karıştırmayalım lütfen...Tatile giriyor sadece...
  • yaf kurtlar vadisi bitecek mi yani bundan sonra? o dier kurtlar vadisi gibi 60-70 bolum olmucak mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: putaespanya
    yaf kurtlar vadisi bitecek mi yani bundan sonra? o dier kurtlar vadisi gibi 60-70 bolum olmucak mı

Sezon finali...

Yeni sezonda devam edecek.

İyi Geceler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

quote:

Orjinalden alıntı: SendomeN

MEMATİ:ABİ BUNLAR BURDA YA KEDİ KESECEK YADA KUŞ B... YİYECEK
    HASTAYIM BU MEMATİYE YA ARABADA ABDUL HEY KESKE TENKELEY GİTSEDİK YA KAÇARLARSA NASIL SIKACAZ ADAMIN İŞİ GÜCÜ SIKMAK

tuncayı adamı deli hüsnü bey de tam bob-stil bir adam. "içerisi sogudu, pencereden ses geldi, uyandım ama kalkmadım, giren rüzgar sandım rüzgar değil sinekmiş, ezdim gitti...ezdim gitti..

o adam zaten akıl hastası hastaneden tuncay çıkarken adam onla beraber kaçtı tuncay onu doktor sanıto
  • ya salı oldu hala fragman tek kare resim yok bu ne beeeeeeee meraktan çatlıycammmmmmmmm
  • sitesinde de yayınlamamıslar halen fragmanı. sezon finali diye herhalde. ulan raci.
  • Evet, hâlâ yayınlanmadı.
    Kanalda da reklâm oynamıyor.
  • Anlaşılan perşembe günü 22,00 a kadar bekleyecez
  • quote:

Orjinalden alıntı: serrrrro

Anlaşılan perşembe günü 22,00 a kadar bekleyecez

önceki kurtlar vadisindede bazı bölümlerde böle yapıyolardı fragman falan vermiyolardı hatta kurtlar vadisi yeni bölüm az sonra derken bile önceki bölümün fragmanını veriyolardı
  • 7 Haziran Perşembe akşamı, 8. bölümüyle nefesleri kesen Kurtlar Vadisi Pusu, yine zirvede... İşte Kurtlar Vadisi Pusu’nun 8. bölümünün ratingleri…

Kurtlar Vadisi Pusu, 8. bölümüyle genel izleyicide 12,20 izlenme oranı (rating), 39,70 izlenme payı (share) ile ve AB kategorisinde 12,10 izlenme oranı (rating), 35,30 izlenme payı (share) ile birinci oldu.

o gün sağır oda dizisinin finaliydi çok güzele benziyodu finali ama yinede herkes doğru yolu bulmuş
  • zaten nefiret ediyorum fragmanlardan
  • quote:

Orjinalden alıntı: muskeder

o gün sağır oda dizisinin finaliydi çok güzele benziyodu finali ama yinede herkes doğru yolu bulmuş

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.