Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D) (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52.775
Cevap
90
Favori
1.670.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En son girdikleri yerde kesin bi gizli geçit var ki bu adamlar ondan görünmüyor. Gelecek bölüm herşeyi çözen Polat Alemdar onuda bulur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DARK TOWER

En son girdikleri yerde kesin bi gizli geçit var ki bu adamlar ondan görünmüyor. Gelecek bölüm herşeyi çözen Polat Alemdar onuda bulur.

• orda bitirilirmi yaw
    şimdi kim bekleyecek bir hafta
  • Vozer eyvallah valla tv ye az küfür etmedim içimi rahatlattın

ve de farkettiysen sonlara doğru bir yerde ani bir aydınlık geldi tv ye (nur geldi) ondan sonra düzeldi..

yazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EliNTeR -- 8 Haziran 2007; 1:41:39 >
  • 10 bölümde sezon finali olacak
  • Valla uzun zamandan beri ilk defa hiç basından kalkmadan bi bölüm izledim güzel bölümdü ilerki bölümlerde de kesin masonlar gircek işin içine
  • bölüm güzeldi biraz sakin ama sürükleyici

Karahanlı'yı hangi aile öldürdü????
  • quote:

Orjinalden alıntı: serrrrro

bölüm güzeldi biraz sakin ama sürükleyici

Karahanlı'yı hangi aile öldürdü????

ewet ya hani açıklıcaklardı bu bölümde
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamkan

bulutun plakada 34 GS heeee .sevmeye baladım bu adamı.

ömer baba geçirdi yine buluta .sizde mübah yavrum , bizde günah .

bide reklam girince farkettim soluksuz izliyomuşum hee. reklam bi girdi bi nefes verdim phuuuff diye. az daha nefes almasam ölcekmişim

+1
  • hatırlarsanız karahanlının girdiği yerdede böle gizli deişik yerler vardı bundada öle bi yer olcak orda herşey yapaydı bundada öle gözüküyo. bana kalırsa karahanlaıyı giren ailelerden biri öldürmedi içerde kesin daha adam var 4 kişiyle mason toplantısı olacak deilya polatta adamlarına kızıyo sanki köşke girip olduk yerde toplanacaklardı ama haftaya ya tam girecekler masonların arasına yada bulamadan çıkacaklar ömer babaya hasta oldum ya şey diyoya yalçın bulut baban sözleriyle bi 14 lü boşalttı
  • bu tataroğlu polatla konuşurken demekki samimi değildi
    polat kripteksin kopyasını niye verdi onuda anlamadım ya
    peki polat karahanlının katilini bulmak içinmi takip ettirdi öldürmek içinmi yoksa niye
    bence haftaya bu hafta gerçekleşen ama gösterilmeyen bir olay yayınlayabilirler sanki bişeler havada kaldı gibi
  • bu polatın dombe bir kız kardeşi yokmuydu
    bide deli öz anası
    ne vefasız evladmış bu polat
    8 hafta oldu hatta ırak ve teroru de 1 hafta hesap et
    deli anası ile dombe kız kardeşinden hatta emicesinden birkez olsun bahsetmedi.
  • iki haftadır tamamını izleyemiyorum.dünde diş ağrısı izlettirmedi bana.
  • @ seroo, uzil; tataroğlu öldürdü

@megi21 ; kendisiyle konuştuktan sonra kiminle görüşeceğni öğrenmek için takip ettirdi
  • aaaaa sayfa başıı
    quote:

Orjinalden alıntı: telefonumabak

bu polatın dombe bir kız kardeşi yokmuydu
    bide deli öz anası
    ne vefasız evladmış bu polat
    8 hafta oldu hatta ırak ve teroru de 1 hafta hesap et
    deli anası ile dombe kız kardeşinden hatta emicesinden birkez olsun bahsetmedi.

anası rahmetli olmuşduu taaa fiii tarihinde doktoru öldürdüya kız gardaşına ne olduydu herhalde onuda geldiği yere göndermiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muskeder -- 8 Haziran 2007; 15:50:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: EliNTeR

@ seroo, uzil; tataroğlu öldürdü

@megi21 ; kendisiyle konuştuktan sonra kiminle görüşeceğni öğrenmek için takip ettirdi

biliyorum polat öyle demişti ama kiminle konuştuğunu öğrenmesine rağmen aralarına daldı.bulunca merhaba deyip çıkıp gitmeyecek heralde, ne yapmayı düşünüyor onu merak ediyorum

buarada karahanlıyı tataroğlunun öldürdüğünü nerden biliyorsun ? dizide geçmedi kaçırmadıysam
  • Adamlar kuş olup uçmadı ya!

Bakalım nolacak,tahminimce polat çökecek adamlara
  • bence şöminede bir geçit var
  • Haftayaki bölüm tahminim,polat ve infaz ekibi pelerinlilerin bir alt grubu olan sarı pelerinlileri şömine üzerinden enseler üçüne sıkar,tataroğluna kaldık şimdi başbaşa tarzında bir dolaylama yapar
    Sonrasındada haftayaki bölüm muhtemelen sezon finali olur,eylülde görüşmek üzere der dönemi noktalarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALph1940 -- 8 Haziran 2007; 16:35:39 >
  • recep geçmiş olsun abi
    küçük cehennemdir diş agrısı

ha evet deli kadın ölmüştü

senaryo olarak çok eksik bir senaryo
    adamlarada hak vermek lazım sarı kırmızı ve laciverti bir mimari sanata monte etmek kadar zor 3 ayrı dizi ve 1 filmi birleştirmek bütünlük oluşturmak

mesela ilk dizide elif kız öldüğünde davaların aylarca sürdüğünü belli etmek için yüzlerini, mezardaki otları göstermişlerdi ama unuttuş oldukları birşey vardı
    mezar asla çökememiş hep yumru kalmıştı
    oysa mezar belirli bir süre sonra çöker
    topraklar yerine yerleşir asla yumru kalmaz
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.