Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D) (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52.775
Cevap
90
Favori
1.671.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizde gurbette öğrenci iken "hasret takvimi" yapardık
    ailemize kavuşmak için saat sayardık
  • fragmanlardan nefret ediyorum
    insanda heyecan felan bırakmıyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

Topiğin Başlığında ufak bir değişiklik yaptım..Çünkü olumsuz eleştiriyle hakareti ayırt edemeyen kişiler çıkabiliyor arada...Bundan böyle elle tutulur sebebler öne sürmeden gelip bu topikte severek izlediğimiz bu diziye laf atan, hakaret eden insanlara lütfen cvp ve karşılık vermeyin...2-3 post atar bu şahıslar sonra kaale alınmadığı için zaten sıkılır gider burdan...biz muhabbetimize bakalım...

iyi yapmışsın
  • Son 5 saat 22 Dk

Bu arada arkadaşlar görüşlerimizi info@panafilm.com mail atarak bildirevilirz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serrrrro -- 7 Haziran 2007; 16:40:18 >
  • 4 saat 25 dakka
  • 3 saat 37 dk
  • 1 saat
  • Kaç dakıka kaldı
  • son 6 reklamı saymassak yarım saat kaldı
  • çıldıracaaaaaaaaaam!!!!

ulan bu kadar adilik olurmu birinin finali var birinin deli bölümü hangisini izleyecem!!
  • yavaş yavaş pozisyon alalım. evde tüm tertip ve tedbirler alınmış durumda
  • @EliNTeR
    finali olanda gerceklten iyi bir yapım en güzeli hangisinin reklamı varsa diğerine geçmek
  • az kaldııı
  • HADİ HERKESE İYİ SEYİRLER. İNŞALLAH GÜZEL BİR BÖLÜMDÜR.
  • Güzel gidiyor.
  • bulutun plakada 34 GS heeee .sevmeye baladım bu adamı.

ömer baba geçirdi yine buluta .sizde mübah yavrum , bizde günah .

bide reklam girince farkettim soluksuz izliyomuşum hee. reklam bi girdi bi nefes verdim phuuuff diye. az daha nefes almasam ölcekmişim
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamkan

bulutun plakada 34 GS heeee .sevmeye baladım bu adamı.

bide reklam girince farkettim soluksuz izliyomuşum hee. reklam bi girdi bi nefes verdim phuuuff diye. az daha nefes almasam ölcekmişim

arada banada oluyor. Nefes aldımmı ne yaptım hatırlamıyorum bazen
  • bide bişi sorcam.bu iki devlet adamı varya HASAN İLE HÜSEYİN. bunlardan hasan olanı yani bıyıklı olanı gözüm biyerden ısırıyodu şey galiba.serseri diye bi dizi vardı ya. orda bülent vardı piskopata baglaniyam baboş diyodu .onun yanındaki eleman. bülo bülo diyip duruyodu. o mu acaba hatırlayan varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamkan

bulutun plakada 34 GS heeee .sevmeye baladım bu adamı.

gs ya mafya felan mı dmeek istiyorlar nedir kardeşim bu GS AŞKI mafya adamının arabasında
  • oooof acaip gerildim yaa . abi ben bu senaristlere ne diimm yaa harikalar. türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi ,dünyanın sayılı kurgularından bence..
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.