Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D) (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52.775
Cevap
90
Favori
1.670.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

...Baron Karahanlı'yı hangi ailenin infaz ettiğini...

beyler hazırlanın çok sağlam bir bölüm geliyor gibi!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: telefonumabak

yavaş yavaş eski dizilerdeki gibi babaları örgütleri delmeye başladı
    sanki kendi kendini tekrar eder gibi
    sadece farklı kişiler var
    ozaman bir yere çıkacabilmek için çakır
    şimdi ise bir yere çıkabilmek için toros
    kullanılıyor
    yapılamk istenen aynı
    farklılık istiyoruz
    cennet mahllesi gibi bu ne y yahu

olcak olcak farklı şeyler olcak en azından artık herşeyi biliyoz geçmişten.bu yüzden benim düşüncem senaristler bu konuyu ii ayarlamıştır.hi tahmin etmediğimiz şeyler olacak bence.risk almzlar.onlar ne yapcaklarını bilirler.baksan geçen bölüm sıktılar şimdi acısını çıkarıyorlar
  • karahanlının öldürüldüğü yerde bi adam vardı bence bu kez o adamın peşinde koşuyolar ama bu kez polat zor bi yerde devlet sırtını döndü bide öncedentelefon dinlenmiyodu ama pusudan kolaylık çıkılıyodu mesela hatırlarsanız testere necmi ruslarla anlaştıktan sonra yapılan pusu çok dehşetti şimdi bu kadar aksiyon olacağını sanmıyorum o zamanki pusuya bak 100 kişi bide sırp sniper şimdi ise 5 tane adam öldürmeye çalışıyo vala önceki kadar güzel gitmiyo dizi ama ben yinede bu diziyi seviyorum ve izliyorum... inşallah aksiyon en kısa zamanda sert bi şekilde başlar bide artık pek espiri olmuıyo ya sadece halo bi espiri yaptı zaten koptum orda

memati: dayı gittin geldin ne var ne yok oralarda

halo : azraili anladıkta memati ne oluyor?

• quote:

Orjinalden alıntı: muskeder

karahanlının öldürüldüğü yerde bi adam vardı bence bu kez o adamın peşinde koşuyolar ama bu kez polat zor bi yerde devlet sırtını döndü bide öncedentelefon dinlenmiyodu ama pusudan kolaylık çıkılıyodu mesela hatırlarsanız testere necmi ruslarla anlaştıktan sonra yapılan pusu çok dehşetti şimdi bu kadar aksiyon olacağını sanmıyorum o zamanki pusuya bak 100 kişi bide sırp sniper şimdi ise 5 tane adam öldürmeye çalışıyo vala önceki kadar güzel gitmiyo dizi ama ben yinede bu diziyi seviyorum ve izliyorum... inşallah aksiyon en kısa zamanda sert bi şekilde başlar bide artık pek espiri olmuıyo ya sadece halo bi espiri yaptı zaten koptum orda

memati: dayı gittin geldin ne var ne yok oralarda

halo : azraili anladıkta memati ne oluyor?

diziyi bu hale getirenler utansın
  • bekliyoruz heycan dorukta son 2 gün
  • Boldugum icin ozur dilerim ama bir sey soracagim; Benim bu konudan yazdigim mesajlar silinmis mi?
    Eger silindiyse neden silindi?

Kurtlar Vadisi hayranlarinin elestiriyi kaldiramadigini anladim ama genede mesajimin silinmesine-eger
    silindiyse- bir kilif uydurulmasini bekliyorum.
  • geçen bölüm hayal kırıklığı gibiydi, inşallah bu bölümde toparlarlar
  • Tanıtıcı filmini yeni gördüm.
    Gerçekten de bu bölüm çok güzel olacak...

Fuat evlenme teklif ediyor...
    Polat, Bulut'un yakasını toplamıştı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 6 Haziran 2007; 12:17:46 >
  • bu bölümde bazı şeyler aydınlanacak gibi beyler
  • Kurtlar Vadisi Pusu dizisine 30 saat 55 DK kaldı
  • Hadi artık 1 bölümlük pembe dizi havasından sonra başlasın olaylar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kktn1925

Hadi artık 1 bölümlük pembe dizi havasından sonra başlasın olaylar...

başlıck tabi canım şanına yakışır bir şekilde
  • Evet Başlasın Ve Bitsin.!
  • bu dizi ne zaman yaz tatiline girecek?
  • buradaki bi arkadaşın dediğine göre 10 bölüm çektikten sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: selodonanımhaber
    bu dizi ne zaman yaz tatiline girecek?

İlk sözleşmeleri 10 bölüm için...

Sanırım 10. bölümden sonra sezon finali yapacaklar.

İyi Akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 6 Haziran 2007; 21:46:01 >
  • Kurtlar Vadisi Pusu Dizisine 21 Saat 15 Dk kaldı
  • TÜRKİYE’de gösterime girdiği geçen yıl büyük ilgi gören ‘Kurtlar Vadisi-Irak’, Avrupa genelinde en çok seyredilen Avrupa yapımı filmler listesinde 5’inci sırayı aldı.

Türkiye'nin de üyesi olduğu, Strasbourg merkezli, Avrupa Görsel-İşitsel Gözlemevi'nin, dünya ve Avrupa sineması hakkında yayımladığı 2006 bilançosuna göre, ‘Kurtlar Vadisi-Irak', geçen yıl Avrupa genelinde en çok seyredilen Avrupa yapımı filmler listesinde 5'inci sırayı aldı. Avrupa Konseyi'ne bağlı gözlemevinin verilerine göre, ‘Kurtlar Vadisi-Irak' filmi, 2006 yılında sinemalarda 4 milyon 683 bin 241 kişi tarafından seyredildi. Türk filmleri ile ilgili geniş yer ayıran Alman DW Radyosu, Türk sinemasının rekordan rekora koştuğunu vurguladı.

Türkiye'de 2006 yılında yaklaşık 35 milyon sinema bileti satıldı. Bu rakam 27 milyon 250 bin sinema biletinin satıldığı 2005 yılına oranla yüzde 27.8 oranında bir büyümeyi gösterdiği belirtildi. Türkiye, bununla birlikte, 2006’da Avrupa'da ulusal film piyasası en iyi performans gösteren ülke olarak da göze çarpıyor. Türkiye’de yerli filmlerin toplam film piyasasındaki pazar payı yüzde 51.8 oladrak açıklandı.
    Geçen yıl Türkiye’de sinemalarda en çok seyredilen 20 film arasında ilk 4 sırayı ‘Kurtlar Vadisi-Irak', ‘Hababam Sınıfı 3.5', ‘Hokkabaz' ve ‘Sınav' aldı.

___________alıntı____________
  • Saat dakika sayar olmuşsunuz...
  • Kurtlar Vadisi Pusu Dizisine 11Saat 30 Dk kaldı
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.