Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D) (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
52.775
Cevap
90
Favori
1.670.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kablotv de görüntüler (show'un reklamlar dahil tüm görüntüleri) çok karanlık son birkaç saattir. Diziden de adam gibi tat alamadım. Çok karanlıkta kalıyor çoğu sahneler. Sizde durum nasıl? Hatta dizi reklama girerken çıkan ekrandaki tanıtım reklamımıdır nedir yamuk yumuk olup atlatıyor ama hemen sonra normale dönüyor.
  • valla uydudan izliyorum sorun yok sorun olursa çanak antene geçiyorum zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: vozer

Arkadaşlar kablotv de görüntüler (show'un reklamlar dahil tüm görüntüleri) çok karanlık son birkaç saattir. Diziden de adam gibi tat alamadım. Çok karanlıkta kalıyor çoğu sahneler. Sizde durum nasıl? Hatta dizi reklama girerken çıkan ekrandaki tanıtım reklamımıdır nedir yamuk yumuk olup atlatıyor ama hemen sonra normale dönüyor.

Bendede kablo Tv var bi sorun yok. Tvde bir sorun olmasın ? Brightness mıdır nedir öyle ayarlar var oyna biraz derim.
  • Yok sorun tv'de değil çünkü diğer kanallar normal. Nedense show karanlık kalıyor bende bugün. İnşallah geçici bir sorundur. Dizi bir de karanlıkta çekilmiş fazla gündüz sahnesi yok bu bölüm.
  • Maalesef yine düşük aksiyon içerikli bir bölüm.

Yoğunluk fazlaydı ancak görsellik kısırdı...
  • ahaaaa

mason toplantısııııı...
  • sizce o köşkten ne çıkcak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

Maalesef yine düşük aksiyon içerikli bir bölüm.

Evet pek aksiyon yok ama geçen bölüm gibi sıkılmadım. Hatta zamanın nasıl geçtiğini bile anlayamadım. Aksiyon olmamasına rağmen sürükleyici bir bölüm bence. Geçen bölüm ise Kurtlar Vadisi'nin tarihindeki en sıkıcı 2. bölümdü benim düşünceme göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 8 Haziran 2007; 0:14:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: vozer

quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

Maalesef yine düşük aksiyon içerikli bir bölüm.

Evet pek aksiyon yok ama geçen bölüm gibi sıkılmadım. Hatta zamanın nasıl geçtiğini bile anlayamadım. Aksiyon olmamasına rağmen sürükleyici bir bölüm bence. Geçen bölüm ise Kurtlar Vadisi'nin tarihindeki en sıkıcı 2. bölümdü benim düşünceme göre.

Eski bülümlerin kalitesine dönmeye başladı, bu sevindirici
    Düşük bir tempo ama hiç sıkılmadım gerçekten
  • Beyler hemen haftayaki bölümde ne olucağını söyliyim
    Karahanlı,kripteks,şövalyeler,ayin...
  • dizi yavaş yavaş eski heyacanına dönüo beyler hayıırlı olsun
  • 10 bölüm sonra sezon finaliyse önümüzde 2 bölüm kaldı bakalım nasıl yapacaklar sezon finalini bide o merakla 3 ay beklemek zor olur insan sabırsızlanır bide o girdikleri köşkte bu adamlar hakkaten nereye gitti yer yarılıp içine girdiler sanki acaba gizli bi bölme falanmı war o köşkte ?
  • Dizi ilk Kurtlar Vadisi serisiyle baglanıyor yavas yavas.Pusu serisindede büyük olasılıkla gizli bir Mason orgutu olucak gibi gorunuyor isin icine dikkat edersek kripteks girdi.Yavas yavas havaya giriyor.
  • Sezon finali haftaya arkadaşlar.Yani 9. bölüm 14 haziranda son
    son 2 giden kötü bölümleri düzelttiler bence artık güzel bölümler bizi bekliyor
  • off off kötü oldu ya keşke 2 bölüm olsaydı hiç yoktan iyidir şimdi kim 3 ay beklicek
  • Haftaya çok heyecanlı bi bölüm olacak tam böyle şey yerde bırakacaklar
  • aksiyon azdı ama kalite bi bölümdü bölüm gectikce daha ii olcak bnce

Ömer baba cok ii laf sokuo ya
  • günümüzdeki pkk konusuna değinmeleride çok güzel oldu.diziye karşı çıkanlar utansın
  • İlluminati Come Back here...
  • valla güzeldi ama önceki diziyi düşündükçe bu senaryo bana saçma geliyor.işte ondan dolayı çıldırıyorum.Ulan madem polatın kim olduğunu biliyordunda adama ne diye pusu kurup öldürtmek istedin.yoksa pusu olacagını polat anlarda kurtlur mmu dedin içinden.tataroglunun serveti 50 milyar dolar deniyordu.ama karahanlının konseyi yılda sadece 120 milyar dolar kara para aklıyodu.mademki para en büyük güç o zaman sen karahanlıdan nasıl daha güçlü oluyorsun.sonradan polata git aileden birini seç onu yok edim diyosun.buunlar rağmen dizi yinede güzel.senaryoyu biraz bağlamak için böyle saçmalıklar oluyor.yalnız kürdistan meselesinde senaristler cok önemli bir noktaya değindi.bizim tayyipin o kadar siyaset bilgisi olmadıgı için inşallah diziyi izleyipte bişeyler kapmıştır.yalnız kv pusu biraz bazı şeyleri abartmış.ortadoguyu yönetenler hep türk işadamlarıı.israilli işadamları ortada bile yok.oda bizim kendimizi abvartma duygusu.en büyük hep bizim işadamlarımız ama sömürülen yine bizim ülkemizz.ama olsun bakalım diğer bölümde nasıl bir tema işlicekler...herkese saygılarımlaaaaaaaa
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.