Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D) (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52.775
Cevap
90
Favori
1.670.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MEMATİ:ABİ BUNLAR BURDA YA KEDİ KESECEK YADA KUŞ B... YİYECEK
    HASTAYIM BU MEMATİYE YA ARABADA ABDUL HEY KESKE TENKELEY GİTSEDİK YA KAÇARLARSA NASIL SIKACAZ ADAMIN İŞİ GÜCÜ SIKMAK
  • quote:

Orjinalden alıntı: megi21

quote:

Orjinalden alıntı: EliNTeR

@ seroo, uzil; tataroğlu öldürdü

@megi21 ; kendisiyle konuştuktan sonra kiminle görüşeceğni öğrenmek için takip ettirdi

biliyorum polat öyle demişti ama kiminle konuştuğunu öğrenmesine rağmen aralarına daldı.bulunca merhaba deyip çıkıp gitmeyecek heralde, ne yapmayı düşünüyor onu merak ediyorum

buarada karahanlıyı tataroğlunun öldürdüğünü nerden biliyorsun ? dizide geçmedi kaçırmadıysam

tataroğlu orada ben de vardım dedi, polat siz öldürdünüz değil mi dedi tatar tam cevap vermedi..

@SendomeN ; öyle bir diyalog vamıydı yau
  • quote:

quote:

quote:

@megi21 ; kendisiyle konuştuktan sonra kiminle görüşeceğni öğrenmek için takip ettirdi

biliyorum polat öyle demişti ama kiminle konuştuğunu öğrenmesine rağmen aralarına daldı.bulunca merhaba deyip çıkıp gitmeyecek heralde, ne yapmayı düşünüyor onu merak ediyorum

buarada karahanlıyı tataroğlunun öldürdüğünü nerden biliyorsun ? dizide geçmedi kaçırmadıysam

tataroğlu orada ben de vardım dedi, polat siz öldürdünüz değil mi dedi tatar tam cevap vermedi..

@SendomeN ; öyle bir diyalog vamıydı yau

EWET KARDEŞ MEMATİ İLE ABDULHEY ADAMALRI GÖZETLERKEN TEL AÇMIŞTI POLTA TELEFONDA ABİ BUNLAR YA KEDİ KESECEK YADA GÜVERCİN B.. YİYECEK DEDİ NE GÜLDÜM MEMATİYTE BİDE ARABADA GİDERKEN CD Yİ GÖTÜRMEYE SIKALIM SIKACAZMI DERKEN KEŞETE BİZDE Bİ TENKE İLE GİTDSEYDİK DAHA RAHAT SIKARDIK DEDİ MEMATİ ADAMIN İŞİ GÜCÜ SIKMAK
  • izle.ent bende açmıyor diziyi
    yarım yamalak izledim
  • Ben daha ilk saniye düşündüm evde gizli geçit olduğunuda nasıl oluyor bunca şeyleri yapmış adamların özellikle Polat'ın aklına gelmiyor? (kesin senaryoda bu olayı bilememesine yarar sağlayacak birşey olur)

neden polat buluta bıçağıu dayadığında kimse sıkmadı? korumalar ne iş yapar? ya orada bulut efendiyi öldürse ne olacak? tabi eğer tatar onu canlı istiyorum falan demişse bilemem.. ama yine de ya polat öldürecek osla? yani saçma...

Polat Abdül'e bağırdığında ben bile sinirlendim ulen ikinizde aynı yerden gelmesiniz adama emrediyorsun yetmiyor birde eziyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: muskeder

aaaaa sayfa başıı
    quote:

Orjinalden alıntı: telefonumabak

bu polatın dombe bir kız kardeşi yokmuydu
    bide deli öz anası
    ne vefasız evladmış bu polat
    8 hafta oldu hatta ırak ve teroru de 1 hafta hesap et
    deli anası ile dombe kız kardeşinden hatta emicesinden birkez olsun bahsetmedi.

anası rahmetli olmuşduu taaa fiii tarihinde doktoru öldürdüya kız gardaşına ne olduydu herhalde onuda geldiği yere göndermiştir.

terörü iyi izlediyseniz kız kardeşini kanadaya geri göndermişti.
  • quote:

quote:

tataroglu ben öldürmedim küreselciler öldürdü demişti.geriye kalan 3 aileden birisi küreselci.onlardan biri infaz ettirdiii.
  • quote:

Ben daha ilk saniye düşündüm evde gizli geçit olduğunuda nasıl oluyor bunca şeyleri yapmış adamların özellikle Polat'ın aklına gelmiyor? (kesin senaryoda bu olayı bilememesine yarar sağlayacak birşey olur)

neden polat buluta bıçağıu dayadığında kimse sıkmadı? korumalar ne iş yapar? ya orada bulut efendiyi öldürse ne olacak? tabi eğer tatar onu canlı istiyorum falan demişse bilemem.. ama yine de ya polat öldürecek osla? yani saçma...

Polat Abdül'e bağırdığında ben bile sinirlendim ulen ikinizde aynı yerden gelmesiniz adama emrediyorsun yetmiyor birde eziyorsun

bide şöyle düşün.tataroglu kripteksi almak için polata bi tuzak hazırlamış olabilir.birincisi mematiler arabayı takip ederken arabanın nerdeyse tamponuna gireceklerdii.adamlar takip edildiklerini anlar heralde mal değiller.evde ya gizli bir geçit var veya dikkatinizi cektiyse arabalar geri dönmedi devam ettii.belkide evin arkasından onları tekrar geri almıs olabilir.buda bir ihtimalll..
  • quote:

bence şöminede bir geçit var

+1
    benimde gözüme ilk orası çarptı
  • quote:

Orjinalden alıntı: tomedan

quote:

Orjinalden alıntı: muskeder

aaaaa sayfa başıı
    quote:

bide deli öz anası

anası rahmetli olmuşduu taaa fiii tarihinde doktoru öldürdüya kız gardaşına ne olduydu herhalde onuda geldiği yere göndermiştir.

terörü iyi izlediyseniz kız kardeşini kanadaya geri göndermişti.

orayı görmedim galiba ama belli zaten ölmediğine göre kanadaya gitmiştir
  • quote:

bide deli öz anası

safiye karahanlı gerçekten güzel hatundu...çıkması kötü oldu diycem ama şuanki kadro zaten afet-i devranlarla dolu...çirkin hatun yok...hepsi güzel...
  • harbi hee.hatunlar süper
    hele o tuncayı satan esmer
  • megi o esmer kimdir be
    biliyonmu sen onu
    sanki daha once başka bir dizide görmüştüm gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

quote:

bide deli öz anası

safiye karahanlı gerçekten güzel hatundu...çıkması kötü oldu diycem ama şuanki kadro zaten afet-i devranlarla dolu...çirkin hatun yok...hepsi güzel...

• Polat gibi ultra mega olaganustu bir adam nasıl olurda anlamaz burası saçma olmuş ya şömineden geçit var yada polatın dikildigi yerde bir çıkıntılık vardı.. Düz degildi orası...
  • quote:

megi o esmer kimdir be
    biliyonmu sen onu
    sanki daha once başka bir dizide görmüştüm gibi

ben başka dizide görmüş olsam unutmazdım
    dehşet bişey
  • quote:

Orjinalden alıntı: SendomeN

MEMATİ:ABİ BUNLAR BURDA YA KEDİ KESECEK YADA KUŞ B... YİYECEK
    HASTAYIM BU MEMATİYE YA ARABADA ABDUL HEY KESKE TENKELEY GİTSEDİK YA KAÇARLARSA NASIL SIKACAZ ADAMIN İŞİ GÜCÜ SIKMAK

tuncayı adamı deli hüsnü bey de tam bob-stil bir adam. "içerisi sogudu, pencereden ses geldi, uyandım ama kalkmadım, giren rüzgar sandım rüzgar değil sinekmiş, ezdim gitti...ezdim gitti..
  • ya önceki kurtlar vadisi yani kurtlar vadisi terör berbat bir film di ama şimdi güzelleşti ben de izliyorum
  • [simage]http://www.erberk.com.tr/images/bayan/zeliha_cal/zeliha_cal_3_[max].jpg[/simage]
    tütütütüüüü maşşşşsallah
    allah sevdiklerine bağışlasın
  • tahmin edilen gizli geçit

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D)

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D)
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.