Şimdi Ara

KURTLAR VADISI UZAY cok yakında sinamalarda kaçırmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P C -- 15 Kasım 2008; 15:35:31 >

• Hiç komik değil. Başka birşey dene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pretender

Hiç komik değil. Başka birşey dene.

ne deniyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gözler süper
  • Çok güldüm saol
  • GÜLÜN GÜLÜN
  • Dexter veya Lost ile neden dalga geçilmiyor. İşiniz gücünüz yok bunlarla vakit öldürüyorsunuz Yazık çok yazık . . . O küçümsediğiniz dizi ilk yayınlandığı bölümlerinden beri reyting rekoru kırıyor . . .
  • komikliği geçtim sen kaç yaşındasın küçük ? bana kreşteki çocukların resim çizdikten sonra hevesle getirip gsterme eğilimi gibi gözüktü bu postun..
  • adam sanki dine imana küfretmiş gibi tepki almış.yahu bu dizi dünyanın en saçma ve en kıro dizisi.bunu izleyenlere şaşıyorum ama saygım var herkesin fikrine. bu dizi eleştirilemezmi herkes sevmek zorundamı.
  • komik en az dizi kadar!

dizide altı çizilen bazı gerçekleri gerçekte dillendirmek mümkün olmuyor bu yönden seviyorum onun dışında sanat adına tam br facia
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

Dexter veya Lost ile neden dalga geçilmiyor. İşiniz gücünüz yok bunlarla vakit öldürüyorsunuz Yazık çok yazık . . . O küçümsediğiniz dizi ilk yayınlandığı bölümlerinden beri reyting rekoru kırıyor . . .

ne oluyo size ya.hemen konuyu başka yere çekionuz

adam onu güldürmek için koyuyor, tartışma yaratmak için değil

sanki birşey yapmış.hemen tartışma yaratın zaten siz

• quote:

Dexter veya Lost ile neden dalga geçilmiyor. İşiniz gücünüz yok bunlarla vakit öldürüyorsunuz Yazık çok yazık . . . O küçümsediğiniz dizi ilk yayınlandığı bölümlerinden beri reyting rekoru kırıyor . . .

aa olur mu onlar yabancı dizi hani avrupa görünümlü olacaz ya yabancı dizilerle asla dalga gecilemez ama kurtlar vadisi dedin mi cekememezlikten midir nedir artık akıl yaşları 0-5 yaş grubu insanlar bisiler yapmaya calısır.

• quote:

Arkadaşlar Hollywood'tan çıkma..eleştrileri doğru bulalım lütfen
  • quote:

bu toplumun yarısına yakını da aynı partiye oy veriyor.
  • quote:

yuh be karşılaştırdığın filmlere bak. dexteri bilmem ama lost dünya genelinde reyting rekorları kırıyor senin dediğine bak. millet lost için teoriler üretirken bizimkiler de polatım mematiyim diye sokaklarda koşuyor
    türkiye kv gibi basit, saçma ve ne idüğü belirsiz dizilerle dolu.

• kurtlar vadisine laf yok ; bugün ülkenin eski bir sektörünü tekrar zirveye taşımış ve istihdam yaratmıştır bu sayede. baksanıza bazı bölgelerdeki kahvehanelere ,nasıl da dolup taşıyor. halkım hem istihdama teşvik oluyor bu dizi ile , hem de biraz mafyacılıkla ilgili taktik öğrenerek yeni girişimciliklere çoluğunu ,çocuğunu hazırlıyor. HEPİMİZ MEMATİYİZ ,HEPİMİZ POLATIZ
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.