Şimdi Ara

kurtlar vadisini seyrediyor musunuz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yes +2
  • ewet çakır çok iyi karakterdi, esprili bir hava katıyordu diziye
    onu şimdi güllüyle sağlamaya çalışıyorlar ama yerini tutmuyor tabiki
  • son bölümlerde direk masonluk ana konu. bence elifi kaçıranlar da masonlar. çünkü gelen mektuptaki yazı tarzı masonlarınkine benziyor. harflerin fontu yani.
    bir de o ölüm var ya , hani karahanlının ilk masonlar karşısına çıktığı bölüm , direk tapınak şövalyeleri unsurları kullanılmış. yani masonların ana başlangıçları

http://www.masonluk.net/
  • şu ana kadar tanıdığım kişilerin büyük bir kısmı izliyorlar ve epey güzel diyolar

ama...

...bizim tv de sadece TRT ve serisi çıkıyor
  • arkadaşlar ,Kurtlar Vadisini acımasızca eleştiren arkadaşlara bir sözüm var
    ,
    bu ülkede çocuklar gençler , Rambo ,Van Damme ,Arnold ,.....vs yabancı filmlerden yabancı kahramanları seyredince neredeydiniz
    insanlar Polat Alemdar gibi yerli ,bizden bir kahraman buldular işte,yoksa rahatsızlık veren şiddet değil de kahramanların yerli olması mı ?
    bence asıl mesele bu ,şiddet bahane ,her amerikan filminde bir galeri dolusu araba havaya uçuyor
    M16 ,AK47...mermiler dümdüz gidiyor ,bunlar her akşam oynuyor
    Koskoca yazar çizer takımı ,Tom Cruise 'un ne kadar yakışıklı olduğunu yazıyor ,genç kızlara dergiler poster dağıtıyor problem yok !!!! ,onlar yabancı ne kadar övsek az , ama yerli bir karakter ünlenmeye başlayınca pis kaka.....
    ,
    samimi olarak hiçbir şiddet filmini seyretmeyenlere sözüm yok ,ama yabancıları seyredip övenlere yerlilerri kötüleyenlere yuh diyorum

Batı Hayranlığı ve Aşşağılık hissi bazılarının Damarlarına işlemiş......

• quote:

Orjinalden alıntı: kerembey

beğenerek izliyorum.şimdiye kadar Türkiyede yapılmış en iyi dizi.

+1
  • bence en iyisi kurtlarvadisi rakipsiz bir dizi
  • 2 kere anca ızledım..
  • olabilirben genel kastettim
  • kasım ayında bıraktım izlemeyi. çok baydı + feci iğrençleşti
  • çakır öldükten sonra seyretmedim. Çakırın küfürlerine bayılırdum: 'Ulan şerefsiz, haysiyetsiz, dalaksız, ciğersiz, onunki bununki!
  • ama tabi şöyle , çakır öldükten sonra işler daha farklılaştı. olayı masonluğa götürceklerdi ve polatın tek adam olması gerekiyordu. dizi ayrı bir tarz daha kazandı.
  • çok saçma bir dizi gerçekle hiç bir alakası yok adını da değiştirsinler kurtlar değil ''çakallar vadisi'' olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YANKILAR -- 14 Nisan 2005, 19:22:51 >
  • ilk önce o isim çıksaydı ,o da uyardı diziye ,tutardı yani neden olmasın
    ,
    tamamen gerçek birşey istiyorsan Belgesel seyret
    quote:

Orjinalden alıntı: YANKILAR

çok saçma bir dizi gerçekle hiç bir alakası yok adını da değiştirsinler kurtlar değil ''çakallar vadisi'' olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Azimkar

ilk önce o isim çıksaydı ,o da uyardı diziye ,tutardı yani neden olmasın
    ,
    tamamen gerçek birşey istiyorsan Belgesel seyret
    quote:

Orjinalden alıntı: YANKILAR

çok saçma bir dizi gerçekle hiç bir alakası yok adını da değiştirsinler kurtlar değil ''çakallar vadisi'' olsun

senin görmüşlüğün kadar yaşamışlıgım var benim ya kime anlatıyosun bırakın bu işleri devlet yol su işleri

• KURTLAR VADİSİNİ İZLİYELİM İZLEMEYENLERİ UYARALIM (YAW BİDE çakır öldükten sonra herkes öksüz yetim gibi kaldı memati yatalak oldu ( duyduğuma göre altınıda ıslatıyomuş gariban ), Baron öldü (Kimse bi b.k yapamadı, geldi adamın birisi çok cool bi şekilde emanetledi ucuz ekmek bıçağıyla ).Polat yavaş yavaş kafayı yemeye başladı babam diye diye.Ne olcak bu dizi böyle mantık sınırını aşan olayalar olmaya başladı.Ne senaristmiş be bunlar da herkes öksüz olarak bitcek.Laz Ziya'nın gemileri batıyo durmadan.Ayrıca çakırın karısını bi güzel yediler.Ortada ne namus kaldı ne de şeref bence bu dizinin adı artık değişmeli??

• Kurtlar Vadisi bence bir efsane.En azından gelin-kaynana programları gibi kafamızı boş yere meşgul etmiyor.
    Banane Caner'inden Tülin'in den Semra'sından.Evlenmişlerse ben ne yapayım.Düğünlerini ben yapmıyorum ya

Ama Kurtlar Vadisi'nde hiç olmazsa bazı gerçekleri görüyoruz.

Arkadaşlar ben daha önce de söylemiştim ve yemiştim.Ama yine söylüyorum
    Meyve veren ağacı taşlarlar.
  • galiba 2 bölüm önceydi, Doğu Bey uluslararsı ilişkilerden bahsediyordu, Amerika-Rus-Israil ucgeninden.
    size soyleyeyim arkadaşlar, ordaki anlatımı hiçbir ululararası ilişkiler prof.unun kitabında göremezsiniz.
    bu gelin kaynana programlarına tamamen karşıyım, sana hak veriyorum gertapoagt
  • kurtlar vadisi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.