Şimdi Ara

kurtlar vadisini seyrediyor musunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bundan baba dizi tanimiyorum arkadaslar. turkiyede gelmis gecmis en kıvrak zekalı, arastirmaci ve gercek konular bu dizide var.
    dizinin basindan beri uluslararasi politikalar uzerinde dolasiliyor ve suanda bu politikalari dengeleri duzenleyenlerin dis gucler olmaktan öte, masonlar olduğu ortaya çıkıyor.

• bence saçma bi dizi .RTÜK size anne diyebilirmiyim i sonlandıracağına bunu sonlandırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: angemon

bence saçma bi dizi .RTÜK size anne diyebilirmiyim i sonlandıracağına bunu sonlandırsın
    Aynı kefeye bile konulamayacak iki program. Ben şahsen Kurtlar Vadisi'ni izliyorum. Seviyorum da, ama sen gereksiz bulabilirsin buna saygım sonsuz.

AMA... Size Anne Diyebilir Miyim, Gelinim Olur musun programlarına KESİNLİKLE karşıyım. Dünyanın en salak, sen gerizekalı programları..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Faux Carnival

quote:

Orjinalden alıntı: angemon

bence saçma bi dizi .RTÜK size anne diyebilirmiyim i sonlandıracağına bunu sonlandırsın
    Aynı kefeye bile konulamayacak iki program. Ben şahsen Kurtlar Vadisi'ni izliyorum. Seviyorum da, ama sen gereksiz bulabilirsin buna saygım sonsuz.

AMA... Size Anne Diyebilir Miyim, Gelinim Olur musun programlarına KESİNLİKLE karşıyım. Dünyanın en salak, sen gerizekalı programları..

+1

fakat çakır öldükten sonra kurtlar vadisinin tadı azcık kaçtı

• NİHAYET ÜZERİNDE KAFA YORULABİLECEK,DERİNLİĞİ OLAN EFSANE BİR DİZİMİZ OLDU.HER BÖLÜMÜ DİKKATLE İZLENMELİ BENCE

DİYALOGLAR ASLA BOŞ DEĞİL,NEREDEYSE SÖYLENEN GER SÖZ BİRKAÇ BÖLÜM SONRA OLACAKLARIN AYNASI OLUYOR AMA BİZ ELBETTE SIRASI GELİNCE ''HAAA DOĞRU YA LAN BİLMEMKAÇ BÖLÜM ÖNCE BÖYLE DEMİŞLERDİ'' FİLAN DİYORUZ

• bu diziyi iğrenç buluyorum ve kaldırılmasından yanayım polat alemdarmı nedir oda kazık gibi herif hiç rol yapamıyo oscar alacakmış gülüyüm bari sen önce rol yapmasını öğren

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sober122 -- 10 Nisan 2005, 19:16:39 >
  • süppeeeeeeeer bir dizi hiç kaçırmıyorum!!! ayrıca polatı'da çok seviyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İzliorum
  • ilk zamanlarında lafı çok geçtiği için 1-2 bölümünü izledim ama hiç beğenmedim walla, sonrada bidaha böyle bi girişimde bulunma gereği duymadım!

izleyenlerin ne bulduğunuda anlayabilmiş deilim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahmuz

ilk zamanlarında lafı çok geçtiği için 1-2 bölümünü izledim ama hiç beğenmedim walla, sonrada bidaha böyle bi girişimde bulunma gereği duymadım!

izleyenlerin ne bulduğunuda anlayabilmiş deilim...

ANLAYAMAMN GAYET NORMAL,ÇÜNKÜ 77 BÖLÜM OLDU BAŞLAYALI,BİRAZ GEÇ KALMIŞSIN!!!!AMA EMİNİM BAŞTAN İZLESEYDİN BEĞENİRDİN

FAZLA ABARTMADAN,KENDİNİ KAPTIRMADAN İZLERSEN ÇOK GÜZEL BİR DİZİ,TAVİSYE EDERİM ESKİ BÖLÜMLERİNİ BULURSAN MUTLAKA İZLE BENCE

• beğenerek izliyorum.şimdiye kadar Türkiyede yapılmış en iyi dizi.
  • bence kurtlar vadisinin yönetim kadrosu biraz burnu havada insanlar "biz onuda öldürürüz bunuda öldürürüz bizim yapımımız hiçbirzaman kalitesinden birşey kaybetmez" düşüncesiyle ana karakterleri diziden çıkartmaya devam ediyorlar önce çakır şimdide baron ben şahsen eskiden aldığım zevkli alamıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontendoo -- 10 Nisan 2005, 21:01:04 >
  • izliyorum çünkü tv de işe yarar tek dizi bence.rolleri konuşmaları yapmacık değil gerçekçi konusu ve içindeki olaylar zaten süper.o diziye aslan bey için başladım polat için devam ettiriyorum.aslan bey öldüğünde gladyatör dışında ilk defa bir karakterin ölümüne o kadar üzüldüğümü hatırlıyorum
  • kurtlar vadisi (çakal deresi )
    manyak böbrek (deli yürek )
    vb vb vb

olm amma mafyavari şeylere meraklısınız
    bu tür bi dizi bulunca bokunuzda boncuk bulmuş kadar seviniyorsunuz

• İzlemiyorum

Kaiser soze +1
  • bu diziye boş diyenlerin dünyadan haberi yok
  • Dizi Onemli olayları ustu kapalı dile getiriyor siz bos diorsunuz yaw neden Durmadan hayal urunudur deniyor... Ama Bazı zır cahillere Kotu ornek oldugu icin Uzulmuyor degilim...
  • bu teknoloji ile Terminator yada Alien çekemeyeceğimize göre ,mafya çekeceğiz
    ,
    Kurtlar Vadisi Türkiyede çekilmiş en iyi dizi, perşembeleri iple çekiyorum
  • Ya bu diziyi izlemeye başlayalı başka dizi izleyemez oldum...

arkadaşlar diziyi sevmemiş olabilirsiniz izlemiyor da olabilirsiniz ama izleyenlere karşı saygılı olunuz bakıyorum burda izleyenler tarafından hiç bir kötü laf çıkmıyor ama diğerleri biraz haddini aşan söylemlere girişmiş, üzülmekten başka yapacak bir şey yok ne diyelim

bu dizinin sadece sanatsal rolü yok.Ülkesinde olup olabilecek herşeye önem veren insanlar için yapılmış bir dizi ben kıymetini biliyorum
  • Türkiyede yapılan en harika ve en manalı dizi!

Türkiyede dönen oyunları hatta masolnları bile göz önüne getirdiler! Konusu da harika!

Başından beri hiç kaçırmıyorum!

Umarım sinema ya da girer ve gişe rekorları kırar!
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.