bu sitede yeniyim 7610 um var değiştirmek için can atıyorum ne alayim
Niye be abi ne güzel telefon
neden değiştirmek istiyorsun ii değil mi? Değiştireceksen bekle yeni teller çıkacak yakında 6260-6630 gibi.
bence bol param var diyorsun kısaca hava atmaya çalışıyorsun
kime hava atacak burada parayla
Abi burda kimseye atamazda dışarısını bilemeyiz
atmak atmamak tamam önemli değil de yepyeni çıkmış 1 milyarlık telefondan sıkıldım değiştircem diyorsa bence bu biraz görgüzüslük ve maymun iştahlılıktır yanılıyormuyum?
GİTBAŞKA YERDE HAVA AT KARDEŞİM
SAATMAK İSTİYOSAN 500 MİL. VERİM
+1herkese katiliyorum
P900 al bence...
7610 'u neden değiştirmek istediğini anlamadım! Heralde paraya falan sıkıştın!Bence hiç elinden çıkarma o telefonu ama "Siemens SX1" tadını da al derim
oldukca mantıksız.7610 gibi bi telefon neden degıstırılmek istenilsin kii..ya benım gibi halen 6610i kullanlar varken...
hala 6610i kullanan var demen biraz yanlış. ben 6610 kullanıyorum hala yani :P
ayrıca gerçekten 7610i den sıkıldım demek ne demek anlayamadım. en son çıkan telefon+programsız 10dk mpeg4 video çekim vs vs. 7610dan kurtulmak istiyorum diyen anca p900 alınır yani böyle bi soru cidden çok anlamsız.
maymun iştahlılığa +1
kurtulup napıcan bekle daha iyi telefonlar çıksın. piyasadaki iyi telefonların özellikleri 7610 la ortalama olarak aynı. farklı özellikte telefonlar çıkınca alırsın.
7610 la hava olmaz corvette veya ferrariyle olabilir mesela.ipini koparan alıyor o boktan telefonu zaten..
ne kadar onyargilisin yaaa adam sizden bilgi istiyor ayip beee..form acmanin anlami ne o zaman
Madem bilgi istiyor soruyu daha güzel sorabilir. Mesela Arkadaşlar yeni modellere ilgim var değiştirmek istiyorum 7610 dan sonra hangi modeller uygun olur ? daha bir çok şekilde sorabilir di soruyu ama şu na bak 7610 var sıkıldım ne alayım. arkadaşlar tepki göstermekte hatta dalgaya almakta haklılar ki soruyu ilk cevaplayanlardan biri olsaydım tepkim vereceğim yanıtlar bundan pekte farklı olmazdı. Al Canım sana seninkinin bir benzeri soru sorayım Arkadaşım p900 um var p910 aldıktan sonra ne alayım ? bak bakalım sordugun soru nasıl duruyor ? Ha eğer senin soruna cevap vermem gerekirse onu da vereyim.. şimdi arkadaşım senin bir sürü de hattın vardır. git bi kaçtane daha 7610 al sana bu yakışır. :)) İstersen git nokia ya(özel) telefon spariş ver kapağında sadece bende var diye yazdırmayı da unutma... Bazı değerlerin sınırlarını zorlamak içinde uğraşma
bende ilk aldığım 337 var, takoz pilide var, onu vereyim sana onu kullan ki elindeki telefonun kıymetini bil.
Bırak kardeş kalsın 337 sende :) onu 337 ile görende mütevazi zanneder. kişilğiyle çatışır hoş kaçmaz :)))))