Bildirim
Kurulum Hatası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sanırım oyunu tekrardan indirmen gerekebilir. Fakat konu hakkında çok fazla bilgim yok.
Ayrıca wow varken sro neyine -
quote:
Orijinalden alıntı: ToorJi
Sanırım oyunu tekrardan indirmen gerekebilir. Fakat konu hakkında çok fazla bilgim yok.
Ayrıca wow varken sro neyine
2 defa sitesinden indirdim 2 defa da filefronttan indirdim.
Ben oynamıcam kardeşim SRO oynucak. -
Bu hatanın çözümü hakkında bilgisi olan kimse yok mu?? -
quote:
Orijinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.
Bu hatanın çözümü hakkında bilgisi olan kimse yok mu??
-
önce joymax ın sitesini aç ondan sonra kurmayı bir dene belki bu hata kaybolur xD -
quote:
Orijinalden alıntı: goodluck761
önce joymax ın sitesini aç ondan sonra kurmayı bir dene belki bu hata kaybolur xD
Hocam bu nasıl bir tavsiye. -
bir kere denesen nolur pc mi çöker burda denemiş biri olarak bişey tavsiye ediyoruz olmazsa da olmaz başının çaresine bak kardeş -
Arkadaşlar yok mu bu hatanın çözümü bilen hiç kimse? -
Konuyu açmamın üstünden 1 hafta geçti. Hala bir cevap alamadım. Arkadaşlar kimse bilmiyor mu bu hatanın çözümünü?? -
bu konudaki elemanın yaptığını bir uygulamayı dene belki işe yarar
http://forum.donanimhaber.com/m_39428355/tm.htm -
quote:
Orijinalden alıntı: sın2018
bu konudaki elemanın yaptığını bir uygulamayı dene belki işe yarar
http://forum.donanimhaber.com/m_39428355/tm.htm
Hocam geçen gün denedim olmadı. Şuan tekrar deniyorum. Umarım bu sefer olur. -
Olmuyor, olmuyor, olmuyor. Oyunu 2 defa tekrar indirdim. Yine de aynı hatayı alıyorum. Nedir bunun çözüm yolu deliricem?!?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norgannon -- 3 Mayıs 2010; 23:58:03 > -
Güncel!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X