Şimdi Ara

Sistem Geri Yükleme Sırasında Disk Hatası Uyarısı!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
3.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün pcye codec le ilgili programlar yüklüyordum.Birkaç tanesini ccelenardan sildim.Biraz sonra İnternet Exp da dll filan açamıyor die bi hata geldi ama tamama basınca İE açıldı.Her açışımda aynı hatayı verdi.
    Bugün pcyi açtığımda google herhangi bir site ismi arattım ve o siteye girdim.geri tuşuna bastığımda ilk başta arama yaptığım google sayfasındaki Türkçe karekterlerde değişik simgiler çıktı.Forumlara baktım Unicod(uTF-8)işaretli olacakmış,dediklerini yaptım o ekranda ama yine İEde ileri geri sayfayı açtığımda google arama sonuçlarındaki Türkçe karekterlerin yine değişik olduğunu ve Unicode işaretli yerinde tekrar etkisiz olduğunu gördüm.
    Hata devam edince sistem geri yükleme yapayım dedim.Önceden 2 defa filan sorunsuzca yapmıştım.Ama bugünki 3 denememdede "Geri yükleme sırasında bir disk hatası vardı" uyarısı çıktı ve sistem geri yükleme başarısız oldu.Forumları gezinmeye başladım yine kimisi vrus tarama ayap dedi yaptım esete bişi çıkmadı.Güvenli Kİpte çalıştırıp sistem geri yükleme yap dediler onuda yaptım amaa güvenli kipte sistem geri yükleme kısmı yoktu bu sefer baya aradım ama normal çalışmada olması gereken yerde yoktu sistem geri yükleme.

Anlıyacanız sistemi geri yükleyemedim.Bir arkadaşa sordum oda sistem32 dosyan silindimi dedi ama yerindeydi oda .sistem32 silinse zaten pc çalışmaz doğal olarak:)

Pcm daha yeni 2 ay flan oldu bu işi formatsız çözüm yolu yokmu?Pc kültürüm çok az kusura bakmayın hani diski birleştirsem yada onar filan desem ne olur yada güvenli kipte virus taraması yapsam belkide virus girdi pcye ?
    Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirimm
    İyi günler
    (sistemim vista ultimate servis 1 )

• Arkadaşlar yokmu bu sorunumun bir cevabı?
    Bunun çözümünü bulsa bulsa bu forumdaki arkadaşlar bilir.LÜtfen bilginiz varsa paylaşın.
    İyi günler..
  • Arkadaşlar uzun uğraşlar sonunda sistem geri yüklemeyi yapabildim.
    Kullandığım bilgisayar Lenovo sl 500 .
    Bilgisayarımı F8 ile başlatıp Onarma seçeneklerine girdim.Daha sonra sistem geri yüklemeyi çalıştırdım bu sefer oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    disk başlatma hatası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.