Şimdi Ara

Kurulum Ücreti Almayan ISS var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
5.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bulunduğum yerde fiber alt yapı gelme durumu olduğu için 2-3 aylık kullanım için harici ücret ödemek istemiyorum.

Binanın telefon kutusuna hattı çeksin yeter. Modem kurulumunu kendim yaparım. Var mı bildiğiniz bir iss ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kurulum Ücreti Almayan İnternet Hizmetleri

Günümüz dijital çağında, internet erişimi hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldi. Ancak, yeni bir internet bağlantısı kurmanın maliyetleri, özellikle kurulum ücretleri, engelleyici olabilir. Neyse ki, kurulum ücreti almayan çeşitli İnternet Servis Sağlayıcıları (İSS) mevcuttur.

Kurulum Ücreti Olmayan İSS'ler

• Turbonet: Turbonet, fiber optik internet bağlantıları sunar ve yeni müşteriler için kurulum ücreti talep etmez.
    • Superonline: Superonline, hem fiber optik hem de ADSL internet hizmetleri sunar ve kurulum için ücret almaz.
    • Vodafone: Vodafone, mobil ve fiber optik internet paketleri sunar ve yeni müşteriler için kurulum ücreti ödemenize gerek yoktur.

Aktivasyon Ücretleri de Önemlidir

Kurulum ücreti olmadığını kontrol etmenin yanı sıra, İSS'nin aktivasyon ücretleri olup olmadığını da göz önünde bulundurmalısın. Aktivasyon ücreti, yeni bir hesabın etkinleştirilmesiyle ilgili bir işlem ücretidir. Bazı İSS'ler hem kurulum hem de aktivasyon ücretleri talep edebilir.

Kurulum Ücretinden Tasarruf Etmenin İpuçları

• Promosyonları ve İndirimleri Kontrol Et: İSS'ler genellikle yeni müşterilere promosyonlar ve indirimler sunar, bu da kurulum ücretinden tasarruf etmene yardımcı olabilir.
    • Paket Tekliflerini İncele: Bazı İSS'ler, kurulum ücreti içermeyen paketler sunar. Paket tekliflerini dikkatlice incele ve ihtiyaçlarına en uygun olanı seç.
    • Müzakere Et: Mevcut bir İSS müşterisiysen, kurulum ücretinden feragat etmeyi veya azaltmayı müzakere edebilirsin.

Sonuç

Kurulum ücreti almayan İSS'ler mevcuttur ve bu da yeni bir internet bağlantısı kurmanın maliyetini düşürmene yardımcı olabilir. Turbonet, Superonline ve Vodafone gibi İSS'ler, kurulum ücreti ödemeden güvenilir ve uygun fiyatlı internet hizmetleri sunar. Ancak, aktivasyon ücretlerini de dikkate almayı ve fırsatları değerlendirerek kurulum ücretinden tasarruf etmeyi unutma.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Para tırtıklama tuzagı zaten. Turknet kullanıyorm TTNET e geceyım dedım. Turknette TTnet altyapısını kullanıyorum.

Kurulum ucreti geçirecekler. Olan kurulum ıcın bıle para ıstıyorlar.

• Fiber de almayanlar var ama DSL altyapıda kalmadi sanırım

• Sanırım Fiber altyapıda kurulum ücreti almayan FixNET Mevcut. Bir müşteri hizmetlerine danışın derim.

looking glass: https://lg.fixnet.com.tr/cgi-bin/bgplg?cmd=traceroute&req=

• 300 tl aktivasyon ücreti 3 taksitle yansıtılır diyor.

Comnette 12 aylık peşinde kurulum ücreti yok. Onun haricinde henüz bulamadım.

• senged kullanıcısına yanıt

FixNET Müşteri hizmetlerine danışırmısınız?

www.fixnet.com.tr
    FixNet - Yıllardır Kotasız İnternet
    https://www.fixnet.com.tr/iletisim
  • 300 TL alıyorlar. 3 taksitle ödeme imkanı mevcut. Oysa aşağı kutuya bağlasınlar. Gerisini ben hallederim. E gerek var o kadar paraya. Böyle bir seçenek de olmalıydı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kurulum ücreti almayan firma
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lowflyer kullanıcısına yanıt

Sanırım kendiniz yaparsanız 99tl civarı olması lazım. Oyle hatırlıyorum. Tekrar danışın derim tercih sizin artık.

• türk telekom'a geçtim 24 ay taahhütlü. kurulum ücreti yok.

• Süperonline da olmaması lazım..

• Turbonet kurulum/aktivasyon almıyor kısa süreli kampanya yapılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 3 Ağustos 2023; 12:46:41 >
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt

ilk defa duydum acaba nasıl bir firma var mı forumda konusu?

• 01Mrt kullanıcısına yanıt

Sıfırdan bağlantı yapılacaksa cazip beğenmezsen 3 ay sonra istediğin firmaya geçersin.

• fiberse poyraznet almıyor

• Fixnet kampanya yapmış fixnet almıyormuş geçici süre almıyor sanırım.
    (fiber de almıyormuş)

• Fiberde Fixnet almıyor, Gesnet te 6 ay kalırsanız almıyor. Eylülnet, Turuncunet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 11 Ağustos 2023; 9:51:55 >
  • SabitNET almıyor süresiz olarak :D

• Fiberde poyrAz almıyordu bı ara

• Fiber de 350 tl kurulum alıyorlar.

• Gigaspeed'de 12 ay abonelik devam ederse

Kurulum indirimli. 500 tl yerine 30*12=360

Aktivasyon ücretsiz.

https://gigaspeed.com.tr/paketler

Yeni markamız hayırlı olsun; kullanan arkadaşlar deneyimini paylaşırsa iyi olur. Depozitolu sistem mantıklı geldi.

https://forum.donanimhaber.com/pesin-odemeli-iss-ler--157127361

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 2 Mayıs 2024; 11:28:59 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.