Şimdi Ara

Kurulum Yapılmayan İnternet Cayma Olur Mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 Aralıkta VDFN 50 mbit tarifesine ön onay verdim fakat o tarihten bu tarihe kadar kurulum olmadı.Yani 1 kez bile internete girmedim sadece üzerime bir 50 mbit tarife şuanda var.Bunu bugün iptal edin dedim.Kayıt açtık dediler kayıt açılsada kimse zaten dönmüyor her neyse bunlar beni aradığındada ben kurulum istemiyorum diyeceğim eğer kendileri iptal etmezlerse.Bu durumda bana cayma çıkaramazlar ? çünkü kurulum yok hizmet başlangıçı yok hizmet başlangıcı olmadığı içinde fatura çıkmıyor ayrica sozlemede yok imzada yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 4 Ocak 2019; 8:47:54 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kurulum Yapılmadan İnternet Cayma Hakkı

İnternet aboneliklerinde kurulum yapılmasa bile cayma hakkına sahipsin. Bu hak, cayma süresi içerisinde cayma bedelsiz yapılabilir olması anlamına gelir.

Cayma süresi, sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 14 gündür. Bu süre içerisinde kurulum yapılmasa bile cayma hakkını kullanarak internet aboneliğini iptal edebilirsin.

Cayma hakkını kullanmak için abonelik sağlayıcına yazılı olarak başvurman gerekir. Başvurunu, sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 14 gün içerisinde yapmalısın.

Cayma başvurusunu, abonelik sağlayıcının belirttiği adrese iadeli taahhütlü posta ile gönderebilirsin. Cayma başvurusunda, cayma nedenini belirtmek zorunda değilsin.

Abonelik sağlayıcısı, cayma hakkını kullandıktan sonra 14 gün içerisinde abonelik ücretini ve varsa kurulum bedelini sana iade etmelidir. Ancak, cayma hakkını kullandıktan sonra kurulum yapılmışsa, kurulum bedeli iade edilmeyebilir.

İnternet aboneliğini kurulum yapılmadan iptal ettirmek için yukarıda belirtilen adımları takip edebilirsin. Cayma süresine dikkat etmeli ve cayma başvurunu zamanında yapmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İmza atmadiysan iptal edebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemalSanane

İmza atmadiysan iptal edebilirsin
    atmadım hocam sözleşmeyi imzalı olarak yollamadım
    Sadece kimlik verdim birde işte ön onay için aradılar ona onay verdim.Kurulum için arayan bile olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 3 Ocak 2019; 20:14:10 >
  • Imza yoksa para yok iptal de sıkıntı çıkmaz ben vodafone bayii okey dedim sonra mh aradım daha cazip teklif bayii aradım iptal dedim ok dediler sonuç imza yok pere yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemalSanane

Imza yoksa para yok iptal de sıkıntı çıkmaz ben vodafone bayii okey dedim sonra mh aradım daha cazip teklif bayii aradım iptal dedim ok dediler sonuç imza yok pere yok
    iyi ki yollamamışım o zaman sözleşmeyi :)
  • iyi sabrettiniz tebrik ederim. yoğunluktur vs. anlarım normaldir yılsonu fakat 20 aralıktan beri kuruluma gelmemek nedir yahu? "Onayınız doğrultusunda fiber internet talebiniz yeniden alınmıştır" diye sms geldikten sonra kurulum için telefon etmişlerdi.

telefonda kaç kez aradığımı bilmiyorum. benim de 28 aralıkta onay verdiğim üst paket hala daha aktif edilmedi. Yarın sabah 10'a kadar bekleyeceğim, 24 saat içinde olacak dediler bakalım. 2 haftalık süreçte müşteri hizmetleriyle konuştuğum kadar ailemle ve sevdiğim kızlarla konuşmadım.
  • gios G kullanıcısına yanıt
    Onayınız doğrultusunda fiber internet talebiniz yeniden alınmıştır

Aynen bu banada geldi hocam ben bunu kesin iptal edicem dalga geciyorlar millenicom bakiyorum suanda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gelmemelerinin sebebi bölgenizdeki superonline ekibinden de kaynaklanıyor olabilir. millenicom da superonline altyapısı. ve muhtemelen yine aynı ekip kuruluma gelecek veyahut gelmeyecek.

twitter kullanıyorsanız, oradan kurumsal hesaba atılan mesajlar etkili oluyor diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gios -- 3 Ocak 2019; 21:42:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gios

gelmemelerinin sebebi bölgenizdeki superonline ekibinden de kaynaklanıyor olabilir. millenicom da superonline altyapısı. ve muhtemelen yine aynı ekip kuruluma gelecek veyahut gelmeyecek.

twitter kullanıyorsanız, oradan kurumsal hesaba atılan mesajlar etkili oluyor diyorlar.
    Suan milleni dusunuyorum hocam 100 mbps 12 ay 89 cok daha iyi bekleyeceksem onu beklerim.Vodafone mh side berbat suanda ogrenmek istedigim kurulum yapilmadi cayma olayinda sorun yok sanirim imzada yok sozlemeye atilmis
  • alternatifler arasında milleni en uygunu gözüküyor. denenebilir
  • sözlü taahhüt var ise kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart0201

sözlü taahhüt var ise kötü
    Kurulum olmadigi icin sorun olmaz gibi hizmet almadim sonucta.Thh giderim aksi taktirde %99 hakli cikarim hizmet tarihinin baslamadigi imzali sozlesme olmadigi bir tahahut baglayici olmaz.
  • VDFN aradım kurulum olmadığı için ücret zaten çıkmaz dedi iptal talebimi aldı.Kanser olmak istiyorsanız vdfn tavsiye ediyorum.Elemanlarıda şuçlamak istemiyorum ama Turkcell'de kurmuyor olabilir altyapı turkcell mağlum
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Bu tarifeler vs degisikligi olurken boyle sorunlar hep oluyor maalesef
  • Hocam iptal etmeden yazılı şikayet etseydiniz gelmediler diye kulaklarını çekselerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakanG22

Hocam iptal etmeden yazılı şikayet etseydiniz gelmediler diye kulaklarını çekselerdi
    btk yazdım hocam şikayetvar yazdım bu saatten sonra yok istemiyorum gelmesinler 24 ay bunlara bağlanmam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

Bu tarifeler vs degisikligi olurken boyle sorunlar hep oluyor maalesef
    Vdfn ömür törpüsü her alanda illede vodafone kullanmak istiyorum konusu gibi mazoşist falan olmak lazım bu vdfn'u kullanmak için.
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Evet bircok konuda sorunlari var hocam. Ama bu olay turkcellde basima geldi no tasimisdim hat acilmadan bitmis kampanya geçirmediler arayip yeni bir şey sundular onlarda pahalıydı...

Buyuk ihtimal.sizde kota kalkinca ucuz olacagi icin yapmadilar gecisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

Evet bircok konuda sorunlari var hocam. Ama bu olay turkcellde basima geldi no tasimisdim hat acilmadan bitmis kampanya geçirmediler arayip yeni bir şey sundular onlarda pahalıydı...

Buyuk ihtimal.sizde kota kalkinca ucuz olacagi icin yapmadilar gecisi.
    hem o olabilir hocam ama ben direk vdfn şuçlamıyorum.Altyapı turkcell olduğu için soldaki elemanlar ilk kendi müşterilerine kurulum yapıyordur.3.parti müşterilerine malesef önem vermiyorlar.Ama insaf yanı 20 gündede yapamıyorsan vdfn olarak niye anlaştın bu turkcell ile.Nerden tutsan elinde kalır şuan evde net yok netspeed'de iptal oldu
  • hocam eğer alt yapınız destekliyor ise aylık 80tl ye türknette 100mb ye kadar hız alabilirsiniz. Türknet düşünürseniz referans kodum ile abone olmanız durumunda 1 ayda fatura ödemeden kullanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.