Şimdi Ara

Kurulumdan sonra klavye dili degistirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benim soyle bir sorunum var.

xp yi f klavye ile kurdum ama sonra q klavye geçtim. denetim masası/bölge ve dil seçenekleri/diller/ayrintilar dan f kaldirip q klavye eklememe ragmen blg açılırken kullanici ismi soran yere gelinceye kadar ve orda kullanici ismi ve sifreyi geçinceye kadar hala f klavye ??? soru su ki bir etki alanına dahil oldugum icin baska bir kullancı ismi yazıp sisteme girmek istedigimde harf harf aramak zorunda kalıyorum. sistemi silip yeniden q klavye ile kurmadan bu sorun haledelilebilir mi

yardımcı olabilecek arkadaslara simdiden tesekkür ederim.

• q klavyeye geçtikten sonra f ayarlarını tamamen kakldığından emin ol. yada bilmiyorum sisteminde deepfreeze tarzı bir program yüklüyse her restarttan sonra eski ayarlara döner. deepfreeze yada türevi bir programın sende kurulu olmadığına emin ol. aklıma gelenler bunlar. inşallah işine yarar.
  • sistemi yeni kurdum üzerinde uygulama yok.. ve dedigin kontrolleri en az iki üç kez yaptım ama malesef enteresan bir sekilde durum aynı.. çözüm yok galiba. mecburen silip q klavye ile yeniden kuracagim.. tesekkürler..
  • bnim derdimde klavye de baz1 harflerin durduk yerde degismesi.internette yaz1 yazarken olan bu durumu nas1l çözebilirim?
    yumusak g--hiç görünmüyor
    kuyruklu s-- _
    noktas1z i--1 seklinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.