Şimdi Ara

KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ ( İTÜ )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iyi günler şimdi ben elektrik müh. olmak istiyordum sıralama 20k geldi .
    itü elektrik 15k ytü elektrik 27k büyük ihtimalle ytü elektrik gelecek şimdi benim sorum şu : ytü den itü te geçiş yapabilir miyim ( elektrik müh. bölümü için tabii ) eğer yapabilirsem şartlar nedir bir bilginiz var mı ?

• sartlar itü nün sitesinde yazar oraya bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etem1907

sartlar itü nün sitesinde yazar oraya bak

baktım ama ösym sistemi hakında bir şey bulamadım sadece ort. ve ingilizceye mi bakıyorlar ösym yerleştirme puanına da bakıolar biliyorum bu hakkında bilginiz var mı
  • upppp
  • ortalaman önemli. Okuldaki ortalaman 4 üzerinden hesaplanan yani . lys puanınla ilgili değil. eğer ortalaman yeterliyse başvuruyorsun. yaklaşık 2 kişilik kontenjan açılır her sene. YÖK açıyor kontenjanı İTÜ açmıyor. Dil yeterliliğini itü proficiencye girerek belgeleyebilirsin. ocak haziran temmuz eylül aylarında yılda 4 defa yapılıyor galiba. Birine denk getirip girersin 60 ı geçersen ingilizce yeterlilik şartını sağlamış olursun. Ya da toefl , ielts gibi sınav puanlarıyla da belgeleyebiliyorsun. Başka şart yok .
  • hem ortalamana hem de lys puanina bakip ikisiyle birlikte degerlendiriyorlar. sanslisin ama ytuden ituye gecmek diger uniler kadar zor degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • razorback21 R kullanıcısına yanıt
    durumlar nedir hocam geçebildin mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İTÜ'ye dışardan geçiş kanser gibidir. İTÜ'de bir bölüme yerleşip ordan yatay geçiş veya ÇAP yapmanı tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.