Şimdi Ara

KURUMSAL FİBER İHTİYACI OLAN MUTLAKA OKUSUN !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İsyanbul'un %90'nında alt yapısı ile kurumsal firmalara fiber hızında internet veriyor.
    Havadan antenler arası 100 mbit'e kadar interneti asimetrik bir şekilde veriyor.
    Alt yapı olarak yetersiz olan fiber bulunmayan noktalarda dahi fiber hizmeti veriliyor.

Süreç Nasıl işliyor.

İnternet hizmeti almayı kabul ettikden sonra Turkmesh'in teknik ekipleri gelerek bölgede bir sinyal çalışması yapıyor istenilen kalitede sinyalin alınması durumunda 2 saat içerisinde kurum yapılıyor ve kurulum ardından internet çıkışını stabil bir şekilde düşüşler olmadan kullanıyorsunuz.

Asimetrik ve simetrik olarak sağladığımız hizmette adil kullanım kotası yoktur.

ayrıca kurulum yapıldıkdan sonra 7 günlük bir deneme süresi var eğer internette istediğiniz kaliteyi alamazsanız hiç bir maliyet ödemeden vazgeçebilirsiniz.

Özellikleri:

Altyapı gerektirmez.
    Max 2 saat içerisinde kurulum yapılarak internet erişimi sağlanmaktadır.
    Internet bağlantısı hava şartlarından (Kar, fırtına VS) etkilenmez..
    7/24 Teknik destek.

Konuyla ilgili sorularınız varsa yardımcı olurum.

Not : "Bu şirkette şuanda çalışmıyorum. fakat konuyu açtım çoğunuzun işine yarayacağı hizmeti alacağınız için bir öneri amaçlı yardımcı oluyorum."

İletişim : 0530 100 25 13

Ttnet ve süperonlineden başka fiber fizmet veren firmalar varmı ? diye merak edenler için.
    simetrik ve asimetrik internet.

• Bireysel aboneye hizmet veriyor musunuz ? Tamda böyle bir şeye ihtiyacım var.
  • Verilen hizmet kurumsal firma düzeyinde oldugu için fiyat olarak size uyacağını sanmıyorum.

size gereken internet nedir.

örnek olarak 10/2 stabil - 5 /5 stabil - 5/2 stabil - 10 / 10 veya daha fazla ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.